2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçi haklısın doktor bana kız desede erkek desede ben doğurmadan inanmıcam millet pembeleri dizip oğlan doğuruyor mavileri dizip kız doğuruyor tıp ilerliyor ama doktorlar şaşırıyor ilginç
Aynen canım banada ilk erkek dediler sonra kız sonra başka bir doktora gittim o da kıza benzetti ama ben hala erkek diyorum az önce kızımın usg kağıtlarını buldum çok farklı bakalım hayırlısı

Aynen canım banada ilk erkek dediler sonra kız sonra başka bir doktora gittim o da kıza benzetti ama ben hala erkek diyorum az önce kızımın usg kağıtlarını buldum çok farklı bakalım hayırlısı
Aynen ya aslında çok takılmamak lazım cinsiyet olayına ama merak ediyoruz işte heleki 2. Veya 3. Çocuksa değişik olsun diğerinden istiyoruz allah kalbimize göre verir inşallah en büyük oğlum bile bu kız olsun anne Buda erkek olursa aha şunu kafama geçiririm diyo pek istekli kız olsun diye inşallah rabbim oğlumun duasını kabul eder

benim büyükte öyle dediydi.... inşallah bu kız olur evde artık başka erkek görmek istemiyorum demişti
duaları kabul oldu

Noluyordu kim ne dediydi
Canim erkek dedi bebise ama dedi bacak arasinda kordon var dedi iki defa sordum erkek dedi gel haftaya netlestirelim dedi deisir mi diorum bole olunca kiz diolarmis gordu demekki erkk dedigine gore fikir alayim sizdn

Canim erkek dedi bebise ama dedi bacak arasinda kordon var dedi iki defa sordum erkek dedi gel haftaya netlestirelim dedi deisir mi diorum bole olunca kiz diolarmis gordu demekki erkk dedigine gore fikir alayim sizdn
Valla kordon olduğuna eminse eğer belki değişebilir canım ama erkek diyenlerin %80 i doğru tahminde bulunuyor çok nadir değişenler var

Allam söylede banada dua etsin bizimkinin duası tutmaz
Kız niye tutmasın tutar tövbe yarabbim ama eve gidince ben oğluşuma söylerim senin içinde dua eder

Valla kordon olduğuna eminse eğer belki değişebilir canım ama erkek diyenlerin %80 i doğru tahminde bulunuyor çok nadir değişenler var

Buna bende katılıyorum kız derlerse değişirmişte erkek derlerse değişmezmiş

Canim kordon gordu zaten var hani kordonu pipiye benzetmedi kordonu gordu diorum gercekte pipisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…