- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.081
Rüyalarımdan umutluyum oğlanlarda hep erkek bebek görürdüm bundada kız görüyorum iki kızda çok şanslısınız sizde benim gibi üçüncüyü yaparsınız üçüncüde denge bozulurmuş
Test için kan verdiğim gün 16+1 dim sata göre ama ultrason 17+1 çıktı sonuç kağıdında da 17+1 yaziyo canım. Aynen bana da sadece afp yaptı Dr. İkili iyi geri kalanına gerek yok demisticanim cok sevindim benimde afp testim haftaya yapilacak bende simdiden stresliyim doktor 3 lu teste gerek duymadi afp bakalim dedi. ama benim 17 haftaya yakin oluyo gec mi oluyo. sen kacinci haftada yaptirdin
Anladım canım en iyisi doktorla konuşmak zamanı gelince ozamanİstegini belirtirsin uygunsa istediğin gibi olur canm
Tabi ikiz olunca çok zor her şeyden iki tane masraflı olucak Allah yardımcınız olsun. Bizimde kenarda biraz birikmişimiz vardı onun üstüne biraz daha ekleyip büyük eşyaları bir kerede almak istiyoruz yatak bebek arabası ana kucağını falan. Zaten en yüklülerde bunlar tutuyor küçük parçalar pek göz korkutmuyorYa bende her şeyden 2 tane olunca gözüm korktu ilk önce büyük masraflı şeyleri bebekler gelmeden aradan çıkartmaya çalışıyorum ki taksitleri falan bitsin. Araba, ana kucağı, yatakları çıkardım aradan. Gözüm takılıyor tabi alasım geliyor ama şimdilik kendime hakim oluyorum.
Etraftan ufak ufak hediyeler gelmeye başladı. En sonunda hepsini yıkayıp kaldırıp neler eksik diye bakıp eksik olanları alacam sanırım.
sagol canimTest için kan verdiğim gün 16+1 dim sata göre ama ultrason 17+1 çıktı sonuç kağıdında da 17+1 yaziyo canım. Aynen bana da sadece afp yaptı Dr. İkili iyi geri kalanına gerek yok demisti
Ben güzel canım insan yavaş yavaş alınca daha bi keyifli oluyo hep bişeyler almış oluyorsun mini mini ama toplu alınca insanın bidaha alası geliyo doymuyorŞimdiye kadar sadece 2 tane penye battaniye aldım birde beyaz kisa kollu body aldım 5 tane. 2 li phlips avent emzik aldim 0-6 ay aralığı için. Bu kadarla başladım bakalım devami haftasonu inşallah.
İnşallah benim denge bozulmuşturhadi bakalim artik sonrada 3 numarayi deneriz
Ben de kapi susu begendim simdi almaya kalksam deli misin daha 5 ay var derler ama cok hosuma gittii napiyim
Ben kullanıyorum . Hiç memnun değilim . 2 fincan kahveyi bile taşırma özelliği var sağolsun . Köpüğü çok güzel oluyor ama sinyal verdikten sonra hemen almazsan taşıyor . Hadi başında beklemek gerek zaten aldın diyelim es kaza taştığında iç kısmı çok zor temizleniyor .. Bendeki bu model kırmızı rengiKızlar bişi sorucam aranızda fakirin kaave makinesini kullanan varmı özelden de konuşabiliriz
Canim benim var fakir kaave. Cok sevmem turk kahvesini arada esime yapiyorum bide misafir gelince fln is goruyor.Kızlar bişi sorucam aranızda fakirin kaave makinesini kullanan varmı özelden de konuşabiliriz
Alalala pişirmesinde değilim de yeni aldım dün geldi cezvesinin içi beyaz buğu buğu sanki Sudan kireçlenmiş gibi aldığım yeri aradım orijinal paket olduğunu söylediler iade almıyorlarmışBen kullanıyorum . Hiç memnun değilim . 2 fincan kahveyi bile taşırma özelliği var sağolsun . Köpüğü çok güzel oluyor ama sinyal verdikten sonra hemen almazsan taşıyor . Hadi başında beklemek gerek zaten aldın diyelim es kaza taştığında iç kısmı çok zor temizleniyor .. Bendeki bu model kırmızı rengiBirdr max 3 fincanlık kahve yapılabiliyor
Senin cezvede buğuluk varmı peki canımCanim benim var fakir kaave. Cok sevmem turk kahvesini arada esime yapiyorum bide misafir gelince fln is goruyor.
Central hospitalde doğum ücretlerini biliyormusun ? Ben evime yakın olduğu için başka bir hastaneye gidiyorum ama yenidoğan yoğun bakımı yok. Central hospital ve Delta hospitalde var. Doğum için ikisinden birine gideceğim muhtemelen.
Hiç öyle ilgimi çekecek gibi bişey görmedim ben normal çelik gibiydi iç kısmı diye anımsıyorum . Annemde kalıyorum yoksa çeker gönderirdim resminiAlalala pişirmesinde değilim de yeni aldım dün geldi cezvesinin içi beyaz buğu buğu sanki Sudan kireçlenmiş gibi aldığım yeri aradım orijinal paket olduğunu söylediler iade almıyorlarmış
Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyorsanırım korku stres mi etkiledi
Enem öyle mi demiştim çok merak ettim şimdi bende pazartesi gidicem bakalım inşallah öğreniriz de kızım oğlum diye severiz artık beni etiketle mutlaka bakalım bilmişmiyimGunaydin kizlar bizde bizde 16+1 iz bugun. Hala cinsiyetini ogrenemedik onumuzdeki hafta ins gidicem. Cok merak ediyorum bakalim tahminler tutucak mibedef erkek demisti bana. Meraktan catliycam
Aaaa iki senedir evde alet hic isigin altina tutup bakmamisim bende de var sanki.Senin cezvede buğuluk varmı peki canım
Benimki içi böyle beyaz beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?