- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
- #19.341
Dün de sormuştum ama görmedin sanrım senin sat ne zamanMaşallah iri bir kizce geliyor desene cnm. Rabbim sağlık versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün de sormuştum ama görmedin sanrım senin sat ne zamanMaşallah iri bir kizce geliyor desene cnm. Rabbim sağlık versin inşallah.
29 ekim cnmDün de sormuştum ama görmedin sanrım senin sat ne zaman
Bnde eylül yazıyordu düzelttim29 ekim cnm
Ben varım canım özelliklede yatağa yatınca kalkip oturmadan yada biraz yürümeden geçmiyor çokkizlarrrr kasik agrisi yasayan varmiiii benle ayni haftada![]()

Ben su an tatildeyim burda gitme sansim olmadi kontrolum 9 unda o zaman söyleyeceğim. Bende zaten kronik bas agrisi var hamilelikte ilac alamadigim icin surekli her sey tetikliyor .Parol falan mumkun degil kesmiyor .Normalde igne ,apranax ,arvelesle filan zor geciyordu .doktora gittin im peki ?
Geçmiş olsun canım. Benimde iki gündür hafif baş ağrım var. Tansiyonum hep 9-6 9-7 civarıdır. Hep aynı seviyede seyredince düşük sayılmıyormuş. Tuzlu ayran dengeler inşallahGünaydın kızlar.... baş ağrılarımın sebebi tansiyon düşüklüğüymüş... dün ölçtürdüm 9/6 çıktı...
Anasının kızı işteMaşallah iri bir kizce geliyor desene cnm. Rabbim sağlık versin inşallah.

aynen cnm bebis orayami oturuo napio anlamadmkiBen varım canım özelliklede yatağa yatınca kalkip oturmadan yada biraz yürümeden geçmiyor çok![]()
cnm sordm gttm doktora 20 lik dismis. kan sualndrci igne hap kesicen anestezi vercem antibiyotk kullancan dedi napcami sasrdm kesemem ben sulandrcilari ya brbeime bise olursaGeçmiş olsn cnm neyin olduğunu bilörk bile insanı rahatlatır.. o yüzden düşünme kötü hissettğinde tuzlu ayran iç
Geçmiş olsun... dişin mi ağrıyor yoksa diş eti öçmi genel bi ağrımı? Hamileliklerde olur diş ağrısı.. bnmde olmuştu balık ve fırında helva yedim geçti :) sonra bi kez daha oldu sadece ağzımda su tuttum geçti..
Eğer hamilelikten dolayısı ise su dene
Kızlar günaydın.. bugün clexane raporu çıkarmak için devlet hastanesine gittim. Muayene oldum ama bebeğim hiç hareket etmedi elini bile kaldrmadı yüzaşağı yatıyordu o kadar tedirgin oldum ki. Doktorda ha bire kanaman oldu mu ağrın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedm ama bebekte hareketsiz olunca aşırı korktum kötü bişey mi var dedim. Hayır haftasyla uyumlu dedi. Cinsiyetini görebiliyrmsnz dedim ona bakıyrm ama pozisyonu uygun değil göremedim diyp kestrip attı. Ne kilosunu ne haftasını ne cinsiyetini söyledi.. gittiğime bin pişman oldum bebeğimi de öyle görünce içime bi kurt düştünormaldir dimi öyle hareketsiz yatması kalp atımını falanda göstermedi korkuyorum
Kızlar günaydın.. bugün clexane raporu çıkarmak için devlet hastanesine gittim. Muayene oldum ama bebeğim hiç hareket etmedi elini bile kaldrmadı yüzaşağı yatıyordu o kadar tedirgin oldum ki. Doktorda ha bire kanaman oldu mu ağrın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedm ama bebekte hareketsiz olunca aşırı korktum kötü bişey mi var dedim. Hayır haftasyla uyumlu dedi. Cinsiyetini görebiliyrmsnz dedim ona bakıyrm ama pozisyonu uygun değil göremedim diyp kestrip attı. Ne kilosunu ne haftasını ne cinsiyetini söyledi.. gittiğime bin pişman oldum bebeğimi de öyle görünce içime bi kurt düştünormaldir dimi öyle hareketsiz yatması kalp atımını falanda göstermedi korkuyorum
Canim belki uyuyodur kuzu hemen vesvese yapma. Daha muaynede boyle yapan doktorlar kimbilir dogum sirasinda nasil davraniyolar. Allah sabir versin butun hastalarina.Kızlar günaydın.. bugün clexane raporu çıkarmak için devlet hastanesine gittim. Muayene oldum ama bebeğim hiç hareket etmedi elini bile kaldrmadı yüzaşağı yatıyordu o kadar tedirgin oldum ki. Doktorda ha bire kanaman oldu mu ağrın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedm ama bebekte hareketsiz olunca aşırı korktum kötü bişey mi var dedim. Hayır haftasyla uyumlu dedi. Cinsiyetini görebiliyrmsnz dedim ona bakıyrm ama pozisyonu uygun değil göremedim diyp kestrip attı. Ne kilosunu ne haftasını ne cinsiyetini söyledi.. gittiğime bin pişman oldum bebeğimi de öyle görünce içime bi kurt düştünormaldir dimi öyle hareketsiz yatması kalp atımını falanda göstermedi korkuyorum
gözünaydın canım... oğlanlarda candır...veeeee bir erkek dahaaa ikinci cocugumda oglannn bende kiz diye hayaller kurarjen ikinci oglusumu ogrendim bunada sukur allah acilarini yasatmasin kimseye insallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmveeeee bir erkek dahaaa ikinci cocugumda oglannn bende kiz diye hayaller kurarjen ikinci oglusumu ogrendim bunada sukur allah acilarini yasatmasin kimseye insallah
Canim kalp atisini takip etmistir dr rahat ol .Benim arkadasim 30.haftalarda bebek surekli yuzu koyun yatiyor ya da elleriyle yuzunu kapatiyor hareket etmiyormus .Bazi bebekler oyle oluyormus .Kiz cinsiyet icin bile 3 kere gitti yani düşünKızlar günaydın.. bugün clexane raporu çıkarmak için devlet hastanesine gittim. Muayene oldum ama bebeğim hiç hareket etmedi elini bile kaldrmadı yüzaşağı yatıyordu o kadar tedirgin oldum ki. Doktorda ha bire kanaman oldu mu ağrın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedm ama bebekte hareketsiz olunca aşırı korktum kötü bişey mi var dedim. Hayır haftasyla uyumlu dedi. Cinsiyetini görebiliyrmsnz dedim ona bakıyrm ama pozisyonu uygun değil göremedim diyp kestrip attı. Ne kilosunu ne haftasını ne cinsiyetini söyledi.. gittiğime bin pişman oldum bebeğimi de öyle görünce içime bi kurt düştünormaldir dimi öyle hareketsiz yatması kalp atımını falanda göstermedi korkuyorum