- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.461
atatürk hastanesinde ali ipek canımKim canım o doktor?
kuzu yeminle senin içinde dua ediyorum hergün...Gerçekten bu kemik yapısı olayı doğru galiba pıtırcık senin kızında hatları belirgin değil sanki sadece kafa gövde var gibi ayy daha çok ümitlendim şimdi maşallah miniğe yesin onu annesi
Canım nette falan her yerde 3 ten sonrası risk deniyo sıkma canını sen tosuncuk olacak ondan öyle çıktıverdim canım orada da yüksek. Ben düşünmemeye çalışıyorum hatırlatılınca canım sıkılıyor . bence benim bebişim tosuncuk ondan kalın :)
Evet bende görmüştümCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsin sende reğl görmüştün dimi rüyanda bakalım benimde mi kız Merak ediyo insan bugünde yeşil elma gördümzne demek acaba ?
Hay allahhh razı olsun hamişlerin duası kabul olurmuş birbirimize ettiğimiz dualar yeter zaten..kuzu yeminle senin içinde dua ediyorum hergün...
hepimiz için ediyorum tabii sağlıklı sıhhatli olsun diye
ama 2 tosunu olana da kızı olsun diye dua ediyorum bol bol
İnşallah canım inşallahhhCanım nette falan her yerde 3 ten sonrası risk deniyo sıkma canını sen tosuncuk olacak ondan öyle çıktı
miyomla hamile kalip doguran cok canim merak etmeJ
Bugun bende kontrole gittim ikili testin kan sonuclarini degerlendirmeye. Dogal olarak yas riski cikti 61 de 1 ihtimal olarak.. istatiksel olarak sistemin verdigi rakammis yasima gore bu arada bu ay 41 olacam.
Miyom bende de cikti 2.5 cm lik endiselenecek bise yok dedi dr.
rabbim iyi haberle gelmeni nasip etsin cnmkızlar dayanamadım yarın dr dan randevu aldım dua eder misinizbebeğim iyi olsun güzel haberlerle geleyim
kiyamam canimmmKimse benlee ilgilenmioooo
hayirli haberle gel kuzumGünaydın kızlar bugün bizim için dua edermisiniz herkeseten Allah razı olsun
rica edeim bitanem iki böcek bi cicek anasi :)
canım bende ilk çaydan tiksindim ve ben ikiz erkek bebek bekliyorum, halen çay içemiyorum.ne geldi aklıma...
ben hamileliğin başından beri çay içemiyorum tiksindim.. normalde 6-7 duble çay içerdim gün içinde akşam eve gidince de demlerdim... ama artık içemiyorum...
annem dün dedi ki.. hamileliğim ilk başlarında bi akrabamıza benim çaydan tiksindiğimi söylemiş oda kesin kızı olacak demiş... dün söyleyince anneme kız olduğunu o zaman söyledi böyle demişti şu kişi bana diye
ne kadar bilmiyorum ama söyleyim istedim
Canım neden 2.3 çok yüksek değil 2,5 üstü risk oluyo diye biliyorum 12+4 te bizimde 2.1 çıktı doktor gayet iyi dediGünaydın kızlar cinsiyet söyleyen doktorları çok seviyorum dün doktora gittim enfeksiyonum varmış 2 cihazda bakıldı yine ense kalınlığını söyleyip canımı sıktılar 13+4üz şuan 2.3 çıktı yine öncekilere göre az çıktı cinsiyet sordum söylemediler
Canım İnan öyle olmuyo. Bende çaydan kahveden tiksindim tatlı bişey görmeye dayanamıyorum. TV de çikolata reklamına bile öğürüyorum. Oğluma hamileliğimin tam tersi herşey hep ekşi yiyorum. Kesin kız diyodum. Erkek yinene geldi aklıma...
ben hamileliğin başından beri çay içemiyorum tiksindim.. normalde 6-7 duble çay içerdim gün içinde akşam eve gidince de demlerdim... ama artık içemiyorum...
annem dün dedi ki.. hamileliğim ilk başlarında bi akrabamıza benim çaydan tiksindiğimi söylemiş oda kesin kızı olacak demiş... dün söyleyince anneme kız olduğunu o zaman söyledi böyle demişti şu kişi bana diye
Canım ben oğlumda da icemiyordum şimdi de icemiyorumne geldi aklıma...
Şükür iyi haberle geldim canım bebeğim iyiymiş. :)miyomla hamile kalip doguran cok canim merak etme
rabbim iyi haberle gelmeni nasip etsin cnm
kiyamam canimmm
hayirli haberle gel kuzum
rica edeim bitanem iki böcek bi cicek anasi :)
ne geldi aklıma...
Ben valla ekşide yiyorum tatlıda benimki ne oluyo şimdiCanım İnan öyle olmuyo. Bende çaydan kahveden tiksindim tatlı bişey görmeye dayanamıyorum. TV de çikolata reklamına bile öğürüyorum. Oğluma hamileliğimin tam tersi herşey hep ekşi yiyorum. Kesin kız diyodum. Erkek yine
Okurken ağladım ya
Kizlaarrrr duyuyormus artıkgobekli portakalım yüzünden bu gece üç kere tuvalete kalktım uykusuz işe geldim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?