2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz tatlım teşekkürler, bir kız bebiş dünyaya geliyormuş kısmetse , hatırladınmı sen erkeğe benzetmiştin ? sen nasılsın daha iyisindir inşallah

Canımmmm kızmı senin minnoşun?? Ben iki gündür ev toparlıyorum pek giremedim kaçırdım galiba :)) ay çok sevindim, sağlıklı, mutlu, pamuk, güzel mi güzel bi fıstığın olur işallah :)

Kızlar merhaba hepinize günaydın.mutlu günleriniz olsun inşallah.kızlar sizinde kasıklarınızda üşütmüşsünüz gibi bir sancı oluyor mu.anlamıyorum gerçekten yumurtalıklarımı mı üşüttüm yoksa hamilelikten dolayı olan bişey mi diye.inşallah üşütmemişimdir.Ve bu arada belimin sağ arka tarafında tutulma gibi bir ağrı var 3 gündür.Uzun yol çektim uçakla henüz doktora da gidemedim endişeleniyorum.

maşallah baya erken öğrenmişsiniz benim ilk kızım 17. haftada zorla göründü vajinal usg le bundada sabırsızlanıyoruz ama yine bekliyecez baya sanırım
12+0'da %85 kız demişti. 14+0'da %99 kız dedi. Ama, bizim kız maşallah bacak arasını çok net şekilde gösterdi.
kızlar hep geç belli olur sanıyordum maşallah sağlıkla doğsun

Günaydın arkadaşlar. Bun bu hafta doktora gidemedim. Doktorum yok. Haftaya gideceğim inşallah. Bebeğin cinsiyetini öğrenemeyen az kişilerden biri benim sanırım Ara ara okumaya çalışıyorum yazılanları benimde göbeğim belirginleşmeye başladı. yeni kıyafetler almak zorunda kaldım. Dün yeni mont aldım mesela eski montum küçük gelmeye başlamıştı geçen gün fermuarı patladı. Göbeğim dahada büyüyecek diye 44 beden mont aldım. Kendimi acayip geniş hissediyorum

Günaydın kızlar cinsiyet söyleyen doktorları çok seviyorum dün doktora gittim enfeksiyonum varmış 2 cihazda bakıldı yine ense kalınlığını söyleyip canımı sıktılar 13+4üz şuan 2.3 çıktı yine öncekilere göre az çıktı cinsiyet sordum söylemediler

Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin sende reğl görmüştün dimi rüyanda bakalım benimde mi kız Merak ediyo insan bugünde yeşil elma gördümzne demek acaba ?

Benim dr söylemeyecekti ama ikna yetenegimi kullandim . Erkek gibi dedi ama netlesmesini bekliyoruz. Moralini bozma kan vermis miydin canim ?

Konunun başı nerde bilmiyorum ama 4D ultrason mu çekyitiyorsunuz? Bnde merk ettm ne kdr acba die ama bilgi bulamadım... mecburmu ki isteğe beğlı deilmi
Yok ayrıntılı ultrasonu konuşuyorduk. Doktoruma ne zmn nerde çektirmeliyim diye sordum. Oda ben sen her gelişinde ayrıntılı bakıyorum zaten gerek yok dedi. Ama için rahat etmicekse diye bana bir isim önerdi. Prof bir tane ama daha aramadım kaç para bilmiyorum. Kararsız kaldım doktoruma güveniyorum ama internette de ayrıntılı ultrason yapılmalı fln yazıyor hep.

Benim dr söylemeyecekti ama ikna yetenegimi kullandim . Erkek gibi dedi ama netlesmesini bekliyoruz. Moralini bozma kan vermis miydin canim ?
verdim canım orada da yüksek. Ben düşünmemeye çalışıyorum hatırlatılınca canım sıkılıyor . bence benim bebişim tosuncuk ondan kalın :)

Gerçekten bu kemik yapısı olayı doğru galiba pıtırcık senin kızında hatları belirgin değil sanki sadece kafa gövde var gibi ayy daha çok ümitlendim şimdi maşallah miniğe yesin onu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…