- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.161
Gecen gün bende gördüm adet olduğumu çok üzüldüm ama iyiydi bebek bugünde kürtaj yapcaklarmış diyorm yok ya ne kürtajı yaşıyo bebeğim diyorum uyandım sanırım bilincaltı canım korkularımızKızlar netten baktım tabire adet olduğunuzu görürseniz bu tabir aklınıza gelsin sadece bu kadarını kestim gerisi önemli değil benim için
Eki Görüntüle 2095916 Günaydın kızlar en son gittiğimde arkası dönüktü bebeğin kimse anlamadı cinsiyeti acaba bunu anlayacak olan var mı 11 hafta
Ben yandım sizde yanın düşüncesinde olan insanlar kendi kafayı bozmuş bunlarla bizi de ortak ediyorÖylelerini uyaracaksınız aklını başına alsın öyle gelsin. Burada kimsenin hele ki böyle bir hassas dönemde korkutmaya hakkı yok. Valla ses çıkarmadıkça bu tipler kolayca konuşma hakkını buluyorlar, arkadaş burası yeri mi diyorsun, bi de ''hamileliğin keyfini çıkarıyorum'' deyip caka satıyor. Sanki biz neyiz töbe yarabbi
Mide yanması için bana gaviscon şurup verdi doktor alttan muayene teklif hiç edilmedi bana sadece kanamam olduğunda söylediler o kadar onda da kabul etmedim.Az önce çok sinir oldum sabahtan beri geçmeyen hafif bir kasık ağrım ve mide yanmam vardı acile gittik illa alttan muayene edecekmiş ettirmedim mide yanmasına ilaç yazın bari dedim oda yok ağrımla eczaneden sorarak mide yanması için şurup aldım eve geldim yatıyorum şimdi.Acilde hamileyiz diye illa alttanmı bakılıyor biliyor musunuz? Asıl hamile ye üstten bakılmıyor mu?
Ban bannKiz sen nerelerdesin iki gundur yoktun
Merhaba, ben gecen hafta yaptirdim. 2li test sonucunuz yuksekse yapiliyor sanirim. Tepecik kadin dogumdan herhangi bir doktor talep ederse ücretsiz yapilabiliyor. Sağlıkla gelsin bebeginizÖyle mi canım mesela kimlere yapıyorlar ki araştırmadım ben telefonla bilgi verirler mi ki merak ettim olmazsa izmire gider 1 gün kalır ertesi gün dönerim Bu halimle şehiriçinde zor geziyorum
Evet kafaları pek büyük oluyo bende koca kafa diyodm :)Maşallah, koca kafalar yaa :) ben anlamıyorum @GurbetGuzeli teyzesi anlar belki
Merhaba arkadaslar , bende istanbul maltepede yaşıyorum. 15+2 günlük erkek bebeğe hamileyim. Ilk gebeligim uzun tup bebek , asilamalar sonrasinda hic hamile kalamadim. Ama Allahim sonrasinda bana kendiliginden bir evlat verdi. Ama şu 10 gundur hayat kabus oldu , hic lekelenme veya koyu renk akintim yokken 10 gundur surekli kahverengi lekelenme ve akinti yaşıyorum. Doktorum sabah aksam progestan ic dedi sadece dusuk tehdidin var dedi. Ama lekelenmem hala devam ediyor. Sizlerin arasinda da bu haftalarda boyle lekelenme akinti yasayan varmi. Ve bana anadolu yakasinda iyi bir ozel doktorda önerebilirsiniz maddiyatin hic onemi yok.[
Merhaba, Ataşehir Florence Nightingale / Emrah Kol tavsiye ederim.
Bencede zaten riskli gebeliğim o yüzden korkularım var muhtemelen ondan görüyorum kolay rüya gören biri değildim normalde şimdi her hece kabus gibi rüyalar görüyorum hep korkuyorum rüyalarımda geçecek inşallah bunlardaGecen gün bende gördüm adet olduğumu çok üzüldüm ama iyiydi bebek bugünde kürtaj yapcaklarmış diyorm yok ya ne kürtajı yaşıyo bebeğim diyorum uyandım sanırım bilincaltı canım korkularımız
Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.Mrb canım bende 2013 eylül annesi olmayı beklerken 2013 ağustos annesi olmuştum. Bu defada Temmuz beklerken haziran olmasın diyorum. Hoşgeldin sağlıcakla kucağına al.
Başka bir konu başlığında kızımda yaptığım yanlış satın alımları paylaşmıştım. Buraya da ekleyeyim. Tecrübe bazen çok pahalıya mal oluyor zira.O zaman yaz annesi olarak sendende tavsiyeler alabiliriz Ağustos annesi olarK tecrübelisin nede olsa
Çok aşırı kötü değilim kilo bile vermedim ama sürekli bi bulantı var, sabah bulantıları gitti gibi ama, yemek yiyince başlıyor gerçi, 1, 2 haftaya tamamen geçer diye ümit ediyorumBen varım canım 12+4 hastanede serum yedın tekrar başlamıştı ama gectı çok şükür
kizlar benim gobegim cikmadi4 aylik olduk ne zaman cikar acaba hic belli degil hamile oldugum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?