2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın pıtırcığım bu haberin üstüne kahve yaptım içiyorum
Yaaa kahve benim kafama çok takılıyor. Kahve delisiyim. İlk gebeliğimde hiç içmedim. Hatta emzirirken de hiç içmedim. Ama bu hamileliğimde biraz meyilliyim sanki. Yine bu saate kadar içmedim. günde 1 fincan mı içiyorsunuz? Türk kahvesi mi? Filtre kahve mi? Nescafe mi?

:))) aah benimki de bana çok çirkin geliyo, güzel doğar işallah, sağlıklı, sapasağlam :)

Aslında Türk kahvesi içiyorum günde bir tane bazen az şekerli bazen şekersiz bazende çok nadir iki tane içiyorum.bugün bi değişiklik yaptım canım ne zamandır nescafe istiyordu zararlı olduğu için içemiyordum bende küçük fincana bir silme çay kaşığıyla nescafe koydum üzerine sıcak su ve birazda süt ekledim tam istediğim tat olmadı ama kesti beni baya bi uzun süre içmeyebilirim çünkü üçübiaradanın ne kadar zararlı olduğunu biliyorum bende sade nescafeyi sütle karıştırıyorum hiç olmazsa sütte içmiş oluyorum

İlk defa yüzü dönüktü kuzumun ilk defa gördüm bu halini, nasılda çirkin :) nerden anlıyosun cnm erkek olduğunu, kemik yapısından mı?
Canım yeni bi teori çözmeye çalışıyorız söylenene göre erkek bebek hatları kıza göre çok belirgin oluyormuş ilk oğlumun usg Sini yüklemiştim buraya oda gayet zuzaylı gibi göz çukurları hatta babası gibi keltoş olacak büyüyünce kafasındaki çizgileri bile belirgin burun dudaklar vs o yüzden seninkide baya belirgin görünce erkek diyecektim zaten erkekti senin bebiş sonradan farkettim adını

Hmm o zaman erkek yüzünün keskin hatları bebeklikten oluşmaya başlıyo. Ben pek anlamıyorum bana hepsi kuzucuk kuzucuk geliyo :)

günde 200 ml kefein serbest. Araştırılıp bu rakam çıkmış. Ama çayın içinde de kafein var, çikolatanında. Ama kahveye göre çok daha az oranda tabi. Ben reflümü azdırır korkusundan çok sevsemde türk kahvesi içmeye korkuyorum. Haftada 1-2 kafeinsiz latte içip kahve içtim diye kandırıyorum kendimi. Doktoruna sor tabi ki benim ki içmeme izin veriyor. Ama nescafe hayatta içmem hamile olmasam da içmem. Kimyasal dolu çünkü. Aslında en güzeli türk kahvesi.

Hmm o zaman erkek yüzünün keskin hatları bebeklikten oluşmaya başlıyo. Ben pek anlamıyorum bana hepsi kuzucuk kuzucuk geliyo :)
Sadece yüz harlarından ziyade bacakları kolları omuriliği vs daha çok belirgin diye söylendi.ben 12+3 usg resmini arkadaşıma gönderdim tahmin için istemişti onunda ilki oğlan ikinci kız direk yorumu şu oldu tmm artık %100 kız diyebilirim dedi neden dedim halbuki hiç bişey belli değil oda çünkü erkeklerin hatları kızlara göre daha çok belirgin oluyor dedi sonra burdan bi arkadaşımızda sanırım efsaneydi yanlış söylemiim ebe arkadaşım var oda öyle söylüyor dedi bilemiyorum canım araştırıyorız hoş artık cinsiyetler belli olmaya başladı ama vakit geçiyo işte

Ya kızlar ben bu ultrason fotoğraflarından hiç bir şey anlamıyorum. Siz baya kız erkek yorumda buluyosunuz ben kırk saat bebek nerde onu arıyorum. Kendi doktorumun çektiği ultrasonlarda da geçerli. Üşenmiyip inceliyorumda hepsini var bende bir terslik

Kaçırmışım ben o muhabbeti o zaman canım, hadi bakalım senin 2 oğluş sorası doktor tesciliyle de kız haberini bekliyoruz o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…