2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne kadardı fiyat peki? Travel sistemlere bende baktım. Ağır oluyor ve zor kapanıyor diyorlar. Senin baktığın nasıldı peki?

Canım ne kadardı fiyat peki? Travel sistemlere bende baktım. Ağır oluyor ve zor kapanıyor diyorlar. Senin baktığın nasıldı peki?
Bazıları çok ağır gerçekten. Kaldırmakta zorlandıklarımı direk eledim. 2100'e aldım. Tek elle kapanıp açılıyor. Ama gene de öyle baston tipi gibi olanlar kadar hafif değil.

Şu an zaten kilom boyumdan fazla 1.75 e 80 kiloyum kesin 100 kilo ile doğuma giderim diyorum ki 20 kilo ikizler için normal bile görülüyor. Karnımda kaşınma ve batmalar oluyor büyümeden dolayı sanırım.
Bana da 18 kilo sınırı koydu. Eh bende becerebilirsem 18 de kalmayı 94 ile doğuma giricem demektir. Görümcem 30 kilo almıştı ikizlerinde ama var ya 3 aya hepsi gitti kızda. Ekstra yorulduğumuz için.

Merhaba Kızlar.. Cumartesi doktora gittim :) Cinsiyeti net olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledi.. İnşallah 2. erkekim geliyor.. Gebelik kesesinin altında hafif bir kanama bölgesi gösterdi doktor. Endişelenmeye başladım. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Bu saatten sonra düşer mi bebek ? Allah korusun..

Sknti yaratmaz bencede ama onlem olarak neler onerdi canim

Bana da 18 kilo sınırı koydu. Eh bende becerebilirsem 18 de kalmayı 94 ile doğuma giricem demektir. Görümcem 30 kilo almıştı ikizlerinde ama var ya 3 aya hepsi gitti kızda. Ekstra yorulduğumuz için.
Yani benim 20 hedefimde makul görünüyor bu durumda 3 rakamlı bir kiloya çıktığımdaki psikolojiyle ne yaparım bilemem ama hem yaz sıcağı hem iki tane bebekle o kilolar bizde çok durmaz bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…