2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende verdim kilolarımı ama nasıl verdim kaç yılda bide bana sor sütüm azalır kesilir diye diyete falan cesaret edemedim
Kilolar ilk 3 aydan sonra gidiyo. Ama yavaş ama hızlı gidiyo canım. Geçen yabancı bi forumda okudum 9 ay yukarı dokuz ay aşşağı. Gerçektende hormanel durumun düzelmesi gebelikten dolayı alınan kilonun inmesi bende o kadar sürmüştü.

N

alalala nasıl açılıyormuş acaba benim yakın arkadaşımın koltuk Altı koyu baya uğraştı açamadı
Canım lazerle kimyasal madde ile açıyorlar orası için çok para döktüm kremlere Yok hep aynı vücudum esmer olsa neyse bembeyaz çok belli oluyor nefret ediyorum koltuk altımda öyle

Yok canım nerdeee ne zaman ki verdim ikinciye hamile kaldım onunkini me zaman verdim üçüncüye hamile kaldım ama Karatay acayip işime yaramıştı
Karatay'dan bende çok memnun kaldım 50 kg kadar verdim hem sağlığıma kavuştum şükür bebişim sağ Salim doğsun hemen başlamayı düşünüyorum

Emzirmede de çok alınıyor canım acayip aç hissediyorum ben emzirdiğim dönem kaloride çok yakılıyo ama bir okadarda alıyordum yani emzirme bitene kadar sabit kalmıştım hep tabi ilk şişkinlikten sonra

Emzirmede de çok alınıyor canım acayip aç hissediyorum ben emzirdiğim dönem kaloride çok yakılıyo ama bir okadarda alıyordum yani emzirme bitene kadar sabit kalmıştım hep tabi ilk şişkinlikten sonra
Kaç aya kadar emzirdin canım merak ettim

Niye sallasın canım seni senin tüp bebek değil mi ? Tedavini o yapmadı mı ?
Yok aşılama yaptırdım canım başka şeyler de yaşadım kendisiyle de ondan öyle düşünüyorum bu cumartesi üçlü test için kan vermemi istedi son kez gidicem kendisine sonra ayrıntılı ultrason sonra da Dr değiştiricem. Bir sorun varsa ayrintilida söylerler herhalde suyu fazla bilmem ne diye...

Anladım canım o zaman değiştir en güzelini yaparsın

Haklısın canım ilk 8-9 kolay gidiyo ama sonrası sıkıntı. Bende emzirirken bol hamurişi tatlı tüketenlerdenim zoraki tükettirilenlerden. Kendi halime bıraksalar sorun yokta dört koldan besliyorlar.

Kaç aya kadar emzirdin canım merak ettim
İlk oğlum 7 ay emdi ama bende çok az yiyordum güya kafama göre diyet yapıyordum ondan olduğunu düşünüyorum ama çok vicdan azabı çektim hem emmek istiyordu hemde itiyordu beni o ittikçe ben ağlıyordum.ikinci oğlanda 14 ay emzirdim ama ne emzirmek iliğimi kurutuyordu göğsüm kıpkırmızı oluyordu acıdan zor emziriryordum sürekli emmek istiyordu zaten aşırı kilolu bebekti sokakta parkta bahçede çarşıda bezdiriyordu eşimde o dönemde hep görevdeydi bi gitmeye 3 ay gelmiyordu kafayı yemiştim bıraktırdım malesef

Z
Haklısın canım ilk 8-9 kolay gidiyo ama sonrası sıkıntı. Bende emzirirken bol hamurişi tatlı tüketenlerdenim zoraki tükettirilenlerden. Kendi halime bıraksalar sorun yokta dört koldan besliyorlar.
zaten o etliye sütlüye karışanlar yokmu lohusalıpımı burnumdan getirmişlerdi

Anladım canım

Hamur işi ve tatlı gerçekten süt yapmıyor ama yabancılar sebze ve bakliyatı bol tüketiyor ve suyu çok içiyorlar sütleri oluyor bizlerin alışkanlığı maalesef karbonhidratlı beslenme

Hamur işi ve tatlı gerçekten süt yapmıyor ama yabancılar sebze ve bakliyatı bol tüketiyor ve suyu çok içiyorlar sütleri oluyor bizlerin alışkanlığı maalesef karbonhidratlı beslenme
Ben tam 23 ay emzirdim emzirsem bir 23 ay daha emzirirdim herhalde sütüm vardı. Sütü arttıran yeğane şeyin su çorba şekersiz meyve hoşafı gibi şeyler olduğunu kendi halime bıraktıkları zaman öğrendim ve ilk senenin sonunda çok çok zayıftım

Evet biz millet olarak herşeyi abartıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…