2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum bana vitamin ve omega vermedi şu an erken dedi ama ne yapıcam bilemedim bende

Yaz bebeği rahat oluyor. Üşütücem derdi olmuyor, havalar güzel olunca alıp bebeği çıkıyorsun.

peki bu regli gibi olan süreçte ped yeterli oluyor mu? hasta bezi falan mı kullanmak gerekiyor? bir de hastaneye giderken de yanımıza alacağımız ped yeterli mi hasta bezi mi lazım? çok sordum ama diyelim sezeryandan çıktık o kanama hemen başlıyor mu? belden aşağısı uyuşukken kim ped koyuyor?

Valla bazen kaliteli olmaması çok işe yarıyo canım hem çabuk büyüyorlar hemde kusmuktu kaka lekesiydi 5 Aydan sonra meyve lekeleri o kaliteli aldığımız şeyleri bir defadan fazla giydiremiyoruz yeri geliyo
Doğru tabi canım onlarda var düşünemedim deneyimli olmanın faydaları işte

Ben de geldim dr dan ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.22mm cıktı muazzam her şey dedi gel gelelim cinsiyeti sorduğumda çok erken daha anlaşılmaz yanıltır dedi ve yorum yapmadı karnının üstüne yatmış benim göbegime dayamış göbüşünü uyuyor biguzel çok tatlıydı sonra dr salladı karnımı biraz hemen uyandı

Eklentiler

• Screenshot_20180117-110534.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Ay nasil oruyorsun bunu canim sen yaaa
Cok tatlii
Kizlar video bu cok ama cok basit bu ipin mavi pembesi de varyine ebruli aralarda bu teknik uygulaniyor .Bence yapabilirsiniz

Özel hamile külot bezleri var. Ondan almıştım. Markasını şimdi hatırlamıyorum. Ama doktor bile görünce ne kadar kullanışlı demişti. Yandan yırtıp çıkartıyorsun. Külot gibi giyiyorsun. Ben sezeryan oldum. Çıktığımda hemşireler gazlı bez koymuşlardı. Sonrasında dediğim gibi o bezi taktım. Ertesi gün eve gelince de normal ped kullandım 20 gün boyunca. Sezeryan olunca da hemen kanama başlıyor. İlk zamanlar ayağa kalkıp tuvalete tek başına gidemiyorsun tabi. Muhakkak birisinin sana yardımcı olması gerekiyor. Bana annem ve kayınvalidem yardımcı olmuştu. Fakat ertesi gün her şeyimi kendim hallettim şükür. Umarım sorularına cevap verebilmişimdir:)

İlk 12 hafta sadece folik asit,sonra Elevit Pronatal ve Ferro Sanol Duedonal.. Başka birşey vermedi,halbuki ben balıktan ve kırmızı etten tiksindim,OMEGA 3 takviyesi lazım mı diye sordum ama "balık yeme ne var ki" dedi abi:) Bu iki ilaç acaip bulantı yapıyor zaten midem fenaydi.. Biraz azalırsa bulantı, OMEGA 3 almayı düşünüyorum artık içim rahat etsin diye. . Bu arada bana D vitamini B vitamini kalsiyum magnezyum vs ölçüm hiç yapılmadi,bakılıyor mu normalde tahlilde?

16-18 arası üçlü test için cagiriyorlar galiba..Beni de çağırdılar. 20 de ise bir detaylı daha olacakmış.. Kabuslar olur,genel gerginlik kaygı halı yansıyor.. hayır olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…