2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl canım o merak ettim 7 aya kadar kilo almadın mı ve ne kadar kilo aldın
Canin yani anormal almadim 6 aylik hamistim 3.5 kilo anca almistim yani cok hafif kabarikti karnim 36 beden pantalon giyyodum ben herseyim oluodu yani 7 aydan sora ben bir kilo aldim ama karnim buyudukce buyudu 26 kilooo aldim tamm su ikizi dedi doktor ozaman

Niye sallasın canım seni senin tüp bebek değil mi ? Tedavini o yapmadı mı ?

Ne 26 kg mu şok oldum

Canım kimse artık çocuğu aldır diyemez deseler bile boş bu saatten sonra. Onun yasal bir süresi var. Üstelik bu senin kararın kimseyi konuşturma dik dur bu konuda.

Benimde öyle ya genital bölge koyulaşıyor mu canım merak ettim zaten Ağdadan koyu kaldı tenim beyaz çünkü bir tek genital bölgem simsiyah

Canım kimse artık çocuğu aldır diyemez deseler bile boş bu saatten sonra. Onun yasal bir süresi var. Üstelik bu senin kararın kimseyi konuşturma dik dur bu konuda.
Canım bu çocuk sorun olur dediğinde üniversite hastanesi eşim gelmedi ve o zaman henüz 7 haftalıktı beyfendi salladı umursamadı bizi

Yok icerdeki afacan icinde iyiydi iki kisilik yerde tek takiliodu banada zorlugu uyurken filan rahat edemiodum cift kisilik yatak dar geliodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…