2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimciniz olsun cok zor durumlar.

Herkese merhabalar eşim izne geldi kızlar onun için uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidir çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biz iyiyiz kızıma bir kiz kardeş geliyor hayırlısıyla ınşallah sizler nasılsınız bebişler nasıl

Kizlar deisir mi acep erkek dedi ama kordon varmis bacak arasinda iki defa sordum emin olmasa erkek demezdi herallde

Allam allam ağlıcam şimdi.senin için rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah bakalım ben pazartesi öğrenirim inşallah
kuzu bi sakin ol dur bakalım pazartesi netleşecek sıkıntı yapma Rabbim sağlıklı sıhhatli elli ayaklı versin

Ben değilim gerçi üçüncü olmasından biraz ümitliyim ama bilemiyorum yinede ah pitircik inşallah senin gibi benimde dengem bozulmuştur ne güzel dedin valla su serptin içime
bende hala kız olduğuna inanamıyorum mesela....
detaylıyı bekliyorum nedense

canım ekranı çevirin die belirtirsen çevirirler.çevirmiorsa tepkinizi koyun.bize hayır işlemiolar paralarını alıolar sonuçta devlette olsa görevlerini yapmak zorundalar hakkınızı savunun
cok haklisin cnm aslindada surekli gtmeidm icin umursamadm aslinda. zaten ozelde 10 dk bakioz doya doya bunda sadece iste sagliklimi bi sknt yok dmi die gdiorum. valla sanirsin babasinin hayrina yapio o sekil davraniolar bugun dr 1.30 da geldi oglen arasi 1 de bitmesine ragmen. esim ogretmen biz oglen arasindan 10 dk once isimizin basina geviyouz mudur surat yapiyor yoksa bunlar basi bos dio. dedm statu fatki maas fatki sen kendini bir tutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…