- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.221
Doktorum bana vitamin ve omega vermedi şu an erken dedi ama ne yapıcam bilemedim bendeKizlar kimler hangi vitamini kullaniyor ?
Ben 5.haftadan beri vinalac kullaniyorum elimdeki tablet bitince decavit kullancam.Bulanti yaparsa vinalac ile devam .
Ocean omega 3, Devit bir de demir yapım var igrenc mide bulandiriyor .
Bir de B 12 ignem
Oy maşallah Paşa’ya sizi gördükçe heyecanlanıyorum öğrenmek için sağlıkla gelsin kuzularKizlar bebegimin cinsiyetini ogrendim..
Yuzde doksandokuz erkek dedi doktor
Sağol canım teşekkürlerKız olabılır fakat haftası ufak
Yaz bebeği rahat oluyor. Üşütücem derdi olmuyor, havalar güzel olunca alıp bebeği çıkıyorsun.Sağolasın canım bunu duyduğum iyi oldu iki oğlumda kış bebeği sayılır hep kalın şeyler aldım giydirdim bakıcam artık zaman ne gözstericek sağlıkla kucağıma alayım da ilk olarak o yeter bana
olmaz mı beni felçli gibi yatırıyor tam 24 saatte geçiyor. parol üzerine bişiler yemek iyi gelebilir.Kızlar sizde de boyun ve baş ağrısı varmı
peki bu regli gibi olan süreçte ped yeterli oluyor mu? hasta bezi falan mı kullanmak gerekiyor? bir de hastaneye giderken de yanımıza alacağımız ped yeterli mi hasta bezi mi lazım? çok sordum ama diyelim sezeryandan çıktık o kanama hemen başlıyor mu? belden aşağısı uyuşukken kim ped koyuyor?Doğum sonrası benim 20 gün kadar regl gibi geldi. Tam 20. gün kesildi. Emzirdiğim süre içerisinde de adet olmadım. 8 ay sonra birden adet oldum ve sütüm azaldı. Mamaya geçmek zorunda kaldımHala mama veriyorum 2 yaşında oğlum.
Doğru tabi canım onlarda var düşünemedim deneyimli olmanın faydaları işteValla bazen kaliteli olmaması çok işe yarıyo canım hem çabuk büyüyorlar hemde kusmuktu kaka lekesiydi 5 Aydan sonra meyve lekeleri o kaliteli aldığımız şeyleri bir defadan fazla giydiremiyoruz yeri geliyo
Amin canim insallah ama ben o kadar heyecan hissedemedim moralim bozuktu esimden dolayiOy maşallah Paşa’ya sizi gördükçe heyecanlanıyorum öğrenmek için sağlıkla gelsin kuzular
Boyun yok ama başağrım olmuştu 12.hafaya girdiğimde onu da nette okudum normal yazıyorduKızlar sizde de boyun ve baş ağrısı varmı
Valla temmuz anneleri olarak erkek bebek patlaması yaptıkOh oh ohhh erkek bebisleriii cogaliyorrrr
Nasıl ilerliyor peki kolay mı ben bir video izledim çok zor geldi bana ya yada izlediğim videodan da olabilir video izlerken sıkıldım kapadım bunla uğraşamam ben diye
Ben decavit pronatal kullanıyorum cumartesi başladım normalde rahatlıkla hap içen biriyim ama bu hapın maşallahı var çok zor içiyorum
Kizlar video bu cok ama cok basit bu ipin mavi pembesi de varyine ebruli aralarda bu teknik uygulaniyor .Bence yapabilirsinizAy nasil oruyorsun bunu canim sen yaaa
Cok tatlii
Özel hamile külot bezleri var. Ondan almıştım. Markasını şimdi hatırlamıyorum. Ama doktor bile görünce ne kadar kullanışlı demişti. Yandan yırtıp çıkartıyorsun. Külot gibi giyiyorsun. Ben sezeryan oldum. Çıktığımda hemşireler gazlı bez koymuşlardı. Sonrasında dediğim gibi o bezi taktım. Ertesi gün eve gelince de normal ped kullandım 20 gün boyunca. Sezeryan olunca da hemen kanama başlıyor. İlk zamanlar ayağa kalkıp tuvalete tek başına gidemiyorsun tabi. Muhakkak birisinin sana yardımcı olması gerekiyor. Bana annem ve kayınvalidem yardımcı olmuştu. Fakat ertesi gün her şeyimi kendim hallettim şükür. Umarım sorularına cevap verebilmişimdir:)peki bu regli gibi olan süreçte ped yeterli oluyor mu? hasta bezi falan mı kullanmak gerekiyor? bir de hastaneye giderken de yanımıza alacağımız ped yeterli mi hasta bezi mi lazım? çok sordum ama diyelim sezeryandan çıktık o kanama hemen başlıyor mu? belden aşağısı uyuşukken kim ped koyuyor?
Baş ağrısı 12. Haftada başladı,çok sık oluyor ve geldi mi bütün gün gitmiyor. Özellikle gece uykum çok bölünunce oluyor.. Arkasında tansiyon yoksa normal deniyor.. Hormonlar:)Kızlar sizde de boyun ve baş ağrısı varmı
İlk 12 hafta sadece folik asit,sonra Elevit Pronatal ve Ferro Sanol Duedonal.. Başka birşey vermedi,halbuki ben balıktan ve kırmızı etten tiksindim,OMEGA 3 takviyesi lazım mı diye sordum ama "balık yeme ne var ki" dedi abi:) Bu iki ilaç acaip bulantı yapıyor zaten midem fenaydi.. Biraz azalırsa bulantı, OMEGA 3 almayı düşünüyorum artık içim rahat etsin diye. . Bu arada bana D vitamini B vitamini kalsiyum magnezyum vs ölçüm hiç yapılmadi,bakılıyor mu normalde tahlilde?Kizlar kimler hangi vitamini kullaniyor ?
Ben 5.haftadan beri vinalac kullaniyorum elimdeki tablet bitince decavit kullancam.Bulanti yaparsa vinalac ile devam .
Ocean omega 3, Devit bir de demir yapım var igrenc mide bulandiriyor .
Bir de B 12 ignem
Sagol canm cok tesekkkur ederimKizlar video bu cok ama cok basit bu ipin mavi pembesi de varyine ebruli aralarda bu teknik uygulaniyor .Bence yapabilirsiniz
Kizlar video bu cok ama cok basit bu ipin mavi pembesi de varyine ebruli aralarda bu teknik uygulaniyor .Bence yapabilirsiniz
Yaaa valla ainnnValla temmuz anneleri olarak erkek bebek patlaması yaptık
16-18 arası üçlü test için cagiriyorlar galiba..Beni de çağırdılar. 20 de ise bir detaylı daha olacakmış.. Kabuslar olur,genel gerginlik kaygı halı yansıyor.. hayır olsun diyelimKızlar bende gece kötü bi rüya gördüm adet oluyordum hemde baya yoğun şekilde sonra allahım bebeğim gitmişmidir acaba diye ağlıyorum tırstım şimdi ben rabbim hayırlara çıkarsın inşallah abuk sabuk rüyalar görüyorum karmakarışık çoğu zamanda hep kötü zombiler falan kovalıyo bi akşam allahım korusun hepimizi ayrıca bişi sorucam hemen hemen hepiniz 16 haftadan bahsediyorsunuz özeldeki doktorum beni bir ay sonra çağırmıştı bir ay haftaya doluyo acaba bende 16 haftayı mı bekleyeyim gitmek için ayrıntı usg 20 haftadan sonra olmuyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?