2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allahın izinliyle öyle olacak canım merak etme insan ne görüyo biliyomusun ilk çocuğundu sanırım.ilk kucağına alıp baktığında dünyanın en güzel bebeğini sen doğurmuşsun gibi oluyor.

Kuzguna yavrusu şahin görünür misali desene :)

bende aynıyım canım merak etme tek değilsin :)))

Iyi akşamlar kızlar. Nasılsınız? Size bi sorum olacaktı. Bu gün sırt üstü uzanırken hapşırdım. Dogrulamadım. O an kasıklarıma çok şiddetli bir ağrı girdi. Ve hala geçmedi. Tüm gün uzandım. Acaba acile gitsem mı? Çok korkuyorum. Bi sorun var mıdır

Kuzguna yavrusu şahin görünür misali desene :)
Ayy ben sarisin renkli gozluyum filan diodum benim ki alman cocuklar gibi sarisin olur diodum ay benimki bir dogdu karaa kuru bisey ay bir baktim ayni babasi allahtan buyudukte bembeyaz oldu ama halen baba sanki benim cocuk deil amaa bn onu kara kuru haliylede cok cok cok sevdim seviyorum sevecegimm..

Kızlar omega 3 ve vitamin kullanıyor musunuz?

Bana vitamin ve kan hapı vermişti. Hap içemeyince maltofer şurup verdi küçük şişelerde tek içimlik. Böyle bişey kullanan var mı?

arkadaşıma direk omega3 vermiş. Neye göre veriyorlar anlamadım ben??

Ben yıllardır omega 3 kullanıyorum kötü birşey değil canım bebeğin beyni için destek maltofer solosyonü bende kullandım limonlu su ile içiyordum tavsiye ederim

vitamin kullanıyorum decavit birde kan hapı ve devid 3 damla omega 3 bana da yazmadı

Ben yıllardır omega 3 kullanıyorum kötü birşey değil canım bebeğin beyni için destek maltofer solosyonü bende kullandım limonlu su ile içiyordum tavsiye ederim

Limonlu suya katıp mı içiyordun canım daha mı iyi emiliyor o zaman? Ben hap içemiyorum maalesef yutamıyorum çünkü. O yüzden bunu verdi bana.umarım bebeğimi eksik beslemiyorumdur.

vitamin kullanıyorum decavit birde kan hapı ve devid 3 damla omega 3 bana da yazmadı

Decavit vermişti bana da canım. İkiye bölüp yutmaya çalıştım. Yok olmuyor. Geri kusup çıkarıyorum hap yutamıyorum doktor maltofer iç dedi sonra. Ama şimdi vitamin vs alamıyorum diye üzülüyorum. Bebişime de bana da sıkıntı olursa diye??

Önce solosyonü içiyorum arkasından limon sıktığım suyu yada portakal suyu yanlız emilimin olması için öncesinde glutenli ve süt ürünleri tüketmemem lazım tüketeceksen 2 saat bekle decavit damla olarak isteseydin keşke kana çabuk karışır

bende zor içiyorum ama gidiyor bir şekilde . Aksatma canım vitaminleri muhakkak iç bebeğin gelişimi için lazım onlar

Ooo nasil iki cocuga bakmakkk antreman olmustur sanadaaa
Büyük olan zaten okuldaydı geldi tv başına geçti küçük olan hiç susmadı sanırım diş çıkarıyor mahvetti beni sersem gibi oldum 3 saat ağladı en son ninni açtım onunla sakinleşti uyudu 30 dk sonra annesi geldi evde de devam etmiş ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…