2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

6,5 hafta sonunda lekelenmeler bugun bitti gibi
7 gundur sogan kürü uyguluyorum
her ne kadar evi sabah aksam sogan kokusu sarsa bile ve hos olmasa bile
bakalim onumuzdeki haftalarda hastameye gidicem miyom ne durumda yok olmusmu olmamismi
en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz canım..

Bnde kızım uyumadınmı die kucağıma alırken görmüştüm rüyamda rüyalar gerçekmi oluyor acba...görümcemde kız görmüş

anneler mrb cinsiyet öğrenmeye başlamış çoğunuz tam olarak hangi haftalarda öğrendiniz
Bn adetin 27.günü öğrendim :)

Anladm cnm.. bişeydenmi şüpheleniyosun neden ayrıntılı ultrason istedin

Ben valla ekşide yiyorum tatlıda benimki ne oluyo şimdi
Aynen bnde öğlen tatlı cnm çekerse akşam tuzlu istiyorum.. ikiside aynı bnm içinde

bakalim onumuzdeki haftalarda hastameye gidicem miyom ne durumda yok olmusmu olmamismi
Güzel haberlerini duyduğuma sevindim cnm inşllah geçmiştir miyomun.. müjdeyi en kısa zmnda veririsn bize

Canım neden 2.3 çok yüksek değil 2,5 üstü risk oluyo diye biliyorum 12+4 te bizimde 2.1 çıktı doktor gayet iyi dedi
11+4te 3.5 çıktı şimdi 13+3 te 2.3 çıktı bende netten bakıyorum genelde 3 üstüne risk diyorlar bize neden bu kadar kalın kalın diyip panik yaptırıyorlar bilmiyorum Allah'ım sağlıkla gelsinler inşallah
şifa olur inşallah canım

Ayyy kızlar biz ne kdr kalabalıkmışızzok

Soğan kürünü miyom için mi uygulamıştınız? Bende de miyom çıktı

Hayır canım normalde rüyanın tersi çıkar da ama hamileyken rüyanda çocuğunu kız görsen kız , erkek görsen erkek olur hiç şaşmaz ben bunu baya önceden de söylemiştim burda bir arkadaşa ama kim olduğunu hatırlamıyorum şu an :)

İnşallah yok olmuştur canım Allah eziyetini sabrını ve tevekkülünü karşılıksız bırakmasın inşallah

o zaman benim ki kızz :)

Ben ilk hamileligimde rüyamda arkadaşıma benim oğlum çileği çok sever diyordum ve 12.haftada direk erkek olduğunu öğrendim.İkinci hamileligimde camdan bir bebek baktiriyirdum kucağımda idi mavi battaniyeli sonuç ikinci de erkek.

Bunda daha hamile olduğumu öğrenmeden bir kez kayinvalidem hadi bakalım Ayşe mi geliyor demişti rüyamda,ikinci kez rüyamda idrar testi yaptığımın ertesi haftası adet olmuş gördüm, üçüncü kez rüyamda kız bebeğim olmuştu emzirirken gördüm ve adını yine Ayşe Sare diyerek seviyordum.gecen gece rüyamda Dr gidiyorum bana kızın olacak diyor kendimi kaptırmak istemiyorum bilinç altı olabilir Rabbim hayırlısı ile gönlümdekini verir inşallah....

Bende kızım olduğunu görmüştüm bakalım cumartesi kontrolümüz var çok merak ettim şimdi

bende hamileliğimin ilk günlerinde rüyamda doktor kontrolüne gittiğimi ve doktorun cinsiyeti kız olarak söylediğini görmüştüm ama bebek falan görmemiştim.

cinsiyeti öğrenmeden önce yine rüyamda bebek gördüm kucağımda erkek bebekti. sonra cinsiyeti öğrendik işte sanırım bebeği de görünce rüya doğru çıkıyor :)

Gerçektende öyle oluyomuş tecrübe edip öğrendim.

Kizlar okudum ruyayla ilgili yazdiklarinizi 15+1 im daha 17. Haftada gidicem doktora oyle gel dedi ama bende ruyamda 2 kez erkek bebek gordum kucagimda benim bebegimdi. Rabbim saglikli versin gerisi onemli degil ama bakalim ruya tutucak mi bende cok merak icindeyim 2 hafta gecmiycek resmen .s

Hepiniz gönlündeki olur inşallah , sağlıcakla gelsin minnoşlar inşallah :)
o zaman benim ki kızz :)

Bende kızım olduğunu görmüştüm bakalım cumartesi kontrolümüz var çok merak ettim şimdi

Gerçektende öyle oluyomuş tecrübe edip öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…