2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cikinti yok gibi kiza benzio
Rabbime emanet saglikla gelsin insAllah

Ay sizin beni engelleme tehdidinizle ugraşamayacagim dilediğiniz gibi engelleyin zira ben de sizin mesajlarınızı görmemekten mutluluk duyacağım , şimdi izin verirseniz hamileliğimin tadını çıkarmakla meşgulüm .

Arkadaşlar ben bir müddet eski sıklıkla giremeyeceğim , köye geldik havası mis tertemiz burda düzenli yürüyüşümü yapıyorum bahçelerde geziyorum şehrin stresini atıyorum o kadar iyi geldi ki hiç dönesim yok , kv sağ olsun hiç bir iş yaptirtmiyor , ay sonu randevum var o zamana dönerim herhalde . Hepiniz sağlıcakla kalın mutlu olun , dualarım sizlerle

Anladm canım benimde bugün randevul vardı ilk defa uzun sürdü 20 dk falan
dım

Kızlar herkese günaydın sabah kontrolüm vardı 14 haftalıkmışım bir hafta önde gidiyorum cinsiyeti söylemedi doktor siz bi yorum yapar mısınız acaba lütfenn

Eklentiler

• E722274E-21C5-472D-9EF9-5E486BD1C148.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
tadini cikar cnm bizim yerimizde gez toz sayglicakla kal

selam kizlar umarim herkes iyidir
cuma sogan kurune basladim lekelenme devam ediyor kizlar bakalim sogan kuru bittikten sonra dra gidicem sonucu merak ediyorum lekelenmede biter artik insAllah

özelden sana bu resmi attığımda da erkek demiştin.. arkadaşa sordum kız dedi dedin hatırladın mı :) çarşamba belli olacak bakalım canım Rabbimden hayırlısı
saglicakla gelsin cnm evet net erkek tam kac haftaliktin Rabbim yinde gönlundekini hayilri ise nasip etsin cnm

selam kizlar umarim herkes iyidir
cuma sogan kurune basladim lekelenme devam ediyor kizlar bakalim sogan kuru bittikten sonra dra gidicem sonucu merak ediyorum lekelenmede biter artik insAllah

Yazın soğan kürü yaptım çok büyük bir kist olmuştu. Daha kür bitmeden kisti attım çok şükür. İnşallah sana da faydası olur. Bir an önce hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.

Yazın soğan kürü yaptım çok büyük bir kist olmuştu. Daha kür bitmeden kisti attım çok şükür. İnşallah sana da faydası olur. Bir an önce hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın.
sagol cnm umutluyum ins>Allah seneler once kist vardi onun icin yapmistim dra gidince sasirmisti nasil gittigini söleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…