2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2094789 Bu modeli istiyorum ama biraz pahalıya geliyor birde kaç yaşına kadar kullanılabilir bilemedim.
Bak bu modeli ilk defa görüyorum. Yukarıda yazdığım sorun bunda yok. İkisi de etrafı rahatça görebiliyor. Ama yaş kısmını bende bilemedim. Büyüdüklerinde o arabayı kontrol etmek sanki zor olurmuş gibi.

Bu tarz arabalardaki sorun bir tanesinin arkada kalıp etrafı pek görememesi. Bebekken sorun yokta etrafı algılamaya başladıklarında aralarında kavga çıkıyormuş. Yani genelde okuduklarım bu yönde.
Onunu gorememz aynn kenarlardan gorurde

Sknti yaratmaz bencede ama onlem olarak neler onerdi canim
İnşalah dediğiniz gibi sıkıntı yaratmaz. Yat dinlen vs demedi. Ağır kaldırma, ağır iş yapma dedi sadece. Ayrıca haftada 1 kez progesteron iğne yaptırmamı söyledi. Tam kurtuldum derken progesteron haplarından... Bir de benim göğüslerim hala çok acıyor. Bunu doktora söylediğimde progesteron almayı kestiğim için olduğunu söyledi. Ne alaka anlayamadım.. Var mı benim gibi göğüsleri hala acıyan..

Bu tarz arabalardaki sorun bir tanesinin arkada kalıp etrafı pek görememesi. Bebekken sorun yokta etrafı algılamaya başladıklarında aralarında kavga çıkıyormuş. Yani genelde okuduklarım bu yönde.
Yaa öyleyse kıyamam ben şimdiden vazgeçtim onlar kavga etmesin aman ben başka model bakarım. Ben tek başına dışarı çıkma imkanım olsun diye bu modelleri düşündüm aslında ama sanırım iki bebekle tek dışarı çıkmak da bir hayal.

Benim hicc acimadi canim goguslerim suanda yok zaten

Gene görümcemden örnek vereyim. Ona yardım edebilecek biri de yoktu ikizleri küçükken. Bir tanesini arabaya koyuyordu diğerini kanguru ile kendine bağlıyordu. Parka gidip, dolaşmak için vs. Ama tabi yani öle bebeklerimi alayım alışverişe gideyim gibi şeyler bana da hayal gibi geliyor. ,
Bu arada senin linklediğinde bahsettiğim sorun olmaz bence ilk defa görüyorum o modeli.

Canım ne kadardı fiyat peki? Travel sistemlere bende baktım. Ağır oluyor ve zor kapanıyor diyorlar. Senin baktığın nasıldı peki?

puseti üzerindeyken kapanabılıyordu bu özelliğine vurulduk elbette diğer arabalara göre ağır oluyorlar . kullanımı rahat geldi inan hiç bir tecrübem yok. sadece orada çalışan satış danışmanı tanıdık çıkınca açıkcası fiyat / performans olarak iyi olduğunu söyledi. birde özel üretim bir renk yapmışlar pro fit diye geçiyor sadece ebebekte satılıyor görüntüsüde hoşuma gitti kullanıcı yorumlarıda olumlu yönde olunca karar verdik indirimi bekliyoruz :) 1999 tl idi ama %28 indirim olacakmış 1400 civarına gelecek bakmanı tavsiye ederim :)

Ben aslında yalnız olmayacağım kayınalidem beni yalnız bırakmaz inşallah ona güveniyorum bu süreçte. Bu Prego markanın modeli fakat travel sistem olanı 3500 civarıydı ve bizim gibi uzun boylu olacaksa beybiler bir yaşında bu modele sığamaz sanırım.

canim ben kiza benzettim bu arada cinsiyet belli olmadimi ben 13. haftada oggrendim kiz olacagini
Yok daha olmadı yani ben sormadım o durumda hiç aklıma gelmedi doğrusu belki birdahaki gidişime net birşey söyler güle güle büyüsün güzel kızın
İnşallah önce sağlıklı olsun bir oğlum var gönül bir de kız istiyor kan ve ultrasonubbirlikte değerlendirdi
Benim bi arkadasimada ayni sey dendi ve amniyosentez onerdi oda yaptirmak istemedi suan kiz 5 yasinda tatlim bakmaaa sennn Allahin iziniyleee sankiii bir pasa geliyorrr
Hayırlısı olsun inşallah Ankarada bu gibi durumlarda çok ünlü bir doktor var ona gidicem inşallah amniyosentez de yaptırmıycam ne gelirse Allahtan inşallah kalbim hiç birşey yok diyor
Günaydın canım nifty testi yaptırma imkanın varsa ondan yaptırabilirsin
Test yaptırmayıp direk bahsettiğim doktora gitmeyi düşünüyorum canım
Amin canım senin de bebeğin sapasağlam doğacak inşallah kalbimizi hep temiz tutalım işyerime geldiğimde çok ağladım arkadaşlarım destek oldular ama inan riske ağlamadım duygulandım birde doktor onu söyleyince ultrasondan baktı elini ağzına götürüyor ayaklarını birbirinin üzerine atıyor o arada ultrasonda bile gözümden yaşlar aktı
Canım neden iyi çıkmadı dedin benimde bazı değerlerim düşük doktora henüz soramadım arayıp öğrenicem ama ense ölçümü iyi çıkmıştı
Benim direk grafiğimi gösterdi olması gerekenin çok altındaymış bu da risk grubu dedi kesin tanı değil ama olabilme ihtimaline karşı sende sorun çıkmaz inşallah
Oyy kuzucum ne keyifli yatmış öle, maşallah :)
Nasıl keyifliydi kıpıp kıpır gözümün nuru
cikinti yok gibi kiza benzio
Rabbime emanet saglikla gelsin insAllah
amin Canım inşallah

Puset üstündeyken kapanıyor mu?aa öyle model görmedim hiç. Ama o zaman da yer kaplamaz mı?tekerleri filan çıkarılıp mı konuyor mesela bagaja filan? Arabaya sığması ve tek başıma açıp kapatmam çok önemli. Eşim Yanımda olamaz her zaman.

1 yaşında değiştirmek zorunda kalırsan gerçekten çok pahalıya gelir.

evet puseti üstündeyken 3 tuşla kapanıyor o yönden rahat bir elinde şaseyi bir elinde puseti taşımak zorunda kalmıyorsun. tek tuşla tekerlekleride çıkıyor . Genel olarak çoğu modelde tekerlek çıkıyor ama

Yaaa canim gozlerim dolu dolu okudum yemin ederim bebegin okadar sansli ki senin gibi bir annesi var

Bana da 18 kilo sınırı koydu. Eh bende becerebilirsem 18 de kalmayı 94 ile doğuma giricem demektir. Görümcem 30 kilo almıştı ikizlerinde ama var ya 3 aya hepsi gitti kızda. Ekstra yorulduğumuz için.

emzirmekte kilo vermede epey yardımcı oluyormuş kızlar :)
bende kilolu hamile kaldım cumartesi tartıldım toplamda 3,5 kg almışım . 74 dü 77,5 olmuşum
şimdilik fena gitmiyor ama demir ilacına başlattı doktorum sanıyorum oda kg aldıryormuş bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…