2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun ya ne kadar korkmussundur kimbilir. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın da unutursun bu zorlukları
Sorma canım 12 hafta hep yattım zaten kardeşim baktı sağolsun doktor da tehlike geçti artık diyince ayaklanmıştım biraz. Vaktinde sağlıkla gelsin tüm bebeklerimize inşallah. @kayramberam Lavanta_kokusu çok sağolun kızlar.

Benim 5. Haftada arkadaşlarım yaptı işyerinde:) bende ilk burnuma dokunmuşum, erkek yani, sonuç olarak da bir oğluşum olacak işallah :)

Kızlar benim sat 13/10/2017 ama şimdiye kadar her doktora gidişimde geç yumurtlama döllenme dediler ilk haftalar hatta sata göre keseyi görememiştik. Keseyi görüp boyutları ölçülünce doktorum geç yumurtlama dedi ve sat tarihin bundan sonra sorulunca bir hafta sonrası yani 20/10/2017 dersin dedi bende hep öyle yaptım. İkili testimin yapıldığı gün 12+4 tüm ama şimdi test sonuçlarına bakınca hepsinde ultrason ölçümünde bir hafta önde çıkıyo 13+4 yazmış. Kafam çok karıştı ve çıkan risk bu yüzden bile olabilir mi acaba

Olabilir canım, ense kalınlığının ölçüsü, haftaya göre değerlendiriliyor sanırım. Gerçi 3’den küçükse hep normal diyorlar ama bilemedim. Doktora mesaj atma şansın yokmu?

Test kağıdına hem sat tarihini yazıyorlar hem ultrasonda ne kadarlık gozuktugunu. Hepsinin bir oranı vardır herhalde mutlaka etkilemiştir ama ne derece etkili olmuştur onu sadece Dr bilir herhalde

Olabilir canım, ense kalınlığının ölçüsü, haftaya göre değerlendiriliyor sanırım. Gerçi 3’den küçükse hep normal diyorlar ama bilemedim. Doktora mesaj atma şansın yokmu?
Saat çok geç oldu yarın sabah erkenden ararım artık. çok stresli ve çok yıpratıcı bi durum eşim şehir dışından geliyor. Sabah saat 11 de eve gelip kan alacakmış firma. Bize ne sabah olur nede bu 10 gün geçer

Test kağıdına hem sat tarihini yazıyorlar hem ultrasonda ne kadarlık gozuktugunu. Hepsinin bir oranı vardır herhalde mutlaka etkilemiştir ama ne derece etkili olmuştur onu sadece Dr bilir herhalde
Evet doktora sormak gerek. Geç farkettim durumu. Daha doğrusu mail eki telden açılmıyordu pc açıp sonuçları görene kadar akşam oldu.

Öyle deme canımcım, ense kalınlığı ve burun kemiğinde bi sıkıntı yokmuş çok şükür. İyi düşün iyi olsun..

Bu arada nifty ne kadara yaptırıyorsun?

Öyle deme canımcım, ense kalınlığı ve burun kemiğinde bi sıkıntı yokmuş çok şükür. İyi düşün iyi olsun..

Bu arada nifty ne kadara yaptırıyorsun?
Canım hastane indirimli fiyat olarak 2000 lira dedi. Kardeşim doktor hastaneyi arayıp konuşmuş hastanenin yaptığı harmony test piyasadaki en kötü test dedi. Başka bir yer bağladı hemen benim doktorum ile danışıklı olarak. Test fiyatı sadece down sendromu için trimozi 21 oluyomuş 1400 demişler trimozi 18 ve 13 üde eklersek 2000 lira demişler. Kardeşimde doktorumda 18-13 yapmamın gereksiz olduğunu risk çıkanın 21 olduğunu söylediler. Eşim şehir dışından geliyo beraber konuşup karar vericez

Arkadaslar acaba benmi cok rahatim 41 yasindayim benim yas riskim 1/61 cikti !! Dr. Tabi sorumluluk almak istemedigi icin yuksek dedi ama diger yandan 2 li testte usg veya kan degerlwri ne kadar normal olursa olsun down sendromu kendini cok iyi gizleyoliyormus hic belirti vermeden hatta bebek dogup 1 aylik olana kadar farkedilmeyebiliuormus Allah korusun hepsini ne dusunecegimi sasirdim simdi

Canım benim yaş riski değilmiş. Kombine risk down sendromu 1/211 biyerde başka biyerde 1/76 yaş riskim 1/266

Benim doktorum da harmonyi önermemişti ne farkları var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…