2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uçakla git istanbuldan Bursa arası 1,5 saat ama o haftalarda uçağa alırlarmı bilmiyorum 6 saat te bişi olmaz canım molayla gidersiniz bence sorun olmaz
Canım sadece yol da değil, orada da telaşına içine gitmiş olacağım, bişey erken doğumu tetikler diye endişeleniyorum

bugunde gittim kiz benimki gecen yazmistim ama
Özele yazmadıysan gözden kaçmıştır özele yazdıysan da kesin dememişindir yoksa atlamam

canım takipteyim ama akış çok hızlı hepsini okuyamıorum malesef dikkatımı çeken konulara yazıyorum arada :) sürekli uyku ve bulantıdan tlfna da bakamuyorum açıkcası
Cinsiyet belli olunca yaz lütfen

Canım sadece yol da değil, orada da telaşına içine gitmiş olacağım, bişey erken doğumu tetikler diye endişeleniyorum
Haklisin düğün zamani gerginlikler olabiliyor hem dunurler arasi hem aile ici.Cok dikkat etmelisin .Erteleme imkanlari yok mu ?

Esime annem de annem babam da babam dedigi icin ilk isimler onlarin olcak ve cocuga hic uygun olmayan isimler .Ben de 2.isim koycam
Ayyy valla anlamıyorum bu insanları bana da baştan yapmaya çalıştılar ama tavrımı koydum okadar zahmetini ben çekeyim ben taşıyım karnımda sonra yok dede ismi yok bu isim şu isim bizim eserimiz biz karar vericez dedim eşime oda zaten niyetli değildi kendimiz karar verdik

Haklisin düğün zamani gerginlikler olabiliyor hem dunurler arasi hem aile ici.Cok dikkat etmelisin .Erteleme imkanlari yok mu ?
Daha çok detaylı konuşamadım. Belki Ağustosa razı ederim. gerginlik de kesin olur, annemle babam yeni boşandı, damadın ailesi de problem tipler. O yüzden bol macera bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…