2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde 17.hafta da gidicem dr mereklardayım
Kız gördüm sonra kucağımda teyzemin yeni kız torunu oldu onu gördüm kucağımsaydı hamileydm yine kızımmı olcak acba
Rabbim hayırlısını versin hepmize ama sanrm burda herkez kız istiyor pek erkek bekleyen yok :) hepimize hayırlı olsn

ben varim ben, bitane kizim var rabbime sukurler olsun bitanede oglumuz olsa guzel olur. pazartesi cinsiyetini ogrenmeye gidicez bakalim hayirlisi

Aynen cnm benm ilk bebegm kiz erkek farketmiyor benm icin saglikli olsnda ama cinsiyeti ogrenmek cok istiyorum

kizlar bebek odasi icin planlariniz var mi renk kombinasyonu icin falan ?
Ben oğlumda bebek odası yapmadım. İkinci de de yapmıycam :) Bebek odası yapsanız bile bebek o odayı kullanamıycak. Zaten en az 1 sene sizin odanızda yatacak. En iyisi yatak odanıza bir bebek yatağı almanız. Deneyimli çoğu anne bunu size söyliyecektir. Ki geçenlerde birisi yazdı uzun uzun bu konuda. İnsan tabii ki hevesleniyor ama düşününce gereksiz olduğunu anlıyorsunuz. 1 yaşından sonra oda yapıp ayırmak daha mantıklı geliyor bana. Yine de siz bilirsiniz.

Canımmmm kızmı senin minnoşun?? Ben iki gündür ev toparlıyorum pek giremedim kaçırdım galiba :)) ay çok sevindim, sağlıklı, mutlu, pamuk, güzel mi güzel bi fıstığın olur işallah :)

tatlım sana özelden yazmıştımya unuttunmu

Bende rüyamda hem kız hemde erkek gördüm ne olacak şimdi benimki hoş kendi çocuğum olarak görmedim ama bi defa misafir geliyomuş bize akşam oturması kız belki 2 Yaşında evde kayboluyo eyvah diyorum koşarak başkona gidiyorum zeyneeep diye bağırıyorum sanıyorum ki balkondan düştü neyseki bişey olmamış burdaymış falan diyorum misafir miş ama benden başka kimse koşmuyor kimse yok sonra başka bi rüyada karşı komşuma misafir gelmiş oda benim küçük oğlanla oynasın diye çocuğu bize getirmiş ama çocuk daha yeni yürümeye başlıyo gibi dengesiz yürüyo erkek çocuğu ağzında emzik var çok durmadan geri evlerine gidiyorlar öle gördüm bide adet olduğumu gördüm wc de allahım inşallah bebeğim düşmemiştir diyorum korkuyorum falan sonra tabire baktım hamileyken rüyada adet olmak kız çocuğu doğuracağınıza işarettir diyo şimdi benim neyim olacak

Kızlar ben de rüyamda bimden pembe çocuk masası alıyordum ama bebek erkekmis çok da şey yapmayın rüya sonuçta bilinçaltı tetikliyor. Doğru da çıkabilir yanlış da...

Kızlar ben de rüyamda bimden pembe çocuk masası alıyordum ama bebek erkekmis çok da şey yapmayın rüya sonuçta bilinçaltı tetikliyor. Doğru da çıkabilir yanlış da...
Canım eşya olarak görünce gerçekten tersi çıkıyor eşimde ikinci oğluma hamileyken kız bebek odası hazırlamıştı rüyasında o zaman Buda erkek demiştim nitekim doğru çıktı ama direk kucağında senin bebeğin olarak görürsen doğru çıkıyor yada isim duyanların gerçekten doğru çıkıyor.

bugün vakit geçmiyo resmen...
hava da kötü yatıp uyuyasım var yaa
Aynen canım hava kapalı benimde hiç keyfim yok bu sabah saçımı tararken tarak dolandı saçıma bi çektim boynum tutuldu sol tarafıma döneniyorum bide arkasından tansiyonum düştü yatağa zor attım kendimi bide küçük oğlum ıyandı kahvaltı istiyo yapamadım neyse bi 15 dk yattım ayaklarımı kaldırıp sonra kahvaltı hazırladım ama zar zor ocağın altını kapattım tavayı getirdim koşa koşa masaya koydum yine tansiyonum düştü yine koltuğa zor attım yine kendimi daha sağlık ocağından vitaminlerimi alamadım bide çok aç kaldım neyseki kahvaltıdan sonra kendime geldim çok kötüydüm sabah

aman dikkat et tansiyon önemli kuzu

kizlar bebek odasi icin planlariniz var mi renk kombinasyonu icin falan ?
İlk bebek olduğu için ben hevesliyim ve nasip olursa yapmak istiyorum. Duvarları gri boyamayı düşünüyorum mobilyayı beyaz. Kız olursa pembe erkek olursa mavi aksesuar düşünüyordum doktor erkek olduğunu söyledi. Bakalım yapabilirsek böyle istiyorum inşallah. Bu arada benim yatak odam oldukça küçük beşiği koyacağım yer yok küçük portatif birşey olabilir ilk zamanlar için diye düşünüyorum. Dolaplarıma kendim de sığmadığımdan bebeğe dolap ve beşik istiyorum açıkçası hem de hevesliyim

Benim bildiğim kendi çocuğun olarak görmek yani kucağında ve ya yerde oynarken hangi yaşta olursa olsun rüyanda senin o çocuğu kendi kızın gibi görmen lazım her hangi bir eşyasını falan değil ama kimse kesin bilemez Allah insanların bütün planlarını oyunlarını bozar :) ben de rüyamda başlarda hep adet olduğumu görüyordum hatta ilk kızıma hamileyken de başlarda görmüştüm sonra geçmişti şimdi de yine bakalım hayırlısı inşallah :) hele geçen günlerde komik bir rüya gördüm kocaman bir leğenin içinde bir kız çocuğu bir oğlan çocuğu var ama ben hangisi benim bilemedim bazen diyorum kız benim hemen kızın bacaklarını erkeğin bacaklarının üstüne koyuyorum sonra da nedense erkek benimmiş gibi hissediyorum bu sefer de erkeğin bacaklarını kızın bacaklarının üstüne koyuyorum :)

Ben de oda yapacağım. Hatta yataklar için dolanmaya başladım ama uçmuş rakamlar. İkea'dan alacağım gibi gözüküyor. Gömme dolabım var o yüzden sadece 2 yatak ve bir şifonyer yetecek. Yatak odam büyük değil 2 bebekle kendi yatak odamda çok zorlanırız gibime geliyor. Kızların odasına tek kişilik yatak olan bir koltuk alacağım. Ben başlarda onların odasında kalırım. Tabi planlar planlar gerçekler ne olur bilemem hehe.

Kızlarr bi fikri olan yok muuuu bel ağrım için doğal masaj jeli ile masaj yapıp sıcak havlu koysam bi zararı olur mu.doktorum yok yardım edin lütfen hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…