2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Koç üniversitesinden bir arkadaşım çok memnun kalmıştı ama o arkadaş detayli usg de Recep has'a gitti sanırım 800 tl idi geçen sene. Bende kendi doktorumun detaylı fiyatini bilmiyorum ama 500 dür diye tahmin ediyorum. Ben 7 yıl oldu kadıköy e taşındım avrupa yakasınada uzak kaldım.

İkili test 850 miii ! Basit bir kan testi sadece. Of soygun yahu

Canm ben ikili testi medical parkta 80 liraya yaptirdim. 850 nedir saka mi

Tüp bebek için çok memnunum hem hastaneden hemde doktorumdan. Fakat benim amerikada doğurma ihtimalim var. Amerikaya gidene kadar burda takibimi yapacak birini arıyorum koç uzak kalıyor ve doktorum çok yoğun. Şişlide iyi perinatolog bulamazsam (sgk geçerli) koç'taki perinatolog ile devam edeceğim. Recep has'ın muayenehanesini geçen hafta ikili kan testim riskli çıkınca aradım ayrıntılı usg'yi tekil gebelik için 700 ikiz için 900 istedi ve en yakın randevuyu 1 ay sonrasına verebiliyoruz dedi.

Çok uçuk rakamlar cidden bende başka isim duymadım uzun zamandır anadolu insanı oldum.

valla sehir3 gore degisio sanirim 850 de agzim acik kaldi. bende muayene dahil 60 tl tutuu saka gbi gercekdem yere gore deisio

Canm ben istanbulda yaptrdim medicalpark fatihte. Yapan doktor yardimci docent doktordu muayane fln toplam 80 lira verdm. Ben soka grdm istanbuldan daha pahali nerede 850 derler. Acibadem fln mi bu nedir ya milleti kaziklamaktan baska birsey degl

Canım merak etme. Progestanı hap olarak ben de kullanıyorum ilk 3 ayda lekelenmelerim vardı 5. aya kadar kullan dedi doktorum, senin için faydalı, rahimin için gerekli dedi. Hamileliğimin başından beri günde 3 defa kullanıyorum yani endişe etme. İlacı sersemletiyor ama fitilde aynı etki olmayacaktır. Geçmiş olsun tekrar.

HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR Kızlar

Ikılı test için 850 mi yok artık ya resmen soygun bize 90 lıra dediler doktor ultrason ölçümleri iyi dıye ona bile gerek yok dedı pazartesi dörtlü test yapılacak İnş nasıl oluyor yaptıran var mı nelere bakılıyor ben kızımda yapıldı mı hatırlamıyorum

Beyaz peynirli omlet yapiyorum siyah zeytin ve cevizle yiyorum
Bazende tost

aynı benim menü Cevizi de peynirle ya da ekmekle yiyorum her gün 3 tane yemeye çalışıyorum. Bazı sabah açık çay bazı sabah da süt içiyorum. İlk başta et ile aram iyi değildi, şimdi de sebze ile aram iyi değil. Herhalde aldığımız takviye ilaçlar ne yiyeceğimi belirliyor.

Bu ara benim sıkıntım sol tarafıma yatmaktan gece uykumdan kalça ağrılarıyla uyanıyorum, geçsin diye bacaklarımı oynatıp evin içinde dolaşıyorum2-3 saat geçmeden tekrar uyandırıyor. Sabah sızıyla uyanıyorum kalçamdan dizlerime kadar sızım sızım sızlıyor dokundukça çürük gibi acıyor 2 gündür magnezyum başladım. sizler de bu şikayetler var mı ? özellikle sadece sol tarafa yatarken yastık harici ne yapabiliriz? Örneğin hamile yastığı kullanan var mı aranızda?

Kızlar yarın benimkinin cinsiyeti belli olacak yarına kadar atsaniza bakalım kimin dediği tutacak bu arada ip ucu vereyim her türlü teoriler ve takvimler ve soru-cevap testler hepsi kız dedi bir tek @GurbetGuzeli erkek ola bilir demişti başka da erkek kelimesi geçmedi hiç bir yerde

Canm ben ikili testi medical parkta 80 liraya yaptirdim. 850 nedir saka mi
Yok canım şaka değil hatta doktor muayene ücretini sigorta karşılıyor karşılamasa 1000 lira yapıyo sanırım. Gafil avlandım bi nevi. Hatta önceden planlamış olsam fiyat bilsem hiç ikili teste girmez direk nifty yaptırırdım. Bende taş çatlasa 250-300 lira fiyat bekliyordum.

Aynen öyle. 250 liraya özel hastaneler var. Hatta devlet hastaneleri sıra bulursan bedava yapıyo.

250 TL bende özelde yaptırdım muayene içindeydi (160+90) ama şimdi 2018 yeni yıla girdik zamlanmıştır. muayene ücretim de zamlandı çünkü. Önümüzdeki ay detaylı ultrason 4 boyutlu ne kadar olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…