2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zorlama cnm kan gel ediyse bişey olmaz ama zorlamak tehlikeli diorlar.. bağırsaklarını hareketlendircek şeyler tüket

Zorlama cnm kan gel ediyse bişey olmaz ama zorlamak tehlikeli diorlar.. bağırsaklarını hareketlendircek şeyler tüket

Kan yok Şükürler olsun canım ama acı oldu karnımda. Kendimi zorlamayınca da çok şiş oluyorum nefes alamıyorum

Zaten 18. Hafta itibariyle göbek çıktı, iştah arttı, kilo alındı. Göbeğim kasılıyo artık hamile olduğum anlaşılıyo.

Göbeğim hiç çıkmadı diyenlere 19. Haftadan selam olsun :)

Ay hamileyken kabız olmak gerçekten çok kötü bişey canım ben çocuğu dusurcem sanmıştım o kadar kötü olmuştum. Ama bişey olmaz dedi doktor yine de kabızlık giderici ilaç yazmıştı. İlaç işe yaramadı tabii sonra kendiliğinden düzene girdi. Kuru kayısı karnımı çok şişirse de iyi gelmişti.

Geçmiş olsun sonsuzzz , her gün 1 tane elma ye muhakkak tuvalete çıkartıyor. Ben bazen unutuyorum yemeyi , ertesi gün aklıma gelince yediğimin hemen sonrası tuvalete çıkarıyor. En azından bir deneyin derim.

Evet cnm bende zorlayınca sanki bebek pırt diye çıkacakmış gibi hissediyorum :) saçma ama gerçekten hissettiriyo kendini o durumda.

Ben bu ara çok katı beslendim, baya iştahım arttı çünkü, hamurişi falan, kendim kaşındım yani kayısı da yiyorum sabahları ama banamısın demiyor

Aslında her akşam elma yiyorum canım ya, yeşil elma yada kırmızı elma. Hatta bugün işterinden çıkarken yeşil elma yiyordum. Ama akşam yine aynıyım

Aslında her akşam elma yiyorum canım ya, yeşil elma yada kırmızı elma. Hatta bugün işterinden çıkarken yeşil elma yiyordum. Ama akşam yine aynıyım

Bol bol su da içiyorsundur inşallah, katı besleniyorum demişsin. Ayran maden suyu karışımı da etkili olur. Arkadaşların dediği gibi kayısı da iyi fikir.

Bu arada kızlar ben de bugün cinsiyet için başka bir doktora gittim net değil ama erkek diyebilirim dedi. Bizim yavrucak göstermiyor 4 boyutlu ultrasona girdiğinde 5 aylık olacak herhalde gösterir artık di mi göstersin ama ya

Selam guzel anne adaylari 1 haftadr internete giremiyorum ev tasidim fena yoruldum
Cinsiyetler ogrenilmis Allah hayirli evlat eylesin hepimiznkini bende gecen hafta gittim erkege benzetti ama net degil dedi ayprensesii listeye ekleyelimmi bilemedm 10 subatta tekrar gidicm o zaman net bisey soyler diye umuyorum

Yok canm izmir

Kızlar idrar testim bakterili çıkmış

Kültür aldılar . 3 gün sonra çıkıcak
Antibiyotik verckmis ona gore.. üzüldüm ya.
Erken doğuma sebep olabilirmis

Geçmiş olsun, erken doğuma kim dedi sebep olabilir diye?

Kızlar yarın randevum var inş cinsiyetini kesin ogrenirim

İnşallah. Bizimkisi göstermiyor kimseciklere :) Netleşmesi için iki doktor da 5. ayını bekliyor, eh bizde sağlık olsun diyoruz heyecanla bekliyoruz

İnşallah. :)
Size de kolay gelsin.

Cinsiyeti netleşen anneler isimler şekillenmeye başladı mı ? Önerileriniz , fikirleriniz var mı

Bize yüzde yüz erkek dedi doktor değişmez heralde artık. Eşimin adı Alpaslan. İçinde Alp olan bi isim istedim ben. Yiğit Alp düşündüm. Eşim sevmedi. Gökalp düşünüyoruz şimdi içimize sindi. Anlamı güzel,içinde Alp var ve tek isim :) sizin belli mi cinsiyet canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…