2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GÖZÜNAYDN CANIM

Gözün aydın canım

Hadi gözün aydın :)

Bence sadece risktir Canını sıkma Boşuna bende çok korkuyordum ama benim zaten gebeliğim riskli bide ikili test riskli olursa diye çok korkuyırdum şükür temiz çıktı bence seninkide temizdir sadece değerlerin altında olmasından dolayı demiştir doktor ne testler gördük büyük risklerle temiz çıkan içini ferah tut bişi olmicak

Bu arada gözümden kaçtı sanmayın bakıyorum çoğumuz alışverişe başlamışız benimde böle çok çok alasım var ama riskli olduğum için cesaret edemiyorum doktorumun ilk hedefi 32 .hafta o haftayı atlatırsak karada ölüm yok demişti inşallah o haftalara kadar ilerleyebilirim

bende şu an sadece bakınıyorum bi çöp bile almadım

Kızlar ne güzel kıyafet falan bakabiliyorsunuz ben az yurusem hemen kasıklarım ağrıyor Afedersiniz oram bile ağrıyor Dr dikkat et dedi ben ama çok bunaldim hiç bir yere çıkamıyorum sadece Dr gidiyorum gelince artık hep yatıyorum ağrıdan bu beşinci gebeliğim ilk defa böyle şey yaşıyorum çok bunaldim artık ne zaman gecicek bilmiyorum çamaşır yemek başka bişey yapamıyorum

bende şu an sadece bakınıyorum bi çöp bile almadım
Yavaş yavaş abartmadan alıyorum iç zıbın bere eldiven vs gibi sıradaki alışverim emzik 2 oğlumda emzik tutmadı bakalım bu bebek tutacakmı inşallah tutar yoksa sürekli emmek istiyor bebekler acayip gaz sorunu oluyo ve süt yetişmiyo

Benimkide tutu amaa 8 aylikken birakti almadi daha zaten biveronda kullanmadi hiccc insallah bu biberon sever

aman o kadar güzel şeyler var ki ama tam yaz çocuğu olacaklar bi çıtçıtlı yetecek ne giydircez bilmiyom iki bebem de kış çocuğuydu ne güzel aldım aldım giydirdim bunda şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…