2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz
Ben MedicalPark hastanesine gidiyorum normal ve sezeryan aynı 2500 tl dedi. Epidural istenirse +500 tl. Fakat temmuz ayına kadar fiyatlar değişebilir.

Günaydın canım çok geçmiş olsun güzel haberler ile dönersin inşallah bütün dualarımız seninle

Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin paşa

Ay insallah canim Allah razi olsun:) erken soyleyip rezik olmaktan korkuyoruz ama doktor yuzde yuz dedi tum acikligi ile gosterdi ama icimde hala endise var. Herks duydu. Af dileyerek bi foto koysam birde siz baksaniz

Fotodan anlayan var mi kizlar. Erkek dedi doktor ama sonra kiz der herkese rezil olursak diye endiseliyiz

Günaydın canım çok geçmiş olsun güzel haberler ile dönersin inşallah bütün dualarımız seninle
Tesekkur ederim cnm bebek iyi biraz hareketsiz kalmis dun hep kustum yiyemedim fln vitamine baslatti bide kan sulandirici igne verdi 10 gun sonra tekrar gidicez boyu 14 cm olmus agirligi 140 fln muhtemel dogum 12 temmuz dedi ama haziran 27 de dogum olabilir dedi

Ben MedicalPark hastanesine gidiyorum normal ve sezeryan aynı 2500 tl dedi. Epidural istenirse +500 tl. Fakat temmuz ayına kadar fiyatlar değişebilir.
İkinci oğluma medkalde yapmıştım Tokat’ta eşimin işinden dolayı mı bilmiyorum 5 sene öncesi 750 ydi 5 sene öncesine göre normal mi bilmem iki kişilik oda da kalmıştık 2.5 gün günlüğü 100 liraydı şimdi tabi değişmiştir fiyatlar

İyiyiz şükür zaman akıp geçiyor sen nasılsın bakalım? Bulantilar genel anlamıyla grup olarak zayıfladı. Kendi adıma konuşayım 13 haftalık olana kadar çok kötüydum sonra azaldı epey ama hala var bugün kötüyüm mesela kusmamaya çalışıyorum ama haftada bir iki gün oluyor sadece

Kizlar doktordan geldik bizim oglan kocaman olmus boyu 12 cm 175 gr :) herseyi saglikli sukur agzini acip kapatiyodu sanki emiyormus gibi hareketli bir cocuk ayni babasi gibi uyuyor kafasi geride ona cok gulduk
Maşallah size uyuma şekline bak ya baştan popoya mi 12 cm canım yoksa bacaklarını da kattı mi işin içine? Bir de geriden ya da önden gelme gitme durumu var mı bebişin?

Ay insallah canim Allah razi olsun:) erken soyleyip rezik olmaktan korkuyoruz ama doktor yuzde yuz dedi tum acikligi ile gosterdi ama icimde hala endise var. Herks duydu. Af dileyerek bi foto koysam birde siz baksaniz
Canim bana da erkek gibi geldi. Hem rezil oluruz diye dusunme rezil olcak ne var. Komik bi ani olarak kalir.

Maşallah bebisinee ama neden kan sulandırıcı başlattı? Önceden kullanmiyordun değil mi? Bebeğin boyu baştan popoya mi 14 cm yoksa bacaklar da var mı? Bir de neden 15 gün önce olabilir dedi sezeryan olabilir diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…