2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebişiminde böyleydi 12+3 te gittiğimde doktor kıza benziyor demişti.... 15+4 te kız olarak netleşti canım

Rennie Duo kullanan arkadaşlar hafif mide bulantisini geçirir mi bu ilaç? Midem mi bulaniyo ekşime mi var yoksa bu reflü mu anlayamıyorum. Dün içtim çok iyi gelmişti ama psikolojik mi acaba
Bazen insanın mide ekşimesine bağlı bulantısı oluyor ekşime geçince bulantı da geçiyor sende de öyle ola bilir canım iyi geliyorsa içmeye devam et

Hayirli sabahlar canlar sinav icin iyi dilekte bulunan bulunmayan cancagizlarim tesekkür ederim iyi gecti bakalim insAllah gecerim
Heyyyt bee aslanlar gibi verdin sınavı geldin maşallah , iyi sonuçlar alırsın inşallah

Kızlar dün gece oturuyorduk masada çay koydum eşimle beraber içelim diye birden sol kasığıma peş peşe 4 defa bıçak saplanır gibi acı girdi ay ay ayy yaparak kalktım hemen kanepeye yattım sol tarafima bir defa daha oldu sonra geçti , nasıl korktum bir bilseniz elim ayağım buz kesti kalbim ağzımda atıyordu resmen eşim de telaşlandı , acaba oturunca karnıma baskı mi oldu dedim karnım akşamlar gergin oluyor da bacağımı göbeğime doğru çekemiyorum çişim gelse tutamıyorum sancı oluyor , sizde de böyle oluyor mu özellikle de akşamları gündüz rahatım ve ya dediğim gibi dayanılmaz sancı peş peşe oldu mü hiç ?

Günaydın kızlar mutsuz bi günden sonra bugun ne kdr çok uyursam iyidir dedim..

Sarılmıcam küstüm onlara bebeğime hep kız diorlar ya erkekse dedimm... erkek olursa sevinmeyecekler gibime geliyor bnde aldım bebeğimi geldim evime
2017 Temmuz annelerini üşenmedim saydım 1 farkla kızlar fazla Doğmuş sanırım 61 erkek 62 kız dı
Bu yılda erkekler fazla olur...kızlar henüz belli etmediler kendilerini baklm sonuc ne olucak hangi takım kazanacak pembe mi mavi mi

kuzu ya bi anket var ya ondan mı yapsak acaba... şu en üstte yer alıyor... cinsiyeti tam belli olanlar işaretlese

Pembe pembe en büyük pembe

Can dostum biricik arkadaşım rüyasında görmüş beni ve bebeğimi bebeğim kız mış ve aynı sana benziyordu dedi bebek arabasına bindirip gezdiriyorduk dedi.arkadaşımın rüyaları çok çıkar hatta çıkıyo diye istihareye bile yatırtıyolar kadını.benim kuzenim içinde yattı bebeği olmuyo diye olacak ama zamanı var daha üzülmesin dedi 2 sene oldu onun yorumunun üstünden eğer bu ayda hamile kalamazsa Mart’ta tüp bebek yapacaklar doktor %99 tutar demiş.gördüğü rüyaların hemen hemen hepsi çıkar inşallah benim kızımda çıkar.

Azmine hayran kaldım canım maşallah
Her yolu deniyorum rabbim önüme ne fırsatlar çıkarıyorsa takvimler teoriler yumurtlama öncesi vs vs bir sürü şey denedim daha da olmazsa vardır rabbimin bi bildiği ama durmak yok yılmak yok Zafer benim olacak Pazartesi ye çok az kaldı çok merak ediyorum

Rabbim gönlünden geçeni versin sağlıkla inşallah

Günaydn kızlar sol tarafıma yattığmda karnım ağryo sağa dönüp yattğmda geçyo benüm gbi olan var mı
bendede aynı sağ tarafında bilmemne kasları varmış onlar geriliomuş rahim büyümeye devam ettiği için :) normal yani:)

Mrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Hayırlı haberlerin olsun canım inşallah allahın izniyle güzel sonuçlar çıkacak sen canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…