2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım,Allah korusun hepsini inşallah

Geçmiş olsun canım dikkat et

İnşallah canım benim öyle olur

Kızlar ellerim egzama oldu sanırım çok kaşınıyor. Önceki yıllarda olmuştu bi kere daha. Krem de kullanamıyorum şuan. Benim gibi olan var mı ne yapıcammmm((

Evet oldukça büyük ben yemekle birlikte yada zeytinyağı ile birlikte içiyorum sende öyle yaparsan çok daha rahat yutarsın

Canım ya dert etme yeni bir ev yeni bir sayfa oluyor üzülme bunun için

Kızlar ellerim egzama oldu sanırım çok kaşınıyor. Önceki yıllarda olmuştu bi kere daha. Krem de kullanamıyorum şuan. Benim gibi olan var mı ne yapıcammmm((
Canım sıvı sabun ,duş jeli ,losyon kullNma benimde komple vücudum olmuştu sadece katı sabun kullandım ellerimde ve vücudumda

Bende o Zaman bakayım inşallah karar veririm o Zamana kadar

Olsun biz seni gördük seni biliriz canım

Geçmiş olsun nedn olmuş peki ?
Ev değiştiriyormuşsun cnm ya üzüldüm gerçekten herşey üst üste geliyor.. hayırlısıdır belkide cnm sıkma canını..daha uygun iyi bir yer bulursun inşallah

Geçmiş olsun nedn olmuş peki ?

Ev değiştiriyormuşsun cnm ya üzüldüm gerçekten herşey üst üste geliyor.. hayırlısıdır belkide cnm sıkma canını..daha uygun iyi bir yer bulursun inşallah
Amin canım inşallah kış günü bulurum hemen

Canım sıvı sabun ,duş jeli ,losyon kullNma benimde komple vücudum olmuştu sadece katı sabun kullandım ellerimde ve vücudumda

Dalin kullanıyorum sadece canım. Bu zamana kadar sıkıntı olmamıştı hiç. Nerden çıktı şimdi bilmiyorum yaa başka bişey kullandın mı canım sen nasıl geçti?

Canım sen ne iş yapıyorsun, feda edilebilecek bir iş mi? Dikkatimi çekti hem yorgunluk hem aç kalman falan. İşi bırakacak maddi olanak var mı?
Ayy keşke mümkün olsa ama saglikciyim ben ayakta çalışıyorum memurum canım bu şartlar evet yogun zor ama özelden çok daha iyi, vazgeçemem. İnşallah iki yıl ücretsiz izin alicam o günleri iple çekiyorum

Gecmis olsun ya ne kadar korkmussundur kimbilir. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın da unutursun bu zorlukları

Bir şeye alerji olmuş olabilir mi? Sabun deterjan falan? Benim ellerim de çok kötü oldu her yeri yara kabuk sonra neye karşı böyle tepki verdiğini buldum değiştirdim düzelmek üzere

Kizlar dolaplarimi duzenleme karari almistim dun.
Bir kismini duzenledim baya yer actim.
Bebegim icin oda yapmayacağım icin acabilsigim kadar yer acicam.

Ama cok yoruldum
Kustum
Halim hic yok suan

Dolapları sildigim seyleri bile kaldircak halim kalmadi sanki

Aksam yemegi de hazirlamadim
Meyve falan gecistireym en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…