2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşinin yanında olması çok güzel bak boşver kıskançlık hat safhada görümce kaynana elti
Eltim Benim nişanımda nişanlığımla birebir aynı renk kıyafet giymişti

Canim benim hic eltiye gorumceye bunu begendim diye gonderilir mi? Daha ilk cumlenden olayi tahmin ettim. Gorumce denen kisi dugunde gelinligin aynisinin ucuk pembesini kendine yaptirip ortada oynayan bir kisi. Bi daha begendigini paylasma bence hatta cakallik yap begenmedigin seyleri cok begendim diye yolla onlari kopyalasin kendine

Kızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz

daha önce böyle bişi yapmadığı için aklıma gelmedi hiç.. saflığım tuttu sanırım... daha da olmaz zaten...

Fesatlikta son nokta kuzum sana da ders olsun her seyini paylasma aldiklarini da gosterme aman. Boyle haset eden insanlardan hayir gelmez

Kızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz
Canim istanbul bakirkoydeki acibademe gidiyorum. Dogum ucretleri 10bin -15 bin arasi en ucuz normal dogum en pahali epidural sezeyan.

Ikincide cikinti var hibi ya blli olmaz yine gönlundeki olsun insAllah
Evet canım o çıkıntıyı bende gördüm ama sonra bacağı olduğunu farkettim yüzü bize dönük bacağını öne atmış görünüyo aslında hatları tam belirgin olmadığı için zor anlaşılıyo

Canım benim usg lerin hiç birinde çıkıntı yok en son yandan usg var ondada hiç bişi yok canım bak ilk foto 10+2 ikinci 12+5
Bu fotoğraf 14+0'da. Buradan bakınca sanki çıkıntı varmış gibi duruyor ama iki bacak arasına bakınca hiç çıkıntı yoktu.
Maşallah senin bebişine de. İnşallah bir sonraki kontrolünde rahatça gösterir de merakın geçer :)

Eklentiler

• 20180111.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…