2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merhaba benimde gecenlerde lekelenmem olmustu doktorum progesteron jel vermişti.eski bir kanama bu demişti bende miyom vs var ondan olabiliomus.sordum progesteron bebege zararı olur mu die hayır dedi.rahim kendini biraz toparlasın die verdim bebekle alakası yok demişti bana.

@ArzuErcann geçmiş olsun canım hamilelikte normal yaşantımızdan 2 kat daha hassas oluyoruz. Dikkat edelim aman ihmal etme sakın hiç bişeyi yat uyu boşver dinlen

Aaaa iki senedir evde alet hic isigin altina tutup bakmamisim bende de var sanki. Kaynanam gormesin pis gelin diye pesime duser. Ama dedigim gibi cok seyrek kullandim hic tasirmadi pisince normal kapandi kendiliginden.
AA sendede mi var canım biraz rahatladım şimdi orijinal paletinden öyle çıkıyo sanırım ama neden öyle kullanılmış gibi ki

çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

CAnım faceden gruplara yazdım bi kişi cevap yazmış öyle oluyor bunlar zamanla geçiyor yazmış sanırı. Orjinali böyle

Enem öyle mi demiştim çok merak ettim şimdi bende pazartesi gidicem bakalım inşallah öğreniriz de kızım oğlum diye severiz artık beni etiketle mutlaka bakalım bilmişmiyim

Etiketliycem yaa bende ya pazartesi ya carsamba gitmeyi dusunuyorum bakalm kismeet :)

kızlar kahvaltıda ne yiyosunuz ya domates salatalık mevsimi olmadığu için zararlıymış.ne yicez o zaman biz
Bende zorlanıyorum kahvaltı konusunda genelde tost yapıyorum yumurtadan tiksindim haftada 1 zar zor yiyorum. Normalde de pek aram yoktur zaten peynir zeytinle .

Güzel anneler merhabalar Miniğime böyle bir beşik aldım . Eşim görevde olduğu için annemde kalıyorum . Doğumdan sonra da burdayım bir süre .. Miniğime oda hayallerim yarım kaldı ne yazık ki . 9 aya kadar yatabileceği söyledi çalışan O zamana kadar da evimize geçmiş oluruz umarım

Eklentiler

• 8256D3D0-B03E-4DC4-A857-C82E84E2DE8E.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 91
Cok gecmis llsun sebeb ne vanim yavrun ve sen Rabbime emanetsiniz

Allah anneciğine babacığına şifa versin, kimseye mutaç etmesin onları. Seninde bebişininde yüzüne gülsün herşey yolunda ilerlesin. Allah yalnızlarla beraberdir. En kısa zamanda aramıza dönmen ümidiyle

Normal canım benim de öyle ne zaman baksan açım :) sende ikiz dmi sen bizden 2 kat daha fazla acikman lazım :)
Evet canım benim ikiz. Tüm gün yemek yiyorum.
Sabah 9- 2 dilim tam buğday ekmek arası 2 dilim peynir
11:00-1 dilim ekmek 1 peynir 3 kuru kayısı 2 ceviz
13:30 bayılacak gibi oluyorum öğle yemeği
16:00/17:00- 1mryve 1 tabak kurıyemiş
20:00 akşam yemeği
22:00 süt ve meyve bisküi

Ben yinede çok acıkıyorum

Bende zorlanıyorum kahvaltı konusunda genelde tost yapıyorum yumurtadan tiksindim haftada 1 zar zor yiyorum. Normalde de pek aram yoktur zaten peynir zeytinle .
aynen yumurtadan bende tiksindim canım keşke yaz olsa herley doğal rahatca beslenebilirdik.. yicek bişi yok kış günü resmen

Allah yardımcınız olsun. Anne olarak stres altında ordakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…