2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

en mantıklısı canım ii yapmışsın sagol bilgi için :) temizlik hastası biri olarak hemen bir temizlikçi abla bulmalıyım

Degerin normal olmasi riskin sifir oldugu anlamina gelmez 1/5000 gibi normal bir deger “benimle ayni degerleri tasiyan 5000 kadindan birinin bebegi downlu oldu” diye okunmalidir. Diger bir yandan dogmus bir bebegin downlu olup olmadigi dogdugu anda bile cok kolayca anlasilir avuc icleri ve ayaklari normalden farklidir comez bir yenidogan hemsiresi bile cok kolay ayirtedebilir. Bir cocuk doktoru 1 ay boyunca bunu anlamamissa kendi ilgisizligi ortbas etmek icin “yeaa bu da kendini pek iyi gizliyo yeaa” kafasinin otesine gecmez.

Oldum ya birde tartışrım annemlerle eve geldim durup durup ağlıyorum
Benimde aklıma direk hormonlar geldi canım üzme kendini sarıl annenle ablana ohh süper
Bende sabah sabah eşimi takviye için yolladım şeytan ya şu an beni dürtüyor tokvoyoyo gotmodooo sono oldotoyorrrr diyor dün gecede 1 de çıktı işten şimdi geri gidince

Günaydınlar. Koroid pleksus kisti ile sıkıntısı olan tecrübeli anneler yaşadıklarını özelden benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Herkese sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.

2017 Temmuz annelerini üşenmedim saydım 1 farkla kızlar fazla Doğmuş sanırım 61 erkek 62 kız dı
Haziran annelerinde de erkek sayısı fazla ama şans işte erkek sayısı çok diye seninki de öyle olacak değil yahu. Seninki az sayıda kızdan biri olur belki

Günaydn kızlar sol tarafıma yattığmda karnım ağryo sağa dönüp yattğmda geçyo benüm gbi olan var mı

Günaydn kızlar sol tarafıma yattığmda karnım ağryo sağa dönüp yattğmda geçyo benüm gbi olan var mı
günaydın bebek sol tarafda duruyordur ama dr da kan akışı için sol tarafa yatın diyor hep ben ilk cocuğumda hep sağ yattım doğunca bi baktık o da hep sağ kafası bi ara yamulmuştu ne uğraştık düzeltmek için :)

Kızlar ikili test sonucun çıktı ama dr izindeymiş bakamadı sonuçlara 2 gün sonra dedi sizlerden anlayan varsa bakabilir mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20180123-101222.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 92
Tam okunmuyor galiba tekrar yolladım

Eklentiler

• 20180123_102516.webp
    37 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba,
12+3’üm ve ultrasonda cinsiyet bu şekilde.
Doktorum kızda da erkekte de bu çıkıntı (fotoda tam üzerinde ok işareti var.) olur ancak yönü önemli ve bu haftalarda değişken olacağından cinsiyetini söylemedi?
Benzer durumda olup sonraki haftalarda öğrenen var mı? Şimdiden teşekkür.

Eklentiler

• DE8D75D0-727E-442B-9AAE-C17939977712.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 94
Rennie Duo kullanan arkadaşlar hafif mide bulantisini geçirir mi bu ilaç? Midem mi bulaniyo ekşime mi var yoksa bu reflü mu anlayamıyorum. Dün içtim çok iyi gelmişti ama psikolojik mi acaba

15-16 haftalarda o kısım kız ise eğer toparlanır erkek ise daha da büyüyor canım az daha sabret yakında net belli olur , sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…