- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.461
Maalesef canım sattığım evde kirada oturuyorumdum ev sahibi demişti belki satarım diye biraz önce geldiler ilan yapıştırlar sanmıyorum ablamlar eşimi aradılar işim var demiş kapatmış yarın tekrar arıyacağını söyledi ona çok kızgınlar neden böyle yaptığını soracaklar seni yanlız gördüler dedi acayip canım sıkıldı
Yemek ye annesi geçiştirmeKizlar dolaplarimi duzenleme karari almistim dun.
Bir kismini duzenledim baya yer actim.
Bebegim icin oda yapmayacağım icin acabilsigim kadar yer acicam.
Ama cok yoruldum
Kustum
Halim hic yok suan
Dolapları sildigim seyleri bile kaldircak halim kalmadi sanki
Aksam yemegi de hazirlamadim
Meyve falan gecistireym en iyisi
Ayy keşke mümkün olsa ama saglikciyim ben ayakta çalışıyorum memurum canım bu şartlar evet yogun zor ama özelden çok daha iyi, vazgeçemem. İnşallah iki yıl ücretsiz izin alicam o günleri iple çekiyorum
Değişik bölümler var ama hepsinin zorluğu aynı gibi. Ayakta çalışmama gibi bir seçenek yok. Sadece yogunlugumu biraz düşürdü başhekim. Şubat gibi tekrar konuşup daha da dusurmelerini isticem. 5 aylık oldum artık falan diyebileyim en azından diye bekliyorum.Bende memurum, bana da baya kolay iş vermişler saolsunlar. Sen de konuşsan bölümünü falan değiştirseler. Hiç çözümü yokmu? Doktor raporu falan alsan uzun süre ayakta kalması sakıncalıdır diye.
anlat canimIyi akşamlar güzel anneler ve kıymetli bebişleri. Bir kaç gün giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah. Umarım keyifler yerindedir. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim benim de bir oğluşum olacakmış :) bu arada cinsiyet tahminine ilişkin teorilerden bahsedilmiş geçmiş sayfalarda. Hurafe mi bilmiyorum dün annem tuz testi yapıp cinsiyet tahmininde bulunup oğlan demişti. Bugün doktor da erkek deyince bugüne kadar hiç şaşmadı hep tuttu bu tuz testi dedi. İlgilenenlere nasıl yapıldığını anlatabilirim
Değişik bölümler var ama hepsinin zorluğu aynı gibi. Ayakta çalışmama gibi bir seçenek yok. Sadece yogunlugumu biraz düşürdü başhekim. Şubat gibi tekrar konuşup daha da dusurmelerini isticem. 5 aylık oldum artık falan diyebileyim en azından diye.
Başka hamileler de var ama anlayamıyorum gayet iyi çalışıyorlar hiçbiri benim gibi rapor falan kullanmadı performansları da oldukça iyi. Ben çürük çıktım galiba.
Evet genelde öyle oluyo ultrason daha önemli yani. Ama ben 5 ay daha acaba ile ne kendim üzülmek istiyorum nede etrafımdakilere negatifliğim geçsin istemiyorum. Zaten çok bulantılı bol kusmalı halsiz yorgun uykulu modda bi gebelikle ben ben olmaktan çıktım. Bide buna kafamız gitmesin.Bende 31 canım. Sadece yaş 1/700 civarı çıktı sanırım. Nifty yaptırmaya karar vermişsin, iyi de yapmışsın. Bence sonuç harika çıkacak o yüzden boşuna 5 ay kafana takmamış olursun. Ama niftynin sonucu gelene kadar üzme kendini, ben eminim yani bi sorun olsa ultrasonda kendini belli ederdi. Bende burda bazı arkadaşlardan gördüm, ultrasonda bi şey görmeyen doktor kan testi bile yapmıyor.
Evet genelde öyle oluyo ultrason daha önemli yani. Ama ben 5 ay daha acaba ile ne kendim üzülmek istiyorum nede etrafımdakilere negatifliğim geçsin istemiyorum. Zaten çok bulantılı bol kusmalı halsiz yorgun uykulu modda bi gebelikle ben ben olmaktan çıktım. Bide buna kafamız gitmesin.
Anlat bakalımIyi akşamlar güzel anneler ve kıymetli bebişleri. Bir kaç gün giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah. Umarım keyifler yerindedir. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim benim de bir oğluşum olacakmış :) bu arada cinsiyet tahminine ilişkin teorilerden bahsedilmiş geçmiş sayfalarda. Hurafe mi bilmiyorum dün annem tuz testi yapıp cinsiyet tahmininde bulunup oğlan demişti. Bugün doktor da erkek deyince bugüne kadar hiç şaşmadı hep tuttu bu tuz testi dedi. İlgilenenlere nasıl yapıldığını anlatabilirim
Canım nacizane bi şey dicem ama erkek kardeşin var mı varsa kocanın ağzının payını bi güzel versin. Biz eşimle ne zaman büyük kavga etsek sağolsun kardeşim aramızı düzeltir bencede seni yalnız gördü korkcağı biri olsa böyle davranamazdı en azından ağzının payını alıp sorumluluklarını bilerdi diye düşünüyorum erkek kardeş büyük bi dayanaktır kız kardeş içinMaalesef canım sattığım evde kirada oturuyorumdum ev sahibi demişti belki satarım diye biraz önce geldiler ilan yapıştırlar sanmıyorum ablamlar eşimi aradılar işim var demiş kapatmış yarın tekrar arıyacağını söyledi ona çok kızgınlar neden böyle yaptığını soracaklar seni yanlız gördüler dedi acayip canım sıkıldı
Benimde vücudumda çıktı ama öyle duruyo bişe yapamadımKızlar ellerim egzama oldu sanırımçok kaşınıyor. Önceki yıllarda olmuştu bi kere daha. Krem de kullanamıyorum şuan. Benim gibi olan var mı ne yapıcammmm ((
Suyu litre olarak hesaplamiyorum da mesela bugün 6 bardak ictim yatana kadar da iki icsem 8. Benim skolyozum var yani omurgam eğri. Bir de karnım çok hızlı büyüdü onun gerginliği var.Benim ağrılarım vitamin ilaçlarından sora geçmişti, bildiğim kadarıyla sende kullanıyorsun bayadır. Ama herkesin hamileliği farklı işte. Su içmiyosun bence :)
Canım valle şükret işinin kıymetini bil bende çok uğraştım memurluk için iki kere girdim bu senede gircem ama doğumla aynı zamanda çalışıpta sınava girememekten korkuyorumAyy keşke mümkün olsa ama saglikciyim ben ayakta çalışıyorum memurum canım bu şartlar evet yogun zor ama özelden çok daha iyi, vazgeçemem. İnşallah iki yıl ücretsiz izin alicam o günleri iple çekiyorum
Haha bir erkek dahaIyi akşamlar güzel anneler ve kıymetli bebişleri. Bir kaç gün giremedim ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah. Umarım keyifler yerindedir. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim benim de bir oğluşum olacakmış :) bu arada cinsiyet tahminine ilişkin teorilerden bahsedilmiş geçmiş sayfalarda. Hurafe mi bilmiyorum dün annem tuz testi yapıp cinsiyet tahmininde bulunup oğlan demişti. Bugün doktor da erkek deyince bugüne kadar hiç şaşmadı hep tuttu bu tuz testi dedi. İlgilenenlere nasıl yapıldığını anlatabilirim
Girersin inşallah canım kötü düşünme. Son şansınmiş gibi çalış. Çocuk olduktan sonra sınava calisamazsin, zorlar seni.Canım valle şükret işinin kıymetini bil bende çok uğraştım memurluk için iki kere girdim bu senede gircem ama doğumla aynı zamanda çalışıpta sınava girememekten korkuyorum
Suyu litre olarak hesaplamiyorum da mesela bugün 6 bardak ictim yatana kadar da iki icsem 8. Benim skolyozum var yani omurgam eğri. Bir de karnım çok hızlı büyüdü onun gerginliği var.
Söylediğin gibi vitaminlerden sonra çok duzeldim kilo alabildim baş dönmem geçti inşallah bunlar da geçer. Şimdi demir ilacı da içmeye baslicam
An
anlat canim
An
anlat canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?