2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamur işi ve tatlı gerçekten süt yapmıyor ama yabancılar sebze ve bakliyatı bol tüketiyor ve suyu çok içiyorlar sütleri oluyor bizlerin alışkanlığı maalesef karbonhidratlı beslenme

Çörekotu yağı sütü arttırıyormuş diye duydum. ama hamilelikte kullanılmamalıymış. Doğumdan sonra denemeyi düşünüyorum. Günlük bir çay kaşığı kadar miktarda tüketilmesi kafiymiş.

Hamur işi ve tatlı gerçekten süt yapmıyor ama yabancılar sebze ve bakliyatı bol tüketiyor ve suyu çok içiyorlar sütleri oluyor bizlerin alışkanlığı maalesef karbonhidratlı beslenme
2 sene emzirdim oglusumu sutum artsin die extra bise tuketmedim ne yaptiysam onu yedim yani ve bebisimede masallahhh sutum iyi yaramisti

Bi şeyin eksik olduğundan değil canım, bebeği yaparken kadınlık yapıodun ya. Bu erkeklerin sıkıştığında ilk lafı kadınlık yapmıosundur zaten. Kendileri ne kadar erkek, ne kadar adam acaba

Canım bence gurur yapma evlenmicekti o zaman boşansanda bence götündeki donuna kadar al afedersin ama onu çocuk yapmadan önce düşüncekti hiç acıma parasını da al bebeğini de büyüt he yarın bi gün ödemedimi açarsın dava parası yoksada girsin hapse sakın gurur yapmayın zaten çocuğuna bakmak zorunda o

Hiç sanmam canım istemiyorum o çocuğu diyor başkada birşey demiyor aldırmamı sonrada Benimle direk boşanacak canım hiçbirşey vermeden çocuk olursa her ay nafaka vereceğim diye hesap ediyor
Canım çocuk olsada olmasada boşansan nafakanı verecek hakim kaçarı yok benim aklıma gelen şu bu kadar boşanmak istemesindeki sebep acaba bi sevgilisi mi var zaten gelmiyoda, bi araştırsan

Aynen bende öyle yapıyorum ilaç içemiyoruz bitki çayları hangisinin zararı yok bilmiyoruz allah kolay atlatmamıza yardım etsin
Ben normalde aktardan türlü türlü bitkiler alan, çeşit çeşit bitki çayı, karışımları falan yapan biriyim. Fakat doktor sadece ıhlamur içebilirsin dedi. Zencefil çok hayat kurtarıyor kış günü diye onu da sordum yine, günde çok az miktarda olursa problem olmaz dedi. Benim çok azdan anladığım bir bozuk para kadar taze zencefil. Onun dışındaki herşeyet tereddüt ile yaklaşıyorum ama açıkcası doktorların da bitkilerin etkilerini bildiğini sanmıyorum.

Aynen bende öyle yapıyorum ilaç içemiyoruz bitki çayları hangisinin zararı yok bilmiyoruz allah kolay atlatmamıza yardım etsin

Ay sorma ya bagaja sığmadı benim. Ama arabam ufak ford fiesta. Yani daha büyük bir model olsa sığardı. Arabayı değiştirmek zorunda kalcaz sanırım.
Çok saçma bi yorum olabilir ama biz bugünleri düşünerek Ford c max almıştık, memnunuz. Oldukça büyük bi model

Ben de kahveseverim. Doktoruma danıştım. Nescafe kafeinsiz olanlarının hiç sorun olmayacağını söyledi. Marketlerde rahatlıkla bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…