- 2 Mart 2007
- 2.577
- 1.672
- 373
- Konu Sahibi ayprensesii
- #19.041
Canım 4 tane kızın olsada 4 tane oğlun olsada toplum baskısı oluyor bizim elimizde olsa siparişle gelse keşke ama yapacak bişey yok benim tek istediğim ister 5-6 tane oğlum olsun ama bir tane de olsa kızım olsun isterdim benim bu 3. Sezaryenim ondan bu son şansımdı yaşım 33 oldu ileriki yaşlar zaten çok riskli benim 4. Çocuğu yapmaya artık vücut yapım müsait değil bu gebeliğimde sağlıkla sonuçlanacak mı o bile belli değil rahmimide alabilirler Doğumda o yüzden ümitliydim ama kısmet doktor %20 lik bi ihtimal verdi ama bilemiyorum 22 haftada ayrıntılı usg den sonra netleşir alışverişe o zaman başlarsın dedi ama değişeceğini sanmıyorum.hayırlısı böyleymiş allah başta sağlık verdi ilk duam buyduAyni kaderi paylasiyoruz canim,benim 4.oglan geliyor :) demekki kiz evladin hakkini veremiycemki Rabbim vermiyor diyorum,kaldiki ben planli bir sekildede hamile kalmadim tamamen süpriz ve mucize bir bebek ama Rabbim takdir etmis bunuda erkek göndermis,basimiz üstpne.Toplum baskisi olmasa hic üzülmiycemde insanlar sinir ediyor beni,sanki bizim elimizde.hepsinin agzina kürekle vurasim geliyor![]()
Sünnette yapmıştık ay abilerine baştan mı yapıcaz şimdi