2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özel hastanelerde sezeryan ücretleri hakkında bilginiz varmı yada değişirmi ben kontrolleri ünide yapıyorum oraya gidiyorum ama orda Doğum yapmak istemiyorum niyeyse ortalama fiyatlar neler bildiğiniz
Canım acıbadem veya böyle çok bilindik yerler her zaman pahalıdır zaten. Benim bulunduğum ildeki acıbadem 6 bin dedi sezeryan için. Yine gayet iyi başka hastaneler ise 3 bin fiyat verdiler. Yenidoğan yoğun bakimlari da var. Büyük şehirlerde daha düşük fiyat veren yerler de olur muhakkak

Kızlar ben de rüya gördüm göğsümden süt akıyordu. Belki de akşam bebeği hissetmiş olabilirim diye duygulandım ondan görmüş olabilirim. Anlamı da kız bebek ve bebeğin sağlıklı sıhhatli doğması imiş. İkinci yoruma çok mutlu oldum.
Bugün benim omurgamda sorun olduğu için bebekte de olabilir diye üçlü test önermişti doktorum. Onun için kontrolum var.

Sağ göğüsümden süt gelmesini bende görmüştüm cnm hayırlısı hakkımızda..
İnşallah birşey cıkmaz kontrolun iyi geçer

Ben uygun olursa Gaziantep ncr de yapmak istiyorum geçen yıl dış gebelikten önce kürtaj olmuştum 500 tl 2 gün sonra da laporoskopi oldum 1500 tl iki işleme 2000 tl ödedik Doğum fiyatları yüksektir diye düşünüyorum olmadı ay sonu gidince sorarım

hayırlı haberlerle gel inşallah

Arkadaşlar benim okuduğum kadarıyla bildiğim dr unda dediği çıkıntı her iki cinsiyette de oluyormuş ama nub dedikleri şeye göre çıkıntı dilde erkek paralelse kız diyorlar o çıkıntı kizlarda klitorise dönüşüyormuş sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…