2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim hepinize şimdi hastanedeyim yatıyorum iğne ilaç serum verdiler kanama şimdi hafifledi ama baya oldu kanama inşş bişe olmaz bebeğime bakalım
Çok geçmiş olsun canım, allah ikinizede şifa versin. Dualarımız seninle

Kızlar karnım ağrımaya başladı çok korkuyorum biraz sinirlendim biraz önce ağrı girdi karnıma uzanıyorum ama geçmiyor ağrı sancı ve ya şiddetli bir şekilde değil de adet ağrısı sızısı gibi ne yapmam lazım

Bende de uyurken oluyor o agriyla uyaniyorum dizlerimi karnima cekip dairesel masaj yapiyorum canim

Sakin ol cnm bnde sinirlenince karnım ağrıyor sonra bebeğimi düşünüp sakinleşiyorum elimi karnıma koyup dua okuyorm hemen geçiyor

Kizlar bu cinsiyet surprizi hakkinda esimin nabzini yokladim ayni anda ogrenmesek kirilir misin sana ben surpriz hazirlamak istiyorum diye.Ne dese beğenirsiniz zaten ayni anda öğrenmeyeceğiz.Nasil yani dedim .Ben dr u ayarladim o bana soyleyecek sana sürprizi ben yapcam
Olay bana döndü resmen

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
Canim noldu ben kacirdim konulari cok gecmis olsun

Geçti kızlar çok şükür çok teşekkür ederim bir an sinirden kendimi kaybeder gibi oldum ama ağrı girince korkudan sinirimi unuttum, eşimle beraber uzandık biraz elini karnıma koydu öyle yavaş yavaş geçti
Bende de uyurken oluyor o agriyla uyaniyorum dizlerimi karnima cekip dairesel masaj yapiyorum canim

Sakin ol cnm bnde sinirlenince karnım ağrıyor sonra bebeğimi düşünüp sakinleşiyorum elimi karnıma koyup dua okuyorm hemen geçiyor

Oooo bebisin babaya ihtiyaci varmis canim:)

Ava giderken avlanmak .. Ne kadar ince fikir , maşallah

Valla bende eşimden öyle birşey beklemiyo değilim çok büyük önemli ve olmasını istediğim bir konuda bana olmadı dedi ilk gün çok ağladım 10 gün bekletti beni ve Doğum günümde süprizi yaptı ve oldu dedi bu seferde mutluluktan ağlamıştım.öyle entrikaları vardır eşimin yapar yani evlilik yıl dönümünde beni bulunduğumuz yerden başka bir şehire gezmeye yemeğe götürmüştü şok olmuştum ayarlamıştı herşeyi evde pijamayla otururken hadi toplanın gidiyoruz demişti şok olacağım süprizler çok yapar bak şimdi iyice aklıma kurt düştü

Aklıma takılan bir şey var bu balık yağını kullanan var mı, doktor reçete etmiyor özel olarak alınacak merak ettiğim benim bebekler biraz tombul oluyor balık yağı extra bi kilo yapıyor mu anneye ve bebeğe? Faydalı olur diye kullanmayı düşünüyorum ama bu konu biraz kafamı karıştırıyor

canım ödem oluyor olmasın?

Ne güzel :)

ben de ilk etapta bir kaç kilo verdim sonra almadan devam ettim şimdi iki günde iki kilo aldım :/

Kızlar cevaplar için çok teşekkürler :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…