2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eskişehir acibademde. Fakültede ücretsiz yapılıyor dedi dr ama onun da prof olmasını istersen sanırım 240 a gelecek. O durumda hiç ugrasmam acibademde yaptırırım. Bir de daha da ucuza yapan radyologlar var. Cok karisigim ya. Ankarada daha çok seçenek var aslında ama en iyisi olsun istersen öyle tabii

Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bir sorum olacaktı daha önce sezeryan ile doğum yapmış annelere spinal sezeryanla epidural sezeryan arasında ne fark var? Bu aralar doğuma taktım kafayı da :)
Spinalde iğneyi bele yapıp çıkarıyorlar. Etkisi kısa olması lazım. Epiduralde ise iğne ile giriş yapıp oraya plastik gibi bir aparat takıyorlar ucunada ağrı için bir cihaz. O cihazın düğmesine bastıkça ağrı kesici salgılanıyor. Epidural aparat 1-2 gün kalıyor ve sen rahat ediyorsun.

Sıkıntın olmasa da koruyucu amaçla vermiştir canım. Sen önlemini al ilacı kullan bence

Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum hamilelik boyunca olacakmışım. Fitili kesti ama iğneye devam ediyoruz.
Bana 3. Ay bitince progesteronu bırakabilirdin demişti bende sormadan bıraktım. Doktorumu değişeceğim zaten çünkü tüp bebekçi ve gebelik takibinde biraz rahat.

SiZe kan sulandırıcıyı neden başlamışlardı benim doktorum bana öyle bir ilaçta hiç başlamadıda

Bana 3. Ay bitince progesteronu bırakabilirdin demişti bende sormadan bıraktım. Doktorumu değişeceğim zaten çünkü tüp bebekçi ve gebelik takibinde biraz rahat.
Ben 12. haftada jeli bırakıp iğneye geçtim ve sonuna kadar iğneye devam edeceğim sanırım. Ben tüp bebek doktorumla devam ediyorum ama aynı zamanda da perinatolog olduğu için rahatım herhangi bir hastaneye bağlı değil zaten özel kliniğindeyim.

oylesine gttigim pimpirikli anne modumda kontrolden geldik cok sukur pasam iyi :) bagdas kurmus aga gbi oturuyormus :) devlet hastanesinin en buyuk kotulugu berbat bir ultrason fotografi ve bana gosterilmeyen bebek
Kesinlikle. Ne bebeklerimi görebildim nede ultrason kağıdı alabildim. Çok görmüyorum insanlar ellerini silmeye peçete bulamıyor hastanenin maddi yetersizliğinden dolayı ama bizde kaç kere anne oluyoruzki. Ekonomik gücü olmayan yada özel hastane bulunmayan yerlerde yaşayan annelerimiz bebişlerinin resmini alamaması gerçekten kötü. Bana doktorum; sadece problem varsa çıktı veriyorum dedi. Eşimide bir aydır bebeğimizi görmeyi bekliyoruz dediğim halde içeri almadı

SiZe kan sulandırıcıyı neden başlamışlardı benim doktorum bana öyle bir ilaçta hiç başlamadıda
Tüp bebek transferi olduğum günden beri her gün kan sulandırıcı yapıyorum, yaş sınırından veriyorlarmış tüp bebeklerde diye anladım ama yanlış olmasın ben öyle biliyorum. 36 yaşındayım ileri yaşta pıhtılaşma daha sık görülüyormuş.

Canım ben ikiz anneleri başlığını okuyordum psikolojim bozuldu kabus gördüm rüyamda okumayı bıraktım. Riskler çok fazlaydı. Bana ondanda bahsetmediler, iki ayrı 8. Haftada kendi doktoruma gittim 12. Haftada ayrıntılı usg için devlet ve özelde 2 ayrı doktora gittim. Bu pazartesi devlette kontrolüm var bende sorqyım bakayım.

Ben ayrıntılı dan korkuyorum nedense, en önemli aşama gibi geliyor. Önce doktorum bakacak bakalım, bi sıkıntı görürse yönlendirecek başkasına. O zaman düşüneceğim bende canım.

Farklı doktorla birden mi gidiyorsun birde kaç haftada bir çağırıyorlar yani ben başka doktora hiç gitmedim ama zaten en çok 2 haftaya uzuyor kontrollerim. Hangi hastaneye gidiyorsun peki?

Kötü şeyler düşünme hiç çok güzel giden gebeliklerde var ben orayıda takip ediyorum, iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bugün pek giremedim , yarın randevum var ondan mı bilmiyorum bi stres sinir sıkıntı ağlamaklı haller falan çok mu korktum acaba bir aydır görmüyorum bebeğimi dr kötü bir şey der diye baya ağlamaklıyım kendi kendime kafamda kötü senaryolar kurup ağlıyorum kafayı yedim herhalde eğer sağlık açısından her şey yolundaysa cinsiyetini de öğreneceğim inşallah yarın , 2 heyecan karışmış bir birine

Farklı doktorla birden mi gidiyorsun birde kaç haftada bir çağırıyorlar yani ben başka doktora hiç gitmedim ama zaten en çok 2 haftaya uzuyor kontrollerim. Hangi hastaneye gidiyorsun peki?
Koç üniversitesine gidiyordum. Aynı zamanda etfalede gidiyorum. Koç üniversitesindeki doktorum ayda 1 çağırıyor paslaşarak devlettende randevu alıyorum. Böylece 15 günde 1 kontrole gitmiş oluyorum. Şimdi şişli taraflarında sgk geçerli perinatolog bakıyorum. Özelde ayrıntılı 1. Trimester taramayı 473 tl gibi birşey ödedim. Şimdi 20. Haftadaki ayrıntılı tarama için 500 küsür istediler.

Şaka gibi. Şehir farkından dolayımı bu fiyat farkları. 350 çok çok iyi fiyat burda memorial 1040 lira demişti bana :) sigortam gebelikteki özel testleri kapsamıyomuş. İkili test içinde 850 lira ödemiştik. 250 liraya yaptıranı duydum daha sonra başka hastanelerde başka şehirlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…