2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gozunuz aydin olsun cnmmm

aman o kadar güzel şeyler var ki ama tam yaz çocuğu olacaklar bi çıtçıtlı yetecek ne giydircez bilmiyom iki bebem de kış çocuğuydu ne güzel aldım aldım giydirdim bunda şaşkınım
İnternette doğum hikayeleri videoları izledim yazın doğan bebekler vardı ilk doğduğunda hemşireler baya iç zıbın ve onun üzerine normal uzun kollu üst ve patikli alt giydirmişlerdi daha sonrasında hep kısa kollu çıtçıtlılar giydirmişlerdi hatta aile Doğum fotoğrafçısı tutmuş kıza kolsuz elbise giydirmişlerdi foto çekiliyorlardı çorabı bile yoktu bebeğin daha 1 günlük bebek.sanırım ilk kıyafeti uzun kollu patikli altlı iç zıbın şapkası eldiveni falan olan tam takım hastane çıkışı olur hergün biraz daha inceltip üç gün sonra bende kısa kollu çıtçıtlı badi giydirirm buranın havasına göre dağ başı olduğu için tam Ağustos gelmeden aslında aşırı sıcakları olmuyo bakalım duruma göre uydururuz

evet bi hastane çıkışı almaz lazım ondan sonra çıtçıtlı ile idare edilecek gece de yine uzun kollular giyilir mi acaba

evet bi hastane çıkışı almaz lazım ondan sonra çıtçıtlı ile idare edilecek gece de yine uzun kollular giyilir mi acaba
Bence giyilmez canım üzerine bi battaniye böyle Şile bezi inceliğinde olanlar var kundak falan yapıyorlar kimisi onlardan bulundurmak lazım üzerine örtmek için düşünsene biz bile örtmüyoruz gece yatarken neredesyse çıplak yatan var o yüzden bebeği bunaltmamak gerek bence benim ilk oğlum Nisa’n doğumlu 21 inde neredeyse mayıs ama o zamanki yerimiz serindi 3 aylıkken falan memelekete izne gittik Balıkesir acayip sıcaktı çocuğa bezden başka bişey takmamıştım sadece bezi vardı tabi dışarı çıkarken mecburen giyiniyordu ama çok huysuz oluyordu bebek arabasında falan acayip terliyordu neyseki şimdiki bebeklerimiz ilk etapta sürekli uyuyacaklar oda çok sıkıntı olmaz sanırım

İsabet olur, zira saçma sapan cin peri masallarınızı da görmek zorunda kalmam. Selametle!

Senin olduğunu farketmeden aha yüzde yüz erkek bebek dedim meğer senmişsin cinsiyet yorumu isteniyo sandım.benim oğlumda böyleydi canım yakından tam bir zuuaylı maşallah herşeyi nasıl belli tosunun

İlk defa yüzü dönüktü kuzumun ilk defa gördüm bu halini, nasılda çirkin :) nerden anlıyosun cnm erkek olduğunu, kemik yapısından mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…