2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

acıbadem çoğu zaman özel sigorta kapsamında oluyor ve sigortası olanlar para ödemiyor. özel sigorta da hamilelikten önce yaptırmak gerekti aslında ama şahsen benim hiç aklıma gelmedi.bu konuyu araştırdım hamilelik sonrası sigorta diye bir şey olmuyor doğum paketleri vs. oluyor.

Aynen canim bebek odasi icin bende oyle yapmistim. Suan kizim 4,5 yasinda hala ayni mobilyalari kullaniyorduk ama simdi o mobilyalari bebek icin kullanicagim icin kizima genc odasi aldim. Kizimda 1 duvari pembe boyatmistim simli diger duvarlar beyazdi, kirmizi beyaz ve pembe renklerde susler kelebekler donence falan almistim nevresimlerinide ona uygundu. Pazartesi cinsiyetini ogrenince tekrar ona gore almayi dusunuyorum internetten renk kombinasyonlari arastiriyorum. Ama bu seferki bebegim odasi biraz daha kucuk o yuzden duvarlari galiba beyaza boyicaz oda daralmasin diye.

insallah gonlune gore olur tatlim, simdi trent renkler gri falan erkek icin bence cok guzel olur. Oyle mavi aksesurarlarla falan susleyince. Ne yalan soyliyim kucuk bebegin fazla esyasi olmaz diye dusunuyor insan ilk basta ama birsuru seyler cikiyor. o yuzden dolap tavsiye ederim ayrica sonrada kullancagi birsey olursa pratik olur. Bende ilk cocuguma kizima oda yapmistim 1 gunden 1 gune pisman olmadim. Rahat ve huzurlu kendi basina uyuyordu 3 aydan sonra. Biz rahat bebek rahat sonrasi icinde cok kolaylik olmustu.Buyuyuncede hic anne ben sizle yatmak istiyorum demedi aklina bile gelmedi odasina koyunca sip

Galiba tek oğlan isteyen sensin temmuz annelerinde hepimiz pembeciyiz Allah sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inşallah
benımde 3kızım var doktor bunada kız dedı benımkınede kız yazabılırsınız 12haftalık ken devlettekı dedı 15aftalıkkende ozeldekı kızdedı

Cinsiyetlet belli olsa biran önce hayallerimizi gerçeklştirsek dimi ama bnm daha 2hafta var

benımde 3kızım var doktor bunada kız dedı benımkınede kız yazabılırsınız 12haftalık ken devlettekı dedı 15aftalıkkende ozeldekı kızdedı
Hayırlı olsun canım Rabbim en güzelini bilir. Ama tabloya ben ekleyemiyorum ayprensesi var ya konu sahibi ona özel mesaj at düzenler ekler cinsiyeti

Haydi hayırlı haberlerle gel canım, ha bide kızmış bebikim diye de gelebilirsin :)

Cinsiyetlet belli olsa biran önce hayallerimizi gerçeklştirsek dimi ama bnm daha 2hafta var
hayırlı haberlerle gelırsın ınşallah canım

Kaydasay77 canım senin cinsiyet belli oldumu ? demiştim ama bir önceki sayfada gördüm hayırlıs olsun kızın oluyormuş ,sağlıkla sihatle gelsin inşallah

Merhabalar anneler ben temmuz anneliğinden tarihlerim tutmuyor diye Agustos anneliğine geçmiştim nasılsınız hepiniz size bir sorum var bulantılarınız geçti mi acaba Şafak sayar gibi bekliyorum ben çok aşırı oluyor bulantım

Benim tamamen bitmedi ama cok cok azaldi cok sukur. Allah hepimize kolaylik versin.

14.haftadan sonra geçti canım. Umarım senin daha önce biter.

Kizlar doktordan geldik bizim oglan kocaman olmus boyu 12 cm 175 gr :) herseyi saglikli sukur agzini acip kapatiyodu sanki emiyormus gibi hareketli bir cocuk ayni babasi gibi uyuyor kafasi geride ona cok gulduk

Eklentiler

• 20180119_132437-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz
Ben henüz hiç araştırmadım canım tahminen 5-6 bin tutar diye düşünüyorum

Kizlar doktordan geldik bizim oglan kocaman olmus boyu 12 cm 175 gr :) herseyi saglikli sukur agzini acip kapatiyodu sanki emiyormus gibi hareketli bir cocuk ayni babasi gibi uyuyor kafasi geride ona cok gulduk
Maşallah yaa nasıl da büyümüş. 3 lü test yaptı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…