2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yarin bebisimi gorcem insallah allah hayirli haberler aldirsin cok merak ediyorm bu ara iyide beslenemedim tabi bide cinsiyetini merak ediyorm insallah hayirlisyla ogrenirz icimden buda oglan diye geciyo ama bakalim
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah cnm umarım herşey yolundadır bebiş iyidir :)

ben kullaniyorum canim zaten kilo yapmaz vitamin A,D ve zihine iyi gelir

canim inan ferqi qetiyen yoxdi mene yeni onsuz qizim hele balacadi ne olsa ekiz kimi boyuyecek,hetta qiz olsa dest geydirecem deye beynimde xeyallar qururam, yetkinlik yawina catandan aglimda alti neferlik aile olub,men yoldawim iki qiz iki oglan baciya baci qaqawa qaqaw indi gelecek ne gosterecek bilmirwm qizima gore ixtisasimi rezidenturani yeni uzmanligi saxladim indi hazirlawirdim o da suprizle qarwilawdim. teki qebul olum qebul olan kimi dekrete cixaram

İnşallah canım Allah hamının üreyindekini nesib elesin

Insallahh bizlere bebek haberi verdigin gunlerde gelir en kisa zamanda canmm

BeyazOrkidem daha güzel haberlerini de bekliyoruz canımm

çok teşekkür ederım kızlar insAllah Rabbım buyuk olacak bir gün bılıyorum umudum var

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

veeeeee 4 araliktan yani dusukten sonra ilk adetimi oldum nerdeyse iki ay olacak bebegim benden ayrilali Zaman ne cabuk geciyor
inşallah en kısa zamanda da bebiş haberini alırızz

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
dualarım sizinle... sen içini rahat tut, olabilecek en güvenli yerdeymişsin bak. her şey yolunda olacak, eminim.

Günaydın kızlar.... baş ağrılarımın sebebi tansiyon düşüklüğüymüş... dün ölçtürdüm 9/6 çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…