2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 2. Bebeğimde hiçhareket etmiyordu doktor 3-4 kez karnıma bastırmak zorunda kaldı ama yine hareket etmedi, normaldir uyuyordur dedi. Endişelenme sen

Çokgeçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inş. Yat dinlen bol bol stres yapmaki kasılmasın vücudun

Canim iki erkek annesisin bebeklikleri nasildi sakinlermiydi
İlk oğlum 6 ayına kadar hep ağladı ve ben o dönemde çalışıyordum inanılmaz zor bir sene geçirdim uykusu ýok denecek kadar azdı ilk çocuk tecrübesizliği de vardı tabi çocukluk evresi de zor du maalesef.Ama şu anda çok efendi maşallah teyzesi.ikinci oğlumda tecrübeli olduğum için gayet iyiydi pek zorluk yaşamadım uyumlu abisine göre daha sakin bir bebeklik ve çocukluk geçirdi inşallahhhhh 3.oglum da küçük abisine çeker bu yaştan sonra zorluk yasatmaz bana (yaş 35)

Inşallah pasalara canimm yaaa yasinda ne var inşallah uc evlat sahibisin genc yasta

O zaman haftasonu kendime yeni kiyafetler almalıyım. Nazardan cok korkuyorum hostes var uzun uzun süzüyor sinirlerimi bozuyor.
Nazar boncuğu tak koluna fln
Nazardan bnde sakınırım...mevlüt sırasında sürahi ile su koymuştm bugun eşim yarım sürahi suyu düşürüp kırdı paramparça oldu.. arkadaşımda nazar çıkmış hemde okunmuş sudan kimbilir ne kdr göz varmış dio :)

Nazar boncuguna inanmiyorum canim kendimi surekli okuyorum. Ama daha bol giyinmem lazim hic hoşlanmıyorum o kotu enerjiyi hisseder insan .Evet oyle nazar çıkıyor bak iyi olmus size bisey olmamis .Ablamin elinde dusmeden bardak parcalanmisti

Inşallah pasalara canimm yaaa yasinda ne var inşallah uc evlat sahibisin genc yasta
Ayy sağol canım ama erkek evlat anneyi biraz yıpratıyor herhalde kendimi pek genç hissedemiyorum niyeyse 3.kiz olur ilerde elim ayağım olur diyordum oda erkek bende evdekileri çalıştırıyorum malum Koca ile beraber 4erkege bakmak zor olacak....

Selam arkadaslae. Suan kullandiginiz vitamin ve demir ilaclarinda folik asit var mi. Varsa ne miktarda soyleyebilir misiniz?
Benim vitamin duosvit icinde 480 mcg folik var. Demir ferrumfort icinde 350mcg folik var. Sizinkilerde de var mi

Bende bu konuda kafa karisikligi yasiyorum. 1. Hamileligimde doguma kadar ayni vitamini kullandim icinde 400ug folik asit vardi( pregnacare original)Simdiki dr um ilk 3 ay folik asit yeter dedi ve omega agirlikli vitamin yazdi ( re genesis)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…