2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnm oglum 3.5 yasinda sofrayi benden once toplar sen otur annem dio odasini toplar daginikligi HIC sevmio ellerini yikar surekli biraz titiz benimki

Yaaa canim bizim bi tanidik vardi 2 oglu vardi kizi yoktu inşallah ogullari sofra toplayip kaldiriyorlardi temizlige yardim ediolardi valla Allah ole erkek evlat version inşallah bizede canim ya
Zaten benim büyük 12 yaşında sağolsun yatağını toplar hatta benimkini de bu aralar kardeşine banyo bile yaptırıyor ufak tefek getir götür işlerini de yapar maşallah diyeyim kızım yok yardımcı olun diyip yaptırıyodum zaten.Hazira alismasinlar ilerde zorluk çekmez bide bana dua ederler

Bnm oglum 3.5 yasinda sofrayi benden once toplar sen otur annem dio odasini toplar daginikligi HIC sevmio ellerini yikar surekli biraz titiz benimki

Maşallah erkeklere de sorunluluk vermek lazm ağaç yaş iken eğilir derler

5 yasindaki ogluma kardesi olacagini soyledigimiz gunden beri kiz olursa Zeynep erkek olursa demir diyor :)
Galiba zeynebin yanina bise eklemem gerekecek sunlardan biri olabilir ne dersiniz?
Deniz
Nefes
Naz
Lara
Zeynep deniz hoşuma gitti :) naz koymayın genelde naz yada nazlı olanlar çook nazlı olur derler

Canım aynen
Senin gibi düşündüğüm için ogullarima sen erkeksin elleme demem demedim de.Babalarida sağolsun hamileligimi öğrendiğinden beri ayrıca tembihler yardım edin annenize diye.Byuk oğlum 12 yaşında küçüğü 7 elhamdülillah her işlerini yapmaları için hep imkan verdim hiç hazıra konmalarini saglamadim 3.icinde aynı şeyleri düşünüyorum ilerde karilarina da yardım ederler gelinlerim de bana duacı olurlar

Aferim onlara o zmn :) aynen gelinlerinde kaynanam saolsun derler :)
Görümcemin çocuklarına şunu yapın fln diorm yapmıyorlar görümcem yapıyo sinir oluyorm ona kızıyorm ndn sen yapıyosun die.. ilerde pişman olacak ama dinlemiyor beni

Doğru söylüyorsun erkekler de elini taşın altına koymalı ilerde askerliği var üniversite zamanı yanliz olacaklar o günleri düşünüp şimdiden öğretmek gerek

Doğru söylüyorsun erkekler de elini taşın altına koymalı ilerde askerliği var,üniversite zamanı yanliz olacaklar o günleri düşünüp şimdiden öğretmek gerek

5 yasindaki ogluma kardesi olacagini soyledigimiz gunden beri kiz olursa Zeynep erkek olursa demir diyor :)
Galiba zeynebin yanina bise eklemem gerekecek sunlardan biri olabilir ne dersiniz?
Deniz
Nefes
Naz
Lara
Zeynep Gülce yi de düşün belki hoşuna gider :)

Kız olsaydı Ada Zeynep koyacaktım ama kısmet olmadı bu üçüncü olduğu için ben seçicem ismini ilk seçeneklerim sırasıyla Doruk,Mert,Yaman
Doruk , Kuzey benimde seçeneklerim arasında aslında erkek için ama doktorumuz ilk kız demişti 13. Haftada . Yarın netleştirirsem Nevra yanına ek bişeyler düşünücem . Zeynep ve Zehra da çok hoşuma gidiyorrr .

Deniz
Nefes
Naz
Lara
Lara kulağa çok hoş geliyor Ben tercihimi Lara dan yana kullanıyorum .

Kızlar affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum.

Ben son zamanlarda kabızlık yaşıyorum, katı beslendim malesef. Bi kaç gündür lavaboda zorlanıyorum ve zorluyorum biraz. Karnım, alt karnımın oralara da zorlarken hafif ağrı giriyor gibi.

Kötü bi şey olabilir mi?

Vera çok hoş . Ben de Nevra düşünüyorum . Kız dedi 13. Haftada doktor yarın tekrar gideceğim . Netleşirse inşallah yanına 2. İsim olarak bişeyler bakacağım . Vera çok hoş
Çok teşekkür ederim canım, bende çok beğeniyorum kıza da erkeğe de konuyor, bu arada kızın olacağına çok sevindim Rabbim sağlık versin inşallah ❤❤

Greyfurt ye canim bendede vardi gecti Bose olmaz kendini cok zorlama

Çok teşekkür ederim canım, bende çok beğeniyorum kıza da erkeğe de konuyor, bu arada kızın olacağına çok sevindim Rabbim sağlık versin inşallah ❤❤
Erkekte çok hoş durmayabilir ama kıza çok yakışır . Ayyyy yarını iple çekiyorum netleşmesi için Sağlıklı olsun minik kuzularımızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…