2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm tulum giydirdin yani o zaman en az 3 er tane almamız gerek bol bol çıtçıtlı badi kışında giyebilir nasıl olsa büyük beden 3-6 6-9 ay gibi oğullarımın bir sürü tulumu vs vardı yeni doğan kıyafeti hepsini verdim sarı sarı leke oluyor diye şimdi onlarla ilk 6ayı geçirirdim masrafsız

Tecrübeli anneler ve bilenler paylaşabilir mi Doğum sonrası regli gibi akıntı mı olacak ? Ne kadar sürecek ? Bi süre hiç regli görülmeyecek mi ?
Canım ben iki oğlumda sezeryan yaptım ikisindede tam tamına 40 gün kanamam oldu yoğun adet gibi başlayıp azar azar devam etti 40 cı gün mis gibi banyo yapmıştım.

Kızlar ikinci üçüncü hamileliğin olanlar ben sezeryan ile Doğum yapacağım sizinde çevrenizde şunları söyleyen varmı

En iyisi normal Doğum normal Doğumda içinde ne var ne yoksa temizleniyo sezeryan gibi değil yok sezeryanda kum torbası koyuyorlar yok vs en iyisi normal doğum .
Dün bi ortamda konu hamilelikten açıldı sürekli bunları savunanlar oldu bizde biliyoruz herşeyin normalinin iyi olduğunu ama napalım olmadı işte ama ben 40 gün adet gibi gördüm tamamende ne var ne yoksa çıktı içimden çok sinirim bozuldu vesselam ha bire kendi durumlarının en doğrusu olduğunu savunan insanlardan gına geldi her kafadan bi ses

Evet canim örgü bilmeyeler bile yapabilir videolari var .Insallah ormeden guzel degildi ip orunce biseye benzedi
Nasıl ilerliyor peki kolay mı ben bir video izledim çok zor geldi bana ya yada izlediğim videodan da olabilir video izlerken sıkıldım kapadım bunla uğraşamam ben diye
Ben decavit pronatal kullanıyorum cumartesi başladım normalde rahatlıkla hap içen biriyim ama bu hapın maşallahı var çok zor içiyorum

Aynen canım gelen hediyeler de cabası
Ben gelen hediyelere pek güvenemiyorum ya bazıları gerçekten çok kalitesiz oluyor çünkü.ben genelde kıyafetleri 3 aylık almayı düşünüyorum tabi abartmadan inşallah pek güvenemiyorum kendime sanırım ilk diye :)

Yazın ince hastane çıkışları oluyor mağazalarda. Onlardan alırsın. Ben kullandım, terlemedi kızım.

Ben devit
Elevit ocean mummy gnefron kullaniyodum.
Doktor ocean mummy kullaniyosan eleviti kullanma dedi.

Tecrübeli anneler ve bilenler paylaşabilir mi Doğum sonrası regli gibi akıntı mı olacak ? Ne kadar sürecek ? Bi süre hiç regli görülmeyecek mi ?
Ben normal doğum yaptım. 50 gün kanamam sürdü. İlk iki hafta çok yoğundu. Hasta bezi kullanarak geçirdim. İki haftadan sonra uzun pedlere döndüm. 60 güne kadar sürmesinin normal olduğunu söylemişti doktor.

Valla bazen kaliteli olmaması çok işe yarıyo canım hem çabuk büyüyorlar hemde kusmuktu kaka lekesiydi 5 Aydan sonra meyve lekeleri o kaliteli aldığımız şeyleri bir defadan fazla giydiremiyoruz yeri geliyo

Doğum sonrası benim 20 gün kadar regl gibi geldi. Tam 20. gün kesildi. Emzirdiğim süre içerisinde de adet olmadım. 8 ay sonra birden adet oldum ve sütüm azaldı. Mamaya geçmek zorunda kaldım Hala mama veriyorum 2 yaşında oğlum.

Kızlar sizde de boyun ve baş ağrısı varmı
Dün geceden beri bende var canım Gece 2 de bir de sabah 9 da minoset aldım. Pek fayda etmedi. Tansiyonumu ölçtürdüm 6/9. Düşük yani. Bir türk kahvesi içip azcık kendime gelsem mi diye iki saattir kendimle cebelleşiyorum :) HAla kalkıp bir kahve yapamadım kendime.. Sen de tansiyonuna baktır bence.

Yazın ince hastane çıkışları oluyor mağazalarda. Onlardan alırsın. Ben kullandım, terlemedi kızım.
Sağolasın canım bunu duyduğum iyi oldu iki oğlumda kış bebeği sayılır hep kalın şeyler aldım giydirdim bakıcam artık zaman ne gözstericek sağlıkla kucağıma alayım da ilk olarak o yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…