2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normaldir canim galiba anormal bi durum olsa ki Allah korusun sosyal hayatinida etkiler anlasilir yani sor doktora bakalim bizede yaz canim

geldikçe bırakıcan mantıklı aslında

wc olayı di mi, ben 3 kere üst üste gittiğimi biliyorum bu ne yahu diye kendime şaşırmıştım

İyi geceler hepinize.

gece gece aklıma takıldı bebek arabalarına bakıyorum da 0-36 ay diyor kullanımı, e ne olacak 3 yaş sonrası bebek arabası yine mi alacağız? anneler beni yanıtlarsa sevinirim vallahi aklıma takıldı gece gece? ya da bu baston dediklerini mi alacağız daha sonra?

Belki yorulmuşsundur olabilir, geçmiş olsun. Rahat olun, uzanın dinlenin..

Yok canim ole yazioda baya kullanilio tafsiye edilen yas araligi benim oglan dogdugundan beri kullanior halen

Yok canim ole yazioda baya kullanilio tafsiye edilen yas araligi benim oglan dogdugundan beri kullanior halen

İyi o zaman, valla o yaşa araba bu yaşa araba derken otopark lazım eve :/ Zaten bazısı motorsiklet fiyatı gibi mübarek.

Bu arada kızlar iştah konusunda nasılsınız ben 14 haftayı bitirdim iştahda yle çok fazla değil zırt pırt karnım acıkmıyor ,ilk başlarda öyle değildi. normal mi acaba bu da merakım içinde. Doktora sordum önceki muayenede, az az sık sık ye diyor iyi de zaten canım çok istemiyor nesini yiyicem sık sık, acaba dedim normal dışı mı bu?

Bahsettiğim genelleme hızlı muayene,kosotlı bilgi va . Onun dışında bahsettiğim dil konusu için de yolunuz düşerse muayene olmadan geçmeyin olur mu Bilginin sadece -kutuplaştırılmış- kısmından bakmamanızı öneririm . Konuyu sündürmeyin , iyi geceler .

Ya canim bendede bi artis yok yani onceden yatarken acikiodum suan yatmadan bi bardak suya limon sikiorum bole bi cay kasigi kadar o bastirio ama cok wcye cikario ilk gebeligimde cocuk gibi sabah bir kase corba oglen bir aksam bir gunu kapatiordum yanlizdim bide esimde yoktu gorevdeydi normal sen onceden nasil yiyosan ole ye kendin icin ye doktorum dioduki bana sen kendin icin beslen sen sut icmesende kalsiyun almasanda bebisin onu senin kemiklerinden disinden alir diodu sen kendine bakicaksin diodu

Önerilerinizi kendinize saklayıp birşeyleri yererkende daha gerçekçi olun. Sık sık muayene olduğumu tekrar belirtmeme lüzüm yok sanırım. Sizede iyi geceler

Güle güle sağlıkla kullan inşallah peki bu yanyana olan model mi yoksa karşılıklı olan mı. Ben prego marka karşılıklı olana bakmıştım travel sistem 3500 dü. Sen ne kadara aldın.
Çok saolasın. Ben ikiz arabası almadım. 2 tane ayrı araba aldım. İkiz arabası alan akrabalarım hiç memnun kalmamıştı. Bizim kaldırımlar dar. Asansöre sokamıyorsun vs. Zaten 2 bebeği tek başıma bir yere götüremem o yüzden böyle bir tercih yaptım.

Öyle mi olacakmış şimdikiler eni sistem yok travel yok baston falan Bizim yan komşunun kızı 6 yaşında . Okula soğuk oluyor diye ağzını burnunu sarıp bebek arabasıyla götürüyor

Canım ilk alınan arabalar çok ağır ve hantal oluyorlar genelde çocuk çok sarsılmasın diye. Bir yaşı geçtikten sonra çok kullanışlı olmuyorlar hem arabanın ağırlığı hem çocuğun ağırlığı derken baya yoruyo. O yüzden genelde 1 yaş sonrası hafif arabalar alınıyor genelde

Zaten ben de öyle yapıyorum, bugün iki bardak süt içtim ğle yemeğini canım istemedi bile.. Hoş gerçi öğlen 1 e doğru uyanmıştım kahvaltı ettim gerek kalmadı, sütü içince de akşama kadar da acıkmadım. Herhalde yeterli geliyordur.
Sütü de kalsiyum bebeğim alsın rahat olayım kemik ağrım olmasın diye içtim, artık arada yoğurt, ayran süt dönüşümlü içicem. Herhalde yetiyor o kadarı, bir de fazla enerji harcamadığımızdan herhalde acıkmıyorum.

Benim de eşimin nöbetleri oluyor geceleri bazen yalnız kalıyorum, o beni genelde uyarıyor meyva yemem için. Mesela bugün yok kendisi, meyvayı yemeği unutmuşum.

Öyle mi olacakmış şimdikiler eni sistem yok travel yok baston falan Bizim yan komşunun kızı 6 yaşında . Okula soğuk oluyor diye ağzını burnunu sarıp bebek arabasıyla götürüyor

6 yaşındaki çocuğumu yürütürüm diye düşünüyorum, kasları çalışsın ısınsın. hem soğukta daha çok üşür öyle diye düşünüyorum. ama en azından bir 4 yaşını çıkarsın isterim ki oluyormuş zaten.

Ya aslında güzel dediniz. Onu ben de düşünüyorum hafif olursa kaldırmam gereken yerde kaldırabilirim her yerde rampa ya da asansör olmuyor. Belki de beklerim 1 yaşına doğru alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…