2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı aynen kızım var birde oğlum olsun diyordum ama nasip değilmiş hayırlısı olsun insallah

Kızlarr sizden bir ricam var lütfen dua ederken dikkat edin.. eminim ki ne olursa olsun evladımız sevilecek ama 2. 3. Cocuk die dier cinsiyeti isterken dikkat edin...
Melekler biz dua ederken amin dermiş...
İstediğiniz cinsiyet olur da allah korusun bi sorunu olur fln...doğum da bişey olur ilerde olur..
Herkez merk ediyor biran önce öğrenmek istiyor ama en önemlisi sağlıklı olmasıdır deilmi...
Lütfen beni yanlış anlamsın kimse..
ben bekarken 1 2 yıl cocuk istemiyorum diodum 4 yıl olmadı tedavilere rağmen şimdi nasip oldu çok şükür.. bahtı yüzü güzel.. eli aklı ayağı tam ömrü uzun sağlıklı olsun yeter..

Haklısın canım duamız belli zaten en başından beri sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı selim evlatlar versin Rabbim

Bunu yanında iki erkek yada iki kız annesi kızlar olarakta diğer cinsiyet olsun diye duamız yoksa Rabbimin verdiği her nimete boynumuz kıldan ince

Aynen canım bizde sağlıklı olmasından yanayız tabiki ama değişik olsunda istiyoruz tabiki benim 3. Çocuğum rabbim önce sağlık versin sonra gönlümüzdekini.ilk çocuğumda bende senin gibiydim benimde 2.5 yıl olmadı korunmadığım halde bilirim evlat hasretini hep eli ayağı düzgün olsun istedim hiç cinsiyet aklıma bile gelmedi sadece hazırlıklar için merak ettim.ikincide oğlanı tattık hayırlısıyla kız olur inşallah dedik olmadı ama dünyalar tatlısı sapsarı saçlı yakışıklı bi oğlum daha oldu millet görünce foto çekinmek istiyordu maşallah allah nazarlardan saklasın. E iki oğlandan sonra da baya baya değişik istiyorum büyük oğlum bile bu kız olsun anne diye yavru kedi gibi yüzüme bakıyo.senin bebeğin bi doğsun sağlıkla ikinciyi istersen eğer anlarsın ne demek istediğimi rabbim önce sağlıklısını spnra gönlümüzdekini nasip etsin hep böyle dua ettim ediyorum da hala.rabbimin imkanları oladar geniş ki sen yeterki iste diyor.adamın biri demiş ki allahım ben senden sadece şunkadarını istedim ama sen onuda vermedin bak başkalarına ne kadar çok imkan vermişsin diye diğeride demişki sen neden bana bu kadar para pul yeter diyorsun ki sen allahı daha fazlasını veremeyecek mi sanıyorsun allahın hazineleri geniştir istediğin kadar iste demiş o hesap yani ben istiyimde rabbim verirse verir vermezse yapacak bişeyimiz yok

Minoset 'plus' değilse icebilirsin canım parolla aynı sey.

Valla benim iki oğlumda kız olur inşAllah diye diye dua ediyorlar.Hatta küçüğü ben daha hamile kalmadan hep geceleri dualarında kız kardeşim olsun diye dua ediyordu.Allah sağlıklı hayirli evlat nasip eylesin inşallah ama gönül işte bu seferki farklı olsun diyor

Bendede çok sık oluyor. Ben soğuk havalardan dolayıdır diye sürekli burnumu tuzlu suyla yıkıyorum. Birde eve yeni portmanto yaptırdık inanılmaz boya kokuyor 2 gündür burun deliklerim yandı
Hamilenn kan basıncı yüksek olurmuş sanırım o yüzden mi acaba diye düşünüyorm gecer inşş

Kizlar doktora gittim kordon vardi bacak arasinda erkege benzio ama dedi on gun icinde gel net soleyim dedi kizlar deisir mi acep

Kesin kordon muydu canım?bana da önceki gidişimde minik pipi gösterdi kordon değilse erkek yüzde doksan demişti dün yüzde yüz erkek dedi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

Kesin kordon muydu canım?bana da önceki gidişimde minik pipi gösterdi kordon değilse erkek yüzde doksan demişti dün yüzde yüz erkek dedi. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Valla canim kordonda vardi yuksek ihtimal pipiyide gordu bana gostermek icin ugrasti ama dedi erkege benzio dedi

Rabbim sağlıklısını versin ne olursa olsun..
İlk cocuk bnm insan tabiki ikisini de tadmak ister ikisininde yeri başka ama bilemedim bnm demek istediğim dünyanın sonu deil gönlünüzdeki olmazsa...
Bn 2.cocuk düşünüyorm elbet ama yine ya olmasza sorusu var ve rabbim nasip etsn diorm o yeter bana

Aynen canım az önce sordum yine oğluma babasıda duysun diye kız olsun anne dedi neden dedim e iki erkek var zaten dedi. Dedim dua ediyon mu ki evet ediyorum dedi hiç duymuyorum ama ben dedim duymana gerek yok ben ediyorum dedi.bakalım onların kalpleri bizlere göre daha temiz belki rabbim onların duasını kabul ader

Aynen bende de öyle seyirme gibi bişe oluyo göbeğimde bir iki pıtpıt hissediyorm bazen o mu acaba:-D

Ayy çirkine bakk, onun o minnak burnunu ısırırım :) ne güzel çıkmış yavrukuş, bayıldım, bende böle foto istiyorum:) hangi hastane 350 dedi cnm?
Valla sürekli sırti dönük çok zor yakaladı Dr. Acibademde 350 dediler canım anlaşmalı bı dr geliyormuş o yapıyormuş ama ben o kadar vermek istemiyorum biraz arastiricam. Seninkini de görürüz inşallah

Benim arkadaş ali ergün’e yaptırdı, normal fiyatı 750, liv hastanesi ile anlaşmalı 475’e yaptırdı. Bana o yüzden 350 iyi geldi ama kimin yaptığı önemli. Ankara acıbademmi peki, Eskişehir acıbademmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…