- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
- #19.381
Bizim resimler çok iyi olmuyor 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ya ))) bence de devam et cocuk guzel wey ya. Allah her kese nasib eylesinesimde bende hep kiz istiyorduk ama bunada sukur ne yapalim esime kiz olana kadar devam artik diyorm :)
Allah sag salim kucsgina almayi nsib etsin. amin.
Amin amin amin hepimizin inşallahAllah sag salim kucsgina almayi nsib etsin. amin.
Cnm tekrar geçmiş olsun Rabbim Şifa versin inşallah saglıkla nasip etsinEki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Amin canon inşallah kalk yat bol bol dinlen napicaksin saglikli dogsunlardaEki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Maşşallah Allahım acılarını göstermesinEki Görüntüle 2103893 Eki Görüntüle 2103894 iste benim pasaaa teyzesi
Eki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu[/QUO
Allah bir daha yaşatmasın. Hiç kalmadan yatın. Çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Cinsiyet ne canimKızlarrr çok şükürr gittim kalp atışını gördüm dinledim Allahıma şükür gayet sağlıklı görünüyor dedi doktor.. kilosunu boyunu haftasını vee cinsiyetini ben sormadan söyledi.. içim öyle rahatladı ki bidaha tövbe gitmem o doktora.. Allahım hepimizn meleğini korusun amin..
16 hafta bitince 4 ay dolmus oluo canm. Bende pek bilmiyorum netten bakıyorum kac hafta kac aylik oluo yazio hepHerkese merhaba. Dün akşam cinsiyet öğrenme umuduyla doktora gittim. 14+4 günlüktüm dün. Ultrasonda 14+2 çıktı. Cinsiyeti de göremedi. Ben Cezayir'de yaşıyorum. Buradaki imkanlar kısıtlı. Bu kadar erken dönemde bebeğin cinsiyetini göremeyiz dedi. Moralimi bozdu.Zaten daha 2.5 aylık hamilesin dedi. Bu ay hesabı nasıl yapılıyor? 15 haftalık olunca kaç aylık hamile oluyoruz?
Yani 1 hafta sonra 4. ayı doldurmuş oluyorum. Adam bana 2.5 aylıksın dedi.16 hafta bitince 4 ay dolmus oluo canm. Bende pek bilmiyorum netten bakıyorum kac hafta kac aylik oluo yazio hep
Benımde bebegımın kalbı atmamıstı kurtaj olmak zorunda kalmıstım. Korunmayı bıraktıktan sınra ıkıncı ay hamıle kaldım. İnş sızınde enkısa zamanda hayırlısı olur
Amın kızlar ınsAllah Rabbım kımseyı evladı ıle sınamasıngeçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin
inşallah en kısa zamanda da bebiş haberini alırızz
gecmiş olsun cnmEki Görüntüle 2103906 Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için şimdi eve geldim kanama durdu doktor daha yatırcaktı ama ben eve gelmek istedim şimdilik iyiyiz yatıp hiç kalkmamamı söyledi doktor inşş bişe olmaz kızıma attığım resimde karnında karalık var yatay olarak kanama bölgesi orasıymış beyaz olmalıymış normalde tedaviden sonra kanama alanı daraldı allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu
Drlarına sor cnm kadın doğumcuna ve nerolojiye danış.. diş ağrısına katlanabilirmisin ki?cnm sordm gttm doktora 20 lik dismis. kan sualndrci igne hap kesicen anestezi vercem antibiyotk kullancan dedi napcami sasrdm kesemem ben sulandrcilari ya brbeime bise olursa![]()
Üzülme cnm dr karnına vurdumu? Bnmde bazen kıpırdamıyo dr uyuyor dio eşimde bna bakıp gülüyor senin gibi der gibi..dr karnıma vurunca hareketleniyor ama cok deil uykulu olduğu için sanrm.. baska dra giderken çikolata ye sade tada bitter olsn.. kalp atışını dinletmemesi garip özel dr mu?Kızlar günaydın.. bugün clexane raporu çıkarmak için devlet hastanesine gittim. Muayene oldum ama bebeğim hiç hareket etmedi elini bile kaldrmadı yüzaşağı yatıyordu o kadar tedirgin oldum ki. Doktorda ha bire kanaman oldu mu ağrın oldumu diye sordu. Hayır olmadı dedm ama bebekte hareketsiz olunca aşırı korktum kötü bişey mi var dedim. Hayır haftasyla uyumlu dedi. Cinsiyetini görebiliyrmsnz dedim ona bakıyrm ama pozisyonu uygun değil göremedim diyp kestrip attı. Ne kilosunu ne haftasını ne cinsiyetini söyledi.. gittiğime bin pişman oldum bebeğimi de öyle görünce içime bi kurt düştünormaldir dimi öyle hareketsiz yatması kalp atımını falanda göstermedi korkuyorum
Onu farkettim . ve , kullanınca ama bi slm yada günaydın yazsan daha iyi olmazmı?hamilelik günlüğünü okuyorum günlük o sebepten