2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten bu kemik yapısı olayı doğru galiba pıtırcık senin kızında hatları belirgin değil sanki sadece kafa gövde var gibi ayy daha çok ümitlendim şimdi maşallah miniğe yesin onu annesi
kuzu yeminle senin içinde dua ediyorum hergün...
hepimiz için ediyorum tabii sağlıklı sıhhatli olsun diye
ama 2 tosunu olana da kızı olsun diye dua ediyorum bol bol

kuzu yeminle senin içinde dua ediyorum hergün...
hepimiz için ediyorum tabii sağlıklı sıhhatli olsun diye
ama 2 tosunu olana da kızı olsun diye dua ediyorum bol bol
Hay allahhh razı olsun hamişlerin duası kabul olurmuş birbirimize ettiğimiz dualar yeter zaten..

Buradaki tüm hamişler bebeklerini sağ sağlim kucağına alsın inşallahhhhhh...

ne geldi aklıma...
ben hamileliğin başından beri çay içemiyorum tiksindim.. normalde 6-7 duble çay içerdim gün içinde akşam eve gidince de demlerdim... ama artık içemiyorum...

annem dün dedi ki.. hamileliğim ilk başlarında bi akrabamıza benim çaydan tiksindiğimi söylemiş oda kesin kızı olacak demiş... dün söyleyince anneme kız olduğunu o zaman söyledi böyle demişti şu kişi bana diye

ne kadar bilmiyorum ama söyleyim istedim

miyomla hamile kalip doguran cok canim merak etme
kızlar dayanamadım yarın dr dan randevu aldım dua eder misiniz bebeğim iyi olsun güzel haberlerle geleyim
rabbim iyi haberle gelmeni nasip etsin cnm
Kimse benlee ilgilenmioooo
kiyamam canimmm
Günaydın kızlar bugün bizim için dua edermisiniz herkeseten Allah razı olsun
hayirli haberle gel kuzum

BeyazOrkidem teşekkür ederim tekrar avatar için.... çok mutlu oldum
rica edeim bitanem iki böcek bi cicek anasi :)

canım bende ilk çaydan tiksindim ve ben ikiz erkek bebek bekliyorum, halen çay içemiyorum.

Canım neden 2.3 çok yüksek değil 2,5 üstü risk oluyo diye biliyorum 12+4 te bizimde 2.1 çıktı doktor gayet iyi dedi

Canım İnan öyle olmuyo. Bende çaydan kahveden tiksindim tatlı bişey görmeye dayanamıyorum. TV de çikolata reklamına bile öğürüyorum. Oğluma hamileliğimin tam tersi herşey hep ekşi yiyorum. Kesin kız diyodum. Erkek yine

Canım ben oğlumda da icemiyordum şimdi de icemiyorum

Evet çay eskisi gibi içemiyorum ama bulunca içiyorum yine

Ben valla ekşide yiyorum tatlıda benimki ne oluyo şimdi

Bide aşırı mide bulantısı kıza işaret derler 1 kattaki komşum hamile kaldı yüzünü göremedik memlekete gitti kaldı kv geldi baktı kusmaktan helak oldu geçen gördük 22 haftalık olmuş ama bebek erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…