- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 113
- 40
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.821
Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah
Bn bebek odası deilde dolap yaptırdım ilerde kullanabileceği şekilde çalışma masası ve kitaplığı olan..birde büyüyen yatak alıcam.. yatak odamda beşik için yer yok olsa bile sürekli orda uyuyamaz eşim 3vardia çalışıyor.sütekli odaya salona taşınan yatakta sevmiyorum... bebek odasında benm evlenmedn önce kullandığım bazalı yatağım var ihtiyaç olduğunda orda yatıcm.. şuanda eşim boya almaya gitti mobilyalar beyaz oda rengi açık krem
İlk bebek olduğu için ben hevesliyim ve nasip olursa yapmak istiyorum. Duvarları gri boyamayı düşünüyorum mobilyayı beyaz. Kız olursa pembe erkek olursa mavi aksesuar düşünüyordum doktor erkek olduğunu söyledi. Bakalım yapabilirsek böyle istiyorum inşallah. Bu arada benim yatak odam oldukça küçük beşiği koyacağım yer yok küçük portatif birşey olabilir ilk zamanlar için diye düşünüyorum. Dolaplarıma kendim de sığmadığımdan bebeğe dolap ve beşik istiyorum açıkçası hem de hevesliyim
benımde 3kızım var doktor bunada kız dedı benımkınede kız yazabılırsınız 12haftalık ken devlettekı dedı 15aftalıkkende ozeldekı kızdedıGaliba tek oğlan isteyen sensin temmuz annelerinde hepimiz pembeciyizAllah sağlıklı sıhhatli nasip eylesin inşallah
Cinsiyetlet belli olsa biran önce hayallerimizi gerçeklştirsek dimi ama bnm daha 2hafta varAynen canim bebek odasi icin bende oyle yapmistim. Suan kizim 4,5 yasinda hala ayni mobilyalari kullaniyorduk ama simdi o mobilyalari bebek icin kullanicagim icin kizima genc odasi aldim. Kizimda 1 duvari pembe boyatmistim simli diger duvarlar beyazdi, kirmizi beyaz ve pembe renklerde susler kelebekler donence falan almistim nevresimlerinide ona uygundu. Pazartesi cinsiyetini ogrenince tekrar ona gore almayi dusunuyorum internetten renk kombinasyonlari arastiriyorum. Ama bu seferki bebegim odasi biraz daha kucuk o yuzden duvarlari galiba beyaza boyicaz oda daralmasin diye.
Hayırlı olsun canım Rabbim en güzelini bilir. Ama tabloya ben ekleyemiyorum ayprensesi var ya konu sahibi ona özel mesaj at düzenler ekler cinsiyetibenımde 3kızım var doktor bunada kız dedı benımkınede kız yazabılırsınız 12haftalık ken devlettekı dedı 15aftalıkkende ozeldekı kızdedı
cok sagol canım allah razı olsun saglık sıhhatle kucagımıza almak nasıp olur ınsallah bebışlerımızıHayırlı olsun canım Rabbim en güzelini bilir. Ama tabloya ben ekleyemiyorum ayprensesi var ya konu sahibi ona özel mesaj at düzenler ekler cinsiyeti
Kızlar ben de rüya gördüm göğsümden süt akıyordu. Belki de akşam bebeği hissetmiş olabilirim diye duygulandım ondan görmüş olabilirim. Anlamı da kız bebek ve bebeğin sağlıklı sıhhatli doğması imiş. İkinci yoruma çok mutlu oldum.
Bugün benim omurgamda sorun olduğu için bebekte de olabilir diye üçlü test önermişti doktorum. Onun için kontrolum var.
Cinsiyetlet belli olsa biran önce hayallerimizi gerçeklştirsek dimi ama bnm daha 2hafta var
hayırlı haberlerle gelırsın ınşallah canımKızlar ben de rüya gördüm göğsümden süt akıyordu. Belki de akşam bebeği hissetmiş olabilirim diye duygulandım ondan görmüş olabilirim. Anlamı da kız bebek ve bebeğin sağlıklı sıhhatli doğması imiş. İkinci yoruma çok mutlu oldum.
Bugün benim omurgamda sorun olduğu için bebekte de olabilir diye üçlü test önermişti doktorum. Onun için kontrolum var.
Merhaba; aranıza bugün katıldım. Bizim de bebeğimizin beklenen doğum tarihi 23 Temmuz..
Doktorum %90 kız olduğunu söyledi[/QUOTE
Maşallah hayırlısı ile gelsin haftalarimiz aynı fakat sezeryan oldugum için 10 gün önce olabilir benimki bizim daha cinsiyet belli değil hayırlısı olsun hakkımızda
cok sagol canım darısı ıstıyenlerın basınaKaydasay77 canım senin cinsiyet belli oldumu ? demiştim ama bir önceki sayfada gördüm hayırlıs olsun kızın oluyormuş ,sağlıkla sihatle gelsin inşallah
Benim tamamen bitmedi ama cok cok azaldi cok sukur. Allah hepimize kolaylik versin.Merhabalar anneler ben temmuz anneliğinden tarihlerim tutmuyor diye Agustos anneliğine geçmiştim nasılsınız hepiniz size bir sorum var bulantılarınız geçti mi acaba Şafak sayar gibi bekliyorum ben çok aşırı oluyor bulantım
14.haftadan sonra geçti canım. Umarım senin daha önce biter.Merhabalar anneler ben temmuz anneliğinden tarihlerim tutmuyor diye Agustos anneliğine geçmiştim nasılsınız hepiniz size bir sorum var bulantılarınız geçti mi acaba Şafak sayar gibi bekliyorum ben çok aşırı oluyor bulantım
Ben henüz hiç araştırmadım canım tahminen 5-6 bin tutar diye düşünüyorumKızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz
Benim tamamen bitmedi ama cok cok azaldi cok sukur. Allah hepimize kolaylik versin.
Sağolun Kızlar inşallah bi an önce geçer14.haftadan sonra geçti canım. Umarım senin daha önce biter.
Maşallah yaa nasıl da büyümüş. 3 lü test yaptı mıKizlar doktordan geldik bizim oglan kocaman olmus boyu 12 cm 175 gr :) herseyi saglikli sukur agzini acip kapatiyodu sanki emiyormus gibi hareketli bir cocuk ayni babasi gibi uyuyor kafasi geride ona cok gulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?