- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.481
Bnm oglum 3.5 yasinda sofrayi benden once toplar sen otur annem dio odasini toplar daginikligi HIC sevmio ellerini yikar surekli biraz titiz benimkiİnanmak deil ama karşıdaki insan kötü niyetli deilse gördüğünde kendini frenker die düşünüyorum şahsen.
Evet bize bişey olmadı şükür benim sinirler hariç
Kızlar o biraz da yetiştirme ile alakalı.. sen erkeksin derseniz hiç bişeye dokunmaz bi çorabını bile kir sepetine attırmıyorsanız alıp siz atarsanız yardımcı olmaz kızlarn içinden gelebelir belki ama erkeklerede alışkanlık yaptırmak lazm 2 tabak taşıtamk oyuncaklarını toplatmak gibi
Listenin başı belirlendi daha ortalar var bakalm durum eşitlencekmi :)Kizlar suan temmuz annelerinde durum 13 kiz 20 erkek inşallah masallahhh
Zaten benim büyük 12 yaşında sağolsun yatağını toplar hatta benimkini de bu aralar kardeşine banyo bile yaptırıyor ufak tefek getir götür işlerini de yapar maşallah diyeyim kızım yok yardımcı olun diyip yaptırıyodum zaten.Hazira alismasinlar ilerde zorluk çekmez bide bana dua ederlerYaaa canim bizim bi tanidik vardi 2 oglu vardi kizi yoktu inşallah ogullari sofra toplayip kaldiriyorlardi temizlige yardim ediolardi valla Allah ole erkek evlat version inşallah bizede canim ya
Bnm oglum 3.5 yasinda sofrayi benden once toplar sen otur annem dio odasini toplar daginikligi HIC sevmio ellerini yikar surekli biraz titiz benimki
Maşallah erkeklere de sorunluluk vermek lazm ağaç yaş iken eğilir derlerZaten benim büyük 12 yaşında sağolsun yatağını toplar hatta benimkini de bu aralar kardeşine banyo bile yaptırıyor ufak tefek getir götür işlerini de yapar maşallah diyeyim kızım yok yardımcı olun diyip yaptırıyodum zaten.Hazira alismasinlar ilerde zorluk çekmez bide bana dua ederler
Zeynep deniz hoşuma gitti :) naz koymayın genelde naz yada nazlı olanlar çook nazlı olur derler5 yasindaki ogluma kardesi olacagini soyledigimiz gunden beri kiz olursa Zeynep erkek olursa demir diyor :)
Galiba zeynebin yanina bise eklemem gerekecek sunlardan biri olabilir ne dersiniz?
Deniz
Nefes
Naz
Lara
Senin gibi düşündüğüm için ogullarima sen erkeksin elleme demem demedim de.Babalarida sağolsun hamileligimi öğrendiğinden beri ayrıca tembihler yardım edin annenize diye.Byuk oğlum 12 yaşında küçüğü 7 elhamdülillah her işlerini yapmaları için hep imkan verdim hiç hazıra konmalarini saglamadim 3.icinde aynı şeyleri düşünüyorum ilerde karilarina da yardım ederler gelinlerim de bana duacı olurlarİnanmak deil ama karşıdaki insan kötü niyetli deilse gördüğünde kendini frenler die düşünüyorum şahsen.
Evet bize bişey olmadı şükür benim sinirler hariç
Kızlar o biraz da yetiştirme ile alakalı.. sen erkeksin derseniz hiç bişeye dokunmaz bi çorabını bile kir sepetine attırmıyorsanız alıp siz atarsanız yardımcı olmaz kızlarn içinden gelebelir belki ama erkeklerede alışkanlık yaptırmak lazm 2 tabak taşıtamk oyuncaklarını toplatmak gibi
Aferim onlara o zmn :) aynen gelinlerinde kaynanam saolsun derler :)Canım aynen
Senin gibi düşündüğüm için ogullarima sen erkeksin elleme demem demedim de.Babalarida sağolsun hamileligimi öğrendiğinden beri ayrıca tembihler yardım edin annenize diye.Byuk oğlum 12 yaşında küçüğü 7 elhamdülillah her işlerini yapmaları için hep imkan verdim hiç hazıra konmalarini saglamadim 3.icinde aynı şeyleri düşünüyorum ilerde karilarina da yardım ederler gelinlerim de bana duacı olurlar
Aferim onlara o zmn :) aynen gelinlerinde kaynanam saolsun derler :)
Görümcemin çocuklarına şunu yapın fln diorm yapmıyorlar görümcem yapıyo sinir oluyorm ona kızıyorm ndn sen yapıyosun die.. ilerde pişman olacak ama dinlemiyor beni
Aferim onlara o zmn :) aynen gelinlerinde kaynanam saolsun derler :)
Görümcemin çocuklarına şunu yapın fln diorm yapmıyorlar görümcem yapıyo sinir oluyorm ona kızıyorm ndn sen yapıyosun die.. ilerde pişman olacak ama dinlemiyor beni
Cok tesekkur ederimBen ocean kullaniyorum canim .
Zeynep Gülce yi de düşün belki hoşuna gider :)5 yasindaki ogluma kardesi olacagini soyledigimiz gunden beri kiz olursa Zeynep erkek olursa demir diyor :)
Galiba zeynebin yanina bise eklemem gerekecek sunlardan biri olabilir ne dersiniz?
Deniz
Nefes
Naz
Lara
Hoşgeldin..bebeğinin cinsiyeti belli oldumuCok tesekkur ederimDoktorima danisip başlamayi dusunuyorum ins
Vera çok hoş . Ben de Nevra düşünüyorum . Kız dedi 13. Haftada doktor yarın tekrar gideceğim . Netleşirse inşallah yanına 2. İsim olarak bişeyler bakacağım . Vera çok hoşKesin değil ama Zeyneb Vera düşünüyorum =) Oğlum olursa da Ali Vera koyacaktım zatenVera kesin inşallah
Doruk , Kuzey benimde seçeneklerim arasında aslında erkek için ama doktorumuz ilk kız demişti 13. Haftada . Yarın netleştirirsem Nevra yanına ek bişeyler düşünücem . Zeynep ve Zehra da çok hoşuma gidiyorrr .Kız olsaydı Ada Zeynep koyacaktım ama kısmet olmadı bu üçüncü olduğu için ben seçicem ismini ilk seçeneklerim sırasıyla Doruk,Mert,Yaman
Yaman ve Baran çok hoş geliyor kulağa . Sağlıkla gelsin kuzucuklarBekir, yaman, baran, tunç şimdilik bunlar birde eşim çerkes 2. İsim olarak çerkes ismi olacak onu daha düşünmedik
Lara kulağa çok hoş geliyor5 yasindaki ogluma kardesi olacagini soyledigimiz gunden beri kiz olursa Zeynep erkek olursa demir diyor :)
Deniz
Nefes
Naz
Lara
Çok teşekkür ederim canım, bende çok beğeniyorum kıza da erkeğe de konuyor, bu arada kızın olacağına çok sevindim Rabbim sağlık versin inşallah ❤❤Vera çok hoş . Ben de Nevra düşünüyorum . Kız dedi 13. Haftada doktor yarın tekrar gideceğim . Netleşirse inşallah yanına 2. İsim olarak bişeyler bakacağım . Vera çok hoş
Greyfurt ye canim bendede vardi gecti Bose olmaz kendini cok zorlamaKızlar affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum.
Ben son zamanlarda kabızlık yaşıyorum, katı beslendim malesef. Bi kaç gündür lavaboda zorlanıyorum ve zorluyorum biraz. Karnım, alt karnımın oralara da zorlarken hafif ağrı giriyor gibi.
Kötü bi şey olabilir mi?
Erkekte çok hoş durmayabilir ama kıza çok yakışır . Ayyyy yarını iple çekiyorum netleşmesi içinÇok teşekkür ederim canım, bende çok beğeniyorum kıza da erkeğe de konuyor, bu arada kızın olacağına çok sevindim Rabbim sağlık versin inşallah ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?