2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr önerdiyse tamam :) hemen geçirsin inşallah

Geçen hafta baş ağrım şiddetliydi doktorum bana günde 4 defaya kadar kullanabilirsin demişti bende o kadar olmasa da kullandım yani rahat ol bu ilaç hamilelikte kullanılan bir ilaç.

Yumurta konusu sadece bende işkence sanıyordum. Bende tam tersine et yemekten nerdesyse gut olacaktım ama şimdi görmeye tahammülüm yok. 10 yıl sonra ilk defa sebze yemekleri pişirir yer oldum. Hatta çoğu zaman ne sebze yemeği yapsam diye zorlanıyorum çünkü bilmiyorum. Ama sanki yıllardır sebze dışında birşey yememişim gibide yiyorum iştahla.

Hepinize sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum inşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız ben malesef temmuz annesi olamayacağım bebeğimde ileri düzeyde ödem var ve malesef tedaviside yok çok araştırdık erken haftada yakalandık doktorlar aldırmam gerektiğini soyledi her gün odemi artıyo bense kalbi atigi icin kıyamiyorum cok caresizim korkuyorum

oylesine gttigim pimpirikli anne modumda kontrolden geldik cok sukur pasam iyi :) bagdas kurmus aga gbi oturuyormus :) devlet hastanesinin en buyuk kotulugu berbat bir ultrason fotografi ve bana gosterilmeyen bebek
Ayyyy burda fotoğraf bile vermiyorlar devlette ama doktor ekranı kendisi çevirip gösteriyor sağolsun. ehh buna şükür diyorum bende.

Selam kızlaaar
Bebişin hareketini hissedenler kasıkta mı göbekte mi hissediyorsunuz benim birkaç gündür tam göbek deliğimin yanında seğirme gibi birşey oluyor ama emin olamadim ikinci hamileliğim ama heyecandan ilk gibi geliyor sanki herşeyi unutmuşum

Allah yardimcin olsun canım ne diyeceğimi bilmiyorum üzüldüm benimde 4 buçuk aylık sonlanmisti

Bir de burdaki hamilelik takvimi sanki bir hafta ileriyi gösteriyor sizde de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…