2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün felaket oldu gece hem arkası hem önü başımın

Bendede çok sık oluyor. Ben soğuk havalardan dolayıdır diye sürekli burnumu tuzlu suyla yıkıyorum. Birde eve yeni portmanto yaptırdık inanılmaz boya kokuyor 2 gündür burun deliklerim yandı

oylesine gttigim pimpirikli anne modumda kontrolden geldik cok sukur pasam iyi :) bagdas kurmus aga gbi oturuyormus :) devlet hastanesinin en buyuk kotulugu berbat bir ultrason fotografi ve bana gosterilmeyen bebek
canım ekranı çevirin die belirtirsen çevirirler.çevirmiorsa tepkinizi koyun.bize hayır işlemiolar paralarını alıolar sonuçta devlette olsa görevlerini yapmak zorundalar hakkınızı savunun

Kızlar sol kalcam dün hafif agrimaya başlamıştı şimdi arttı minoset alsam bişey olur mu

Bende zorlanıyorum kahvaltı konusunda genelde tost yapıyorum yumurtadan tiksindim haftada 1 zar zor yiyorum. Normalde de pek aram yoktur zaten peynir zeytinle .
Al benden de o kadar ben kahvaltılık insanı değilim bu iki gündür zoraki yumurta yiyorum bulantım geçti diye ama hamileyken hergün yapabileceğim birşey değil, ne kadar bulantı geçti desemde yumurta, et ve balık hala beni çok zorluyor.

güle güle kullanın sağlıkla İnşallah.. odayı fazla önemsemeyin bi süre yanınızdan ayıramıosunuz zaten :)

Canım rahim ağzı için vajinal usg mı yapılıyor yoksa karından anlıyorlarmı
Bana şimdilik vajinal yapılmadı ama sanırım kısalma olup olmadığı karından anlaşılıyor sadece bana her defasında rahim ağzın kapalı diyor bende kurcalamıyorum o işten çok korkuyorum çünkü aksi takdirde dikiş atmamız gerekebillir demişti. Ben yinede her kontrole vajinal bakar ihtimali ile gidiyorum bir süredir, bizimki ikiz malum, ikiz anneleri sayfasında açılma görüldüğünde vajinal de bakılıyor demişlerdi.

Çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Bambu sanırım, değil mi?

Bence kullanmayın.
Kasık ağrım olduğu için Dr parol vermişti ama evde minoset var mı diye de sormuştu şu an annemdeyim minoset varmış normalde parol u da almiyordum idare ediyodum ama şimdi kalça ağrısı dayanilacak gibi değil int alınabilir diyordu içtim bende

Çok güzelmiş canım sağlıcakla yatsın müniğin inşallah içinde

Minoset plus değil ama normal minoset kullanabilirsin doktorum bana da vermişti.

Yumurtayı aslında çok severim ama her gün aynı şekilde yemekten sıkıldım. Kahvaltıda hap gibi ilk onu yiyip aradan çıkartıyorum resmen. Burada yazmıyım canınız çekmesin ama şu hamilelik geçsin ilk iş daha farklı şekilde pişirmek olacak yumurtayı :)

Normalde kırmızı çok az yerim, anca köfte falan. İzmirliyim daha çok zeytinyağlı yemek ve balık alışkanlığımız var. Ben aynı zamanda akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ve kan değerlerim çok düşük ama bu benim normalim. Ne yazık ki kan yada demir hapı alamıyorum. Böbreklerim ve karaciğerime yüklenilmemesi için dayanabildiğimiz kadar dayanalım dedi doktor. O yüzden her hafta yarım kilo - 1 kilo arası kırmızı et tüketmem gerekiyormuş. Eti seven bayram eder ama ben zorlanıyorum biraz. Bu bahaneyle hayatımda ilk defa 36 yaşında parça et, etli yemek falan yemeye başladım. Eşim Ankaralı zavallı 10 senedir benim yüzümden ete hasretti bu iş en çok onun işine yaradı :)

Güzel anneler merhabalar Miniğime böyle bir beşik aldım . Eşim görevde olduğu için annemde kalıyorum . Doğumdan sonra da burdayım bir süre .. Miniğime oda hayallerim yarım kaldı ne yazık ki . 9 aya kadar yatabileceği söyledi çalışan O zamana kadar da evimize geçmiş oluruz umarım
güle güle kullanın sağlıkla İnşallah.. odayı fazla önemsemeyin bi süre yanınızdan ayıramıosunuz zaten :)
İlk bebek ilk heves diye böyle aklımın bir kenarında oda oda diye kalıyor .. Olsun Teşekkürler ederiz Daha güzel,daha özeller sizin olsun

Senin ekstra dikkat etmen gereken durumlar var tabi ben öncesinde rezervlerim iyi olduğu için sorun yaşamıyorum zaten bende normalde fazla balık ve et yiyen bir insandım şimdilerde ete geri dönüş yaptım, köftede soğan ve sarımsak yüzünden biraz çekiniyorum. Zeytinyağlı halen çok seviyorum ama pişiremediğim için yiyemiyorum. Soğan pişirmek şuan benim için imkansız. Tek çekindiğim biraz abur cubur çekiyor canım yani kendim kurabiye kek yapamadığım için hazır paketli bisküvi falan yiyorum. Buda beni üzüyor ama durduramıyorum kendimi keke ev yapımı olabilse ama kokular yüzünden evde yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…