2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim cok sevindim benimde afp testim haftaya yapilacak bende simdiden stresliyim doktor 3 lu teste gerek duymadi afp bakalim dedi. ama benim 17 haftaya yakin oluyo gec mi oluyo. sen kacinci haftada yaptirdin
Test için kan verdiğim gün 16+1 dim sata göre ama ultrason 17+1 çıktı sonuç kağıdında da 17+1 yaziyo canım. Aynen bana da sadece afp yaptı Dr. İkili iyi geri kalanına gerek yok demisti

İstegini belirtirsin uygunsa istediğin gibi olur canm
Anladım canım en iyisi doktorla konuşmak zamanı gelince ozaman
Tabi ikiz olunca çok zor her şeyden iki tane masraflı olucak Allah yardımcınız olsun. Bizimde kenarda biraz birikmişimiz vardı onun üstüne biraz daha ekleyip büyük eşyaları bir kerede almak istiyoruz yatak bebek arabası ana kucağını falan. Zaten en yüklülerde bunlar tutuyor küçük parçalar pek göz korkutmuyor

Şimdiye kadar sadece 2 tane penye battaniye aldım birde beyaz kisa kollu body aldım 5 tane. 2 li phlips avent emzik aldim 0-6 ay aralığı için. Bu kadarla başladım bakalım devami haftasonu inşallah.
Ben güzel canım insan yavaş yavaş alınca daha bi keyifli oluyo hep bişeyler almış oluyorsun mini mini ama toplu alınca insanın bidaha alası geliyo doymuyor

Ben de kapi susu begendim simdi almaya kalksam deli misin daha 5 ay var derler ama cok hosuma gittii napiyim
bende geçen gün bebek mevlüdünde dağıtılcak hediyelik beğendim eşime gösterdim zaten bir tek bu eksik kalmıştı diye dalga geçti benimle ay şimdiden alsak daha güzelini karşımıza çıkar kesin iki kere yaptırmakta olmaz :) zaten eşim şimdiden çıldırcak her gün bunuda alırız bunuda alırız diye adamın başını yiyiyorum

Kızlar bişi sorucam aranızda fakirin kaave makinesini kullanan varmı özelden de konuşabiliriz
Ben kullanıyorum . Hiç memnun değilim . 2 fincan kahveyi bile taşırma özelliği var sağolsun . Köpüğü çok güzel oluyor ama sinyal verdikten sonra hemen almazsan taşıyor . Hadi başında beklemek gerek zaten aldın diyelim es kaza taştığında iç kısmı çok zor temizleniyor .. Bendeki bu model kırmızı rengi Birdr max 3 fincanlık kahve yapılabiliyor

Eklentiler

• 62798FB2-FD28-402A-AEE9-086D6F2B6441.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 65
Gunaydin kizlar bizde bizde 16+1 iz bugun. Hala cinsiyetini ogrenemedik onumuzdeki hafta ins gidicem. Cok merak ediyorum bakalim tahminler tutucak mi bedef erkek demisti bana. Meraktan catliycam

Alalala pişirmesinde değilim de yeni aldım dün geldi cezvesinin içi beyaz buğu buğu sanki Sudan kireçlenmiş gibi aldığım yeri aradım orijinal paket olduğunu söylediler iade almıyorlarmış

Canim benim var fakir kaave. Cok sevmem turk kahvesini arada esime yapiyorum bide misafir gelince fln is goruyor.
Senin cezvede buğuluk varmı peki canım
Benimki içi böyle beyaz beyaz

Eklentiler

• 2C5788DB-C9B8-4F93-B3A5-59CD711B2D3E.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63

sezeryan 3800 tl epidural farkı +400 tl komple paket fiyatı telefonda bilgi veriyorlar. doğum için en çok tercih edilen hastane imiş sağlıkla doğurun inşallah

Alalala pişirmesinde değilim de yeni aldım dün geldi cezvesinin içi beyaz buğu buğu sanki Sudan kireçlenmiş gibi aldığım yeri aradım orijinal paket olduğunu söylediler iade almıyorlarmış
Hiç öyle ilgimi çekecek gibi bişey görmedim ben normal çelik gibiydi iç kısmı diye anımsıyorum . Annemde kalıyorum yoksa çeker gönderirdim resmini Üretimsel bişey olabilir mi acaba . İade almıyolarsa değişim yapsınlar . Yoksa da tüketici haklarına dilekceyle 14 iş günü içinde cayma hakkını kullanarak paranı iade alabilirsin .

kızlar kahvaltıda ne yiyosunuz ya domates salatalık mevsimi olmadığu için zararlıymış.ne yicez o zaman biz

Cok cok gecmiş olsun canım Allah yasatmasın birdaha.

Gunaydin kizlar bizde bizde 16+1 iz bugun. Hala cinsiyetini ogrenemedik onumuzdeki hafta ins gidicem. Cok merak ediyorum bakalim tahminler tutucak mi bedef erkek demisti bana. Meraktan catliycam
Enem öyle mi demiştim çok merak ettim şimdi bende pazartesi gidicem bakalım inşallah öğreniriz de kızım oğlum diye severiz artık beni etiketle mutlaka bakalım bilmişmiyim

Senin cezvede buğuluk varmı peki canım
Benimki içi böyle beyaz beyaz
Aaaa iki senedir evde alet hic isigin altina tutup bakmamisim bende de var sanki. Kaynanam gormesin pis gelin diye pesime duser. Ama dedigim gibi cok seyrek kullandim hic tasirmadi pisince normal kapandi kendiliginden.

Eklentiler

• DC39D8FA-D9E2-4D61-8A14-72C27BC58369.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…