2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Veritas34 canım allah yardımcınız olsun bebeğini sana bagislasin
Nasıl oldunuz daha iyisinizdir inşallah korkma stres e girme bişey olmayacak Allahın izniyle

Günaydın kızlar
Hava çok güzel bahar kokuyor bugün içime huzur doluyor :)
Yaza yaklaştıkça bebislerimize yaklaşıyoruz az kaldı :)

Günaydın kızlar.... baş ağrılarımın sebebi tansiyon düşüklüğüymüş... dün ölçtürdüm 9/6 çıktı...
Günaydın cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
Tuzlu ayran iç gün içinde tansiyonunu dengeler
İlk zamanlar deli gibi baş ağrısı yaşıyordm çok zor biliyorum

Günaydın cnm geçmiş olsun dikkat et kendine
Tuzlu ayran iç gün içinde tansiyonunu dengeler
İlk zamanlar deli gibi baş ağrısı yaşıyordm çok zor biliyorum
aynen öyle ben yükseldiğini sanıyordum ama meğer düşüyormuş...
şimdide tetikteyim sanki yine ağrıyacak gibi hissediyorum

aynen öyle ben yükseldiğini sanıyordum ama meğer düşüyormuş...
şimdide tetikteyim sanki yine ağrıyacak gibi hissediyorum
Hanilelikte tansiyon çok önemli cnm takip etmek gerekiyor yükselmesi düşmesinden daha tehlikeli tabi
O zaman tansiyonun hâlâ düşük bir bardak tuzlu ayran iç rahatlatır

Benim doktorum tüp bebeğe niyetlendiğimizden beridir kullandırıyor, şu an ocean kullanıyorum. Kilo yaptığını sanmıyorum ben daha bu ay ilk defa 2 kilo aldım, hemde ikiz gebeyim normal yani.

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla

geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah sağ salim kucağına alacaksın kızını

günaydın kızlar

dün ki kontrolümüz çok iyi geçti. test için kanımızıda verdik bakalım ikili testte sorun yoktu umarım buda temiz çıkar .

14 cm 166 gram olmuş miniğim daha yolumuz çoook uzun değil mi şöyle 30 lu haftalara gelsek acaba o zamanlarda kavuşma heyecanı ile mi geçmek bilmez :)

gerçekten hamilelik hayatımda yaşadığım en uzunn en savunmasız bekleyiş.. içinde bir can var ve sen her ne kadar dikkat edersen et onu koruyamıyorsun . inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

Günaydın kızlar.... baş ağrılarımın sebebi tansiyon düşüklüğüymüş... dün ölçtürdüm 9/6 çıktı...
Tahmin etmiştim benimki de 7 ye düşmüş tuzlu ayranla 10 a kadar yükselttik sonra bas agrim hafifledi .Hamilelikte genelde dusuyor canim sebebi bebege temiz kan ihtiyacı cok oldugu icin tansiyon düşüyor.

Gozun aydin canim .Bence su an gebeligin en guzel donemindeyiz .Cinsiyet heyecani ,hareketleri hissetmek icin sabirsizlanmak vs .30.haftayi gecen çevremdeki tum hamileler huzursuz .Bel agrilari hareketlerin kisitlanmasi ve dogum sekline kafayi takmis durumdalar .

Geçmiş olsn cnm neyin olduğunu bilörk bile insanı rahatlatır.. o yüzden düşünme kötü hissettğinde tuzlu ayran iç
ilcedeki dis hastanesi maalesef sanmiorum ama ozel oldunu bize ayri ilgi :) bi sansimi deneyeyyyim buda 20 lik sanirum dert buyuk yani
Geçmiş olsun... dişin mi ağrıyor yoksa diş eti öçmi genel bi ağrımı? Hamileliklerde olur diş ağrısı.. bnmde olmuştu balık ve fırında helva yedim geçti :) sonra bi kez daha oldu sadece ağzımda su tuttum geçti..
Eğer hamilelikten dolayısı ise su dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…