- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.101
Evet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor nette
AA sendede mi var canım biraz rahatladım şimdi orijinal paletinden öyle çıkıyo sanırım ama neden öyle kullanılmış gibi kiAaaa iki senedir evde alet hic isigin altina tutup bakmamisim bende de var sanki.Kaynanam gormesin pis gelin diye pesime duser. Ama dedigim gibi cok seyrek kullandim hic tasirmadi pisince normal kapandi kendiliginden.
benimde var aynı makineden ama hiç dikkat etmedim içi nasılAA sendede mi var canım biraz rahatladım şimdi orijinal paletinden öyle çıkıyo sanırım ama neden öyle kullanılmış gibi ki
Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyorsanırım korku stres mi etkiledi
CAnım faceden gruplara yazdım bi kişi cevap yazmış öyle oluyor bunlar zamanla geçiyor yazmış sanırı. Orjinali böyleHiç öyle ilgimi çekecek gibi bişey görmedim ben normal çelik gibiydi iç kısmı diye anımsıyorum . Annemde kalıyorum yoksa çeker gönderirdim resminiÜretimsel bişey olabilir mi acaba . İade almıyolarsa değişim yapsınlar . Yoksa da tüketici haklarına dilekceyle 14 iş günü içinde cayma hakkını kullanarak paranı iade alabilirsin .
Ben dikkat etmedim belki de , olabilirCAnım faceden gruplara yazdım bi kişi cevap yazmış öyle oluyor bunlar zamanla geçiyor yazmış sanırı. Orjinali böyle
Bi bakarmısın canım eve gidince sana zahmet.çğnkü servisle faln uğraşmak istemiyorum zaten servis kiliste malum karışık gitmemde sıkıntı yoksa elimde kalıcak makinebenimde var aynı makineden ama hiç dikkat etmedim içi nasıl
Teşekkür ederim canımBen dikkat etmedim belki de , olabilirGüle güle kullan
Enem öyle mi demiştim çok merak ettim şimdi bende pazartesi gidicem bakalım inşallah öğreniriz de kızım oğlum diye severiz artık beni etiketle mutlaka bakalım bilmişmiyim
Bende zorlanıyorum kahvaltı konusunda genelde tost yapıyorum yumurtadan tiksindim haftada 1 zar zor yiyorum. Normalde de pek aram yoktur zaten peynir zeytinle .kızlar kahvaltıda ne yiyosunuz ya domates salatalık mevsimi olmadığu için zararlıymış.ne yicez o zaman biz
Cok gecmis llsun sebeb ne vanim yavrun ve sen Rabbime emanetsinizKızlar çok Zor bir gece geçirdim belki size bir faydası olur diye yazıyorum dün akşam bi anda enseden başıma inanılmaz bir ağrı girdi gittim uzandım ve odaya geçerken basım felaket döndü yattım eşim geldi nasılsın falan diyor duyuyorum ama cevap veremedim öyle elim ayağım buz kesti bildiğiniz bayıldım yani ayağa kaldırdı giydirdi hastaneye gittik önce kadın doğum acile orada sadece bebeğe bakıp Bebek iyi başka bir hastaneye gidin dediler başka bir genel acile gittik orda bna baş dönmesi için bir serum taktılar Adidas dramamine hamilelikten kullanılmasında bir sorun olmadığını söylediler ve serumun ortalarına doğru benim dilim uyuşmaya dudaklarım şişmeye başladım nefes almakta zorlanmaya başladım ve doktora dedim o ilaç sana alerji yaptı hemen sana prednol serum takcaz hamileler takabilir dedi prednol bir kortizon ilacı başta istemedin ama dudaklarım şişmeye devam edince taktılar ve İlk serumun bitti ve benim ne uyuşma ne şişme geçemedi en fazla üç serum verebilirlernis ikincinin ortasına doğru azaldı ve üçüncü de bitti uyuşma şuan evdeyim ve coook halsizim... Ve korkuyorum bebeğime o ilaçların bir zararı olur mu diye çünkü Ben Parol bile icmemeye özen gösterdim ama altı saat kortizon serumu yedim.. Nolur sizler dikkatli olun inşallah evladım sağlıklı sihatlidir......
Benim her muayenede bakılıyor canım rahim ağzı kapalımı diye kontrol ediyor eğer kısalma olursa dikiş atmamız gerekiyor dedi bana.
Kızlar yarından itibaren giremeyeceğim annemlerde olucam onlarda nette Yok o Zamana kadar herkes kendisine iyi baksın Allah'a emanet olun kuzucuklarada iyi bakın@sonsuzzz ve @Efsane anne canlar sizlerde kendininize çok ama çok iyi bakın en kısa Zamanda dönerim inşallah
Evet canım benim ikiz. Tüm gün yemek yiyorum.Normal canım benim de öyle ne zaman baksan açım :) sende ikiz dmi sen bizden 2 kat daha fazla acikman lazım :)
aynen yumurtadan bende tiksindim canım keşke yaz olsa herley doğal rahatca beslenebilirdik.. yicek bişi yok kış günü resmenBende zorlanıyorum kahvaltı konusunda genelde tost yapıyorum yumurtadan tiksindim haftada 1 zar zor yiyorum. Normalde de pek aram yoktur zaten peynir zeytinle .
Ah canım benim ya merak etme herşey yoluna girer sabırlı olmalısın vardır herşeyde bi hayır rabbim ağır sınavlar vermesin kimseye. Bak ben kilisteyim bombalar düşüyo camiye roket düştü kapı dışarı çıkamıyoruz tatil günümüzde evlere kapandık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
cnm bugun bnada bakti dr ilkkez karindan baktiCanım rahim ağzı için vajinal usg mı yapılıyor yoksa karından anlıyorlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?