2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4 ay icinde dis olayi erken ama gazi filan mi vardi

Damla olarak olduğunu bilmiyordum canım.eczacıya sordum o da demedi öyle bişey. Olmazsa haftaya doktor randevum var doktoruma sorayım. Bu kadar büyük hap olduğunu düşünmemiştim. Damla olursa süper olur benim için gerçekten.

bende zor içiyorum ama gidiyor bir şekilde . Aksatma canım vitaminleri muhakkak iç bebeğin gelişimi için lazım onlar

Yok canım içemiyorum maalesef. Normalde hap yutamıyorum zaten ben.kafamı geri atıp boğazımdan geçirmeye çalışıyorum. Ancak folik asit aspirin tarzı minik hapları yutuyorum. Diğerleri boğazımda kalıyor geri kusuyorum. Berbat bişey yani maltofer şurup içiyorum şuan sadece. Vitamin için şurup yada damla varsa sorucam haftaya doktoruma.

muhakkak sor canım çünkü o vitaminler bu dönemde önemli

Genelde vitaminlerin hem hapı hemde damlası olur canım

Naptın canım, eşin geldi mi? Nifty test için soruyorum.
Sorma canım dün aradım arama gelicem dedim bugün yine gelen giden Yok dayanamadım aradım haftasonu dedi gecen haftada bu haftasonu dedin dedim bana para lazım dedim dün Allah'dan eleman 1.500 tl getirdi onu ablamın hesabına Atıcam oda yarın sabah 4bin tl Atayım dedi inşallah atar olmazsa İzmir'de tepecik hastanesinde bu test ücretsiz oluyormuş burada yazmışlar olmazsa oraya giderim inşallah otobüse dayanırsam

canım her isteyene yapıyorlar mı emin olmadan gitme bence çünkü yapılmıyor diye biliyorum

sonsuzzz sinirlerimi aşırı bozdu yine sağolsun umarım yarın hesaba atar parayı

2 haftadır da gelmiyor dimi bu adam yanına. İnşallah gönderir parayı pek gönderecek gibi davranmamış ama lanet olsun işte zamanında güvendin saydın eline, şimdi sana yaptığına bak. Allah sorar hesabını

1 ay oldu canım buradan gideli sözde yılbaşından sonra buradaydı nerde geçen haftadan bu yana Haftasonu güya burada gelince boşanalım diye yazmış bana ben kadınlık yapmamışım arkadaş çevresi olmamış benim yüzümden mide kanaması geçirmişti çok ağır onunda sebebi benmişim saydı saydı dedim hakkımızı ver seni ne arar ne sorarım dedim başka neyim eksik diğer kadınlardan dedim 8 yıllık evliyiz ne tatile gidelim diye tuttturdum ne kıyafet aldırdım inanır mısın sayemde önce evi sonra dükkAnı oldu hep kıstım herşeyden ama değmezmiş İnan dükkanda günlük ne paralar geçti elime eline saydım verdim hergün dükkana gittim haftasonu dahil sabah 05.00 akşam 22.00 evde oluyordum sıcak altında 45 derecede çalıştım ama değmezmiş

canım her isteyene yapıyorlar mı emin olmadan gitme bence çünkü yapılmıyor diye biliyorum
Öyle mi canım mesela kimlere yapıyorlar ki araştırmadım ben telefonla bilgi verirler mi ki merak ettim olmazsa izmire gider 1 gün kalır ertesi gün dönerim Bu halimle şehiriçinde zor geziyorum

Öyle mi canım mesela kimlere yapıyorlar ki araştırmadım ben telefonla bilgi verirler mi ki merak ettim olmazsa izmire gider 1 gün kalır ertesi gün dönerim Bu halimle şehiriçinde zor geziyorum
benim arkadaşıma da yaptılar ama onun bebeğinin kalbinin yarısı çalışmıyordu o ara yapılmıştı yani yüksek riskli grupta olmak gerekiyor yoksa bende yaptırmak isterdim ama muayene ederken söylemediler bile bana böyle bi test var diye bu konyada oldu ha orada tepecikte her riske yapıyorlarmı bilmiyorum bilgi verirler herhalde aradığında

Türkiye'de yalnızca İzmir tepecik yapıyormuş ücretsiz canım arkadaşına İzmir tepecik te mi yaptılar

Böyle fedakar olursan yaranamazsın işte, kıymet bilen mi kaldı? Erkek milletine acımayacaksın bende bunu anladım evliliğimde.

Hakkımızı ver dediğinde ne dedi? Kabul ediyor mu onu?

Tatlim zaten biseler istemedin die kotu sen oluosun kadinlik yapmayan sen oluosun Allah akil fikir versin yaaaa ailen durumlar hakkinda ne bilio canim soledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…