2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@ArzuErcann canım geçmiş olsun, haber ver bize..

Lavanta_kokusu canım endişeleniyorum ama nerdesin? Evi mi taşıyosun acaba?
Ancak vakit buldum canım sorma ptesi günü annem benden çıkınca düşmüş maalesef ayağındaki su bitmiş doktor platin demiş şu aralar hayatım çok karışık birde nifty testinde yanlışlık olmuş yarın tekrar gideceğim kan vermeye

Valla korktum şeker mi çıkıcak gebelikte diye. Babamda şeker var ablamda gebelikte şeker çıktı bebişi 3950 doğdu. Bende böyle sık sık acıkmalar ve bayılacak gibi olmalar gözümü korkuttu.
Canım çok normal bunlar benim ikinci gebeliğimde çok oldu özellikle çok aç kaldığım zamanlarda ve vitaminleri almadığım zamanlarda kan ilacı vs ilk gebeliğinse dikkat vitaminleri eksik bırakma düzenli kullan ve sabah kalkar kalkmaz hemen bir iki lokma bişiler at ağzına aç bekleme benim şuan yok ama bir kaç gün önce oldu kahvaltımı çok erteledim eşimde uyuyordu tansiyonum düştü anladım bayılacağımı hemen yattım uzandım ayaklarımı kaldırdım geçti çok şükür kendinizi dinleyin geçer şimdi demeyin en ufak bi farklılık farkettiğğinizde hemen uzanın ve çok aç kalmayın çünkü farketmiyor insan hamileyken biran da mide guruldamaya başlıyor

Valla korktum şeker mi çıkıcak gebelikte diye. Babamda şeker var ablamda gebelikte şeker çıktı bebişi 3950 doğdu. Bende böyle sık sık acıkmalar ve bayılacak gibi olmalar gözümü korkuttu.
Bende de şeker var canım meyve yerken ayran ve süt iç yanında birde pilav ,makarna 2-3 kaşık tüket

Çok geçmiş olsun canım bi geldimi geliyo işte aman kötü bişey olmasında annen nasıl Peki şimdi

Çok geçmiş olsun canım bi geldimi geliyo işte aman kötü bişey olmasında annen nasıl Peki şimdi
Şuan iyi ams işte doktor platin diyor annem ameliyat olursa kimse bakamaz babamda felçli yatalak şu sıralar hayatım hep üstü üstüne geldi birde nifty testi için kanı yanlış almışlar acayip gerildim

Geçmiş olsun canım sen nasılsın peki bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…