2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim eskisi gibi karın ağrım olmuyor fakat kasıklarımda ve civarında inanılmaz gerginlik hissediyorum taş gibi karnım. Bu hafta beni rahatsız eden şey; sanki alt tarafıma doğru bir basınç hissediyorum, alttan birşey çıkacak gibi. Sizdede oluyormu?

Yaa ainn istekleride bitmio ki canlari sagolsunda

İyiyim canım, yine iş güç, boş zamanlarımda da eşi vefat eden arkadaşımla birlikteyim o yüzden pek giremiyorum. Ama iyiyim, bebişkomu hissediyorum artık :)

Sen nasılsın, nası gidiyo efsane annelik :)
Bende iyiyim canim misafirlerim gideli iki gun filan oluo bends bugün saki hissettim bebisi ikinci oldugu icon belki erken oldu tatli Bose yedim TV izlerken bise oldu icimde dedim bagirsak hareketimi oldugu here elimi koydum kipirdiodu yavrum Benin ya ozlemisim

Nazar boncuğu sonradan uydurulan bişey zaten canım bol bol oku kendini en güzeli Felak Nas=)

Çok güzel bi duyguymuş canım ben ilk defa tadıyorum :) minik minik dönüyor mu napıosa içimde :) kuzucuklar

Iyi akşamlar kizlar. Size bi sorum olacaktı. Daha once omega agırlıklı ilaç kullanmamıştım. Sizin kullanıp memnun kaldıgınız bi marka varsa bana önerebilir misiniz? Şimdiden tesekkur ederim

Bende senin gibiyim canım benimde üçüncü oğlan bende kız olur ilerde destekçim olur diye düşünüyorum ama rabbim öyle düşünmüyor bi bildiği var demekki bend oğlan olduğunu öğrenince hepsini sıraya dizdim bakın bundan sonra herşeyinizi kendiniz yapıcaksınız dedim beni yormayın destek olun bana dedim tmm dediler ama erkek hepsi nede olsa inşallah kız gibi yardımcı olurlar kader kısmet

Yaaa canim bizim bi tanidik vardi 2 oglu vardi kizi yoktu inşallah ogullari sofra toplayip kaldiriyorlardi temizlige yardim ediolardi valla Allah ole erkek evlat version inşallah bizede canim ya

Yaaa canim bizim bi tanidik vardi 2 oglu vardi kizi yoktu inşallah ogullari sofra toplayip kaldiriyorlardi temizlige yardim ediolardi valla Allah ole erkek evlat version inşallah bizede canim ya
Valla buranın halkı mı öyle bilmem bi aileye her yıl düzenli iftara gideriz adam muhtar kadınlardan çok oğulları servis yapar ama ne servis kadın erkek karışık oturduğumuz için mi öyle yoksa gerçekten erkeklerde mi her işe koşturuyo bilemedim inşallah bizimkilerde öyle olur

Kızlar tüm gün midem bulanıyor demir ilacından mı acaba ya feramat kullanıyorum. Feramat kullanan var mı?

İnanmak deil ama karşıdaki insan kötü niyetli deilse gördüğünde kendini frenler die düşünüyorum şahsen.
Evet bize bişey olmadı şükür benim sinirler hariç

Kızlar o biraz da yetiştirme ile alakalı.. sen erkeksin derseniz hiç bişeye dokunmaz bi çorabını bile kir sepetine attırmıyorsanız alıp siz atarsanız yardımcı olmaz kızlarn içinden gelebelir belki ama erkeklerede alışkanlık yaptırmak lazm 2 tabak taşıtamk oyuncaklarını toplatmak gibi

Cinsiyeti netleşen anneler isimler şekillenmeye başladı mı ? Önerileriniz , fikirleriniz var mı

5 yasindaki ogluma kardesi olacagini soyledigimiz gunden beri kiz olursa Zeynep erkek olursa demir diyor :)
Galiba zeynebin yanina bise eklemem gerekecek sunlardan biri olabilir ne dersiniz?
Deniz
Nefes
Naz
Lara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…