2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha çok detaylı konuşamadım. Belki Ağustosa razı ederim. gerginlik de kesin olur, annemle babam yeni boşandı, damadın ailesi de problem tipler. O yüzden bol macera bekliyorum
Allah kolaylık versin canım inşallah ortak bir Yol bulursunuz inşallah

yok artık göbekten bakıyor alttan son hafta bakıyor acılma var mı die sorun olmadığı sürece artık alttan yok
Alttan parmakla mı muayene ediyorlar canım birde geçen hafta doktorum benim ultrasonla rahim ağzının görüntüsünü aldı nedeni sormadım acaba bununla ilgisi var mıdır

Benim buldugum ismi esimin kabul etmeme gibi bir lüksü yok çünkü anne babasinin adini koymakta diretiyor .Caresiz 2 isim .
Anne babası mı istiyor canım ? Nasıl isimleri modern mi ? Benimde ismim anane ismiydi ve çok kötüydü ben mahkeme ile değiştirdim gerçekten isim çok önemli en güzel yıllarım o isimle geçti ve çok mutsuzdum dalgaya çok geçildim öğretmenlerde dahil

Kızlar yaa ben 2 saatte 1 acıkıyorum. İçim öyle geçiyorki bayılacak gibi oluyorum. Normal mi bu?
Normal canım ara öğün yapmalısın hep. Kahvaltıdan sonra bir meyve bir avuç kuru yemiş. Öğle yemeğinden sonra bir meyve bir kase yoğurt. Akşam yemeğinden sonrada baya karıştırıyorum ben. Ne kusmalar ne bulantılarım geçti ama çok daha iştahlıyım. 7 kiloya yakın vermiştim 5 kilo geri aldım

Maşallah canım ne güzel kilo almışsın bende senin gibi yapıyorum artık sabah 07.30 kahvaltı sonra tekrar uyuyorum 12 gibi öğle yemeği 15.00 gibi kuruyemiş yada meyve ve yoğurt yada süt 19.30 akşam yemeği yiyorum biraz daha iyiyim ama yemek yapamıyorum bulantıdan 2 gün önce kustum şükür bugün iyi geçti

Alttan parmakla mı muayene ediyorlar canım birde geçen hafta doktorum benim ultrasonla rahim ağzının görüntüsünü aldı nedeni sormadım acaba bununla ilgisi var mıdır
Benim her muayenede bakılıyor canım rahim ağzı kapalımı diye kontrol ediyor eğer kısalma olursa dikiş atmamız gerekiyor dedi bana.

Geçmiş olsun canım canım rabbim şifa versin hemencecik sanada kolaylık hamile iken umarım zorlamıyordur seni paşa Benimde 1 şubattı nifty testi için yarın tekrar gideceğim 3 hafta gitmiş olucam

Benim her muayenede bakılıyor canım rahim ağzı kapalımı diye kontrol ediyor eğer kısalma olursa dikiş atmamız gerekiyor dedi bana.
Sende kısalma var mı canım ? Neden kısalıyormuş umarım öyle birşey olmaz hepimizde bütün hamilelerde

Canım nasıl bir yanlışlık olabilir. Ancak kan tüpleri karışmış veya kaybolmuş olabilir. Ben dün verdim kan saat 11 de saat 1:30 gibi mesaj geldi almanyaya yollanmış yola çıkmış.
Bilmiyorum canım çok sinirlendim yarın sorucam kanı alıcak olan kadın izmirden gelecekmiş öyle söyledi yarın doktora gideceğim tekrardan ultrasona gireceğim

Sende kısalma var mı canım ? Neden kısalıyormuş umarım öyle birşey olmaz hepimizde bütün hamilelerde
Yok bende de kapalı ama ikizlerde çok sık gelişen bir durum bu o yüzden de bakılması gerekiyor, serviks kısalması deniliyor buna yani servikal yetmezlik.

Bir haftada aldım hemen hemen o kiloyu. Zaten bulantı ve kusma nedeniyle verilen kilo iştah açılınca çok kolay alınıyo. Ara öğün gerçekten çok önemli yoksa bitap düşüyorum. Bende bugün kötüydüm sanki tansiyonum düşüktü bütün gün başımı kaldıramadım. İyiki tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…